Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaraya %40 zam

kami

Öne çıkan mesajlar

şu zamlar nereye gidiyior biri bana açıklasın ya. devlet benim için nabıyor abi. güvenliğimi mi sağlıyor. polis karakolundan içeri girsem sağ çıkamam.

mahkemede bi davam oldu. yok zıbın harcı yok gıgın borusu derken yüzlerce lira istediler.

NEYMİŞ SİGARADAN KANSER OLUYORMUŞUM

okey.

ne zammış be.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç kurşun ediyor sayabilen var mı?

%40 baya radikal bir rakam. millet zaten zamları sürekli sigaranın bir alt modeline düşerek karşılıyordu özellikle düşük gelirli aç kalıp sigara içen tipler (bunların sayısı çok yüksek). bu artışla düşecek alt modelde kalmadı. bir tiryakinin sigarayı bırakmayacağını düşünürsek, bu adam ya sigara içemeyip etrafta terör estirecek ya da kaçak sigaraya vuracak kendini. böylece hem kendini daha çok zehirlemiş olacak hem de devlete de zararı dokunmuş olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Devlet beni kaçak almaya itti.3 senedir kaçak kullanıyorum mutluyum.Onlarda sigara satışlarının azaldığını sanıyorlar iki tarafta mutlu

Bu arada sanıldığının aksine kaçak sigara daha çok zehirlemez.Prestijden falan bahsetmiyorum.Gürcü Winston L. falan veyahut İran çıkışlı sigaralarda gayet sağlam ve ucuz oluyor.Prestij naylon x(
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Sigara gibi direk zararlı birşeye yapılan her türlü uygulamaya destek veriyorum. Hatta aslında devletin direkman yasaklaması lazım sigarayı bence ama malum pazarın büyüklüğünden yapılamıyor.

pazarda satılan ürünlerin 90%ından fazlasının sağlığa zararı var. bu mantıkla her şeye zam gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...