Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Teşekkürler.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ilginç bir soru olmuş..neden merak ettin?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Biri topic i acarken cevap vermiş sanırım sorunun yanıtına direk teşekkür etmiş oda baslık boşa gitmesin diye.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Aklıma bir şey takıldıda ona açıklık getiricem.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bilmem hiç düşünmedim :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 4 kcal edermiş..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yani 4000 calori[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 4000kcal[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 4,4 kcal[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 4,6 kcal glikoz 9,4 de yağ[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 protein atp değildir[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Evet, evet.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ben günde 3 posta protein tozu içiyorum sizce ne zaman adam gibi kilo alırım? alın daa güzel bi soru :P[signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure! [Bu mesaj Black1ce tarafından 14 Kasım 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kilo almak istiosan sana onereecegim leziz bi tarif var. tavaya buyuk bi parca tereyağı erit tuzla fln ve sonra bayıla bayıla ekmege banarak ye ... 3 gune kalmaz yeterince yersen 1 kilo rahat alırsın belki daha fazla[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 protein cinsine bağlıdır, içerdiği hidrojen sayısı ile doğru orantılıdır...[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 acaba hayatım boyunca kilo almam gerek dediğimde bana tarif veren kaçıncı kişisin. dur hesaplıcam. neyse yinede sağol. :P[signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Protein sadece enerjiden olusmaz e=mc2 yi saymazsak tabı =) Uretimini soruyorsun yıkılmasınımı? ıkısı farklıydı sanırm veya atıroyrum sımdı. Ama suna emınımkı ne protein olduguda onemli senın kol kasınla okuzun karaciğerındekı proteın farkılıdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Batilc, 14 Kasım 2004 22:51 tarihinde demiş ki: kilo almak istiosan sana onereecegim leziz bi tarif var. tavaya buyuk bi parca tereyağı erit tuzla fln ve sonra bayıla bayıla ekmege banarak ye ... 3 gune kalmaz yeterince yersen 1 kilo rahat alırsın belki daha fazla Sonra da 25 yaşında kolestrolden öbür dünyayı boyla :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: harvester, 14 Kasım 2004 22:53 tarihinde demiş ki: protein cinsine bağlıdır, içerdiği hidrojen sayısı ile doğru orantılıdır... [signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yannız carbonla da alakalı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Protein sadece uzun süren açlık durumlarında enerjiye çevrilir.[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ehe herkes lise bilgilerini konuşturmuş :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bizzat gida muhendisine sordum. 0 kalori edermis cunku proteinde kalori yokmus..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 61) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 4,4kcal ortalama tüm besinler birbirine dönüşebildiği için herşeyi ATP elde etmek için kullanabiliriz ayrıca besinin vereceği ATP karbonla değil hidrojen sayısı ile orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hatta karaciğer yapıyo bu işi. bkz:lise 1 biyoloji[signature][hline]matter of time. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 16 Kasım 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar