Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bu sakallılar ne yapıyor abi stadta. gitsin kutsal kitap falan yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben galatasaray ın da en son ne zaman guzel hazırlanmıs bi hucumla gol attıgını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yenilmek için herşeyi yaptık son 10 dakka kaleye gelemeyen trabzon net pozisyonları harcadı maça beraberliğe hatta 0 puan almaya cıkmışız bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 terim efendi tek becerebildiği motivasyonu işini de savsaklayınca rakip kaleye şut atamadan maçı bitirdik, üstelik rakip dediğimiz de Trabzonspor, aferim terim , aynen devam böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Engini bak ya, kesin terbiyesiz şeyler fısıldıyor Alanzinho ya, istanbula gel ortamlar bildiğin gibi değil falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bjk liler yine iyisiniz.Bu skor aykutu istifa baskisindan da kurtardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Maç boyunca kaç defa esnedim kaç defa uyuyakalıp uyandım bilmiyorum. 22 kişiden 1i mi azıcık adam gibi hücum yapamaz allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 GS li futbolcular çoktan tatile başlamış, ya da Aykut Hocanın gitmesini istemiyor , Trabzonlularda önce beraberliği kurtaralım sonra atabilirsek atmaya çalışırız kafasında ve beceriksizliğinde olunca çok kısır bir maç oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Tranzon deplasmaninda bir puan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 çok yazık bir maçtı ya. alanzinho'nun şutu ve üstüne gelen kurtarış dışında izlemeye değmeyen bi maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A-0fbVzCQAAGZLu.jpg swf si çıkmadı mı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 arifi gecti bu hırsız burak haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sanki fifa 2013 fizik motoru bugi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 zaaaaaa buragın kıçında bomba mi patlamis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 maçı izleyemedim de emek hırsızlığında en üst seviyeye çıktı deniyor Burak için. Özellikle Trabzon'daki maçta yapıyor olması da direk aggro çekmek adına olsa gerek safds Adam eskiden oynadığı her takımın maçında resmen bu işleri üst derecede yapmaya özen gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu seferki çok efsaneydi yalnız asdsdaf, videosunu bulsa biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://s14.directupload.net/images/121223/kg3piqe9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sezonun ilk yarısı 3 büyüklerle 3 beraberlik, ama maalesef rakiplerin kötü futbolu yüzünden sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ahahahaha "fatih terim" said: "Açıkçası Burak'a çok ağır tepkiler geldi. Şöyle bakıyorum, Trabzonspor bizim hakikaten dostumuz. Burada söylenecek gibi bir şey de değil yani, gerçekten dostumuz. Bir şeyleri iyi anlatmak lazım belki de. Selçuk'un bonservisi yoktu. Başka kulüpler alacakken biz aldık. Ceyhun da aynen öyle. Zaten gitmesini istemişti Trabzonspor. Engin için resmen iki taraf oturdu pazarlık etti. Onu da zaten göndermişti Trabzonspor. Umut'u Fransa'dan aldık. Burak'ı da Lokomotiv Moskova'dan aldık. Trabzonspor'un mukaveleli oyuncusuna Galatasaray Başkanı ve teknik heyetinin herhangi bir şeyi söz konusu olamaz. Burak da hizmetinin karşılığının başka türlü olmasını istedi. Umut'a nasıl davranılmışsa Burak da konuşmasında (Burada goller attım, başarılı oldum. Keşke bana da bu yapılsaydı) mesajını verdi galiba." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 trabzonu iyi kazıkladık yakın geçmiste ya taraftar yönetimine atsın torpili bencileyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sadri gibi başkanı olan bi takımın taraftarının giden futbolcuya tepki gostermesi cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 dün ben sahada futbol oynayan takım görmedim ya. gs bu sene patlar bu gidişle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Za-Za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar