kami Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://ekonomi.milliyet.com.tr/sigaraya-rekor-bahane-zammi-yolda-/ekonomi/ekonomidetay/20.12.2012/1644453/default.htm geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iyi oldu, icemeyin pis tiryakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hehehe 31inden bırakıyorum o yüzden sorun yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Allah belalarını versin daha 3 ay önce mi ne zam yaptılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 zehirlemeyin ne kendinizi ne başkalarını. bırakın arkadaş şu mereti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben de bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 başlarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Absolut said: Hehehe 31inden bırakıyorum o yüzden sorun yok :Pşunu başta 31 ide bırakıyorum diye okudum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yilbasindan sonra birakiyorum ben de 5 ay falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 doğalgaza petrole falan yapmasınlar artık yeter :( rusya da indirim yapmış gaz fiyatlarında. yansıtsalar keşke satış fiyatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şu zamlar nereye gidiyior biri bana açıklasın ya. devlet benim için nabıyor abi. güvenliğimi mi sağlıyor. polis karakolundan içeri girsem sağ çıkamam. mahkemede bi davam oldu. yok zıbın harcı yok gıgın borusu derken yüzlerce lira istediler. NEYMİŞ SİGARADAN KANSER OLUYORMUŞUM okey. ne zammış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yemin ediyom nargileye başlıcam artık bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sigara gibi direk zararlı birşeye yapılan her türlü uygulamaya destek veriyorum. Hatta aslında devletin direkman yasaklaması lazım sigarayı bence ama malum pazarın büyüklüğünden yapılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 devletin görevi bulduğunu düdüklemek olan muz cumhuriyetinde yaşayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kaç kurşun ediyor sayabilen var mı? %40 baya radikal bir rakam. millet zaten zamları sürekli sigaranın bir alt modeline düşerek karşılıyordu özellikle düşük gelirli aç kalıp sigara içen tipler (bunların sayısı çok yüksek). bu artışla düşecek alt modelde kalmadı. bir tiryakinin sigarayı bırakmayacağını düşünürsek, bu adam ya sigara içemeyip etrafta terör estirecek ya da kaçak sigaraya vuracak kendini. böylece hem kendini daha çok zehirlemiş olacak hem de devlete de zararı dokunmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Devlet beni kaçak almaya itti.3 senedir kaçak kullanıyorum mutluyum.Onlarda sigara satışlarının azaldığını sanıyorlar iki tarafta mutlu Bu arada sanıldığının aksine kaçak sigara daha çok zehirlemez.Prestijden falan bahsetmiyorum.Gürcü Winston L. falan veyahut İran çıkışlı sigaralarda gayet sağlam ve ucuz oluyor.Prestij naylon x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ahmedinejad said: doğalgaza petrole falan yapmasınlar artık yeter :( rusya da indirim yapmış gaz fiyatlarında. yansıtsalar keşke satış fiyatına. abi yansitiyolar zaten.. de cebimize dogru degil, g.tumuze dogru. aciyi tutturamamislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Absolut said: Sigara gibi direk zararlı birşeye yapılan her türlü uygulamaya destek veriyorum. Hatta aslında devletin direkman yasaklaması lazım sigarayı bence ama malum pazarın büyüklüğünden yapılamıyor. pazarda satılan ürünlerin 90%ından fazlasının sağlığa zararı var. bu mantıkla her şeye zam gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sigara kadar direk zararı kanıtlanan başka ne var ben bilmiyorum. Bu arada %40 diyip %15 falan yaparlarki sevinsin tiryakiler diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ucu alkole dokunuyor abiler aman !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kaç kaç!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Valla şuan türkiyede ölen insanların 3 de 1'inden fazlası damar tıkanıklığından ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Absolut said: Sigara kadar direk zararı kanıtlanan başka ne var ben bilmiyorum. Bu arada %40 diyip %15 falan yaparlarki sevinsin tiryakiler diye :P öyle zaten. adamlar 2 lira zam koyuyor sonra 1 lira indirim yaptık diyorlar millette saf saf seviniyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ahmedinejad said: doğalgaza petrole falan yapmasınlar artık yeter :( rusya da indirim yapmış gaz fiyatlarında. yansıtsalar keşke satış fiyatına. ahahahha şakacı seni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar