Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaraya %40 zam


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu zamlar nereye gidiyior biri bana açıklasın ya. devlet benim için nabıyor abi. güvenliğimi mi sağlıyor. polis karakolundan içeri girsem sağ çıkamam.

mahkemede bi davam oldu. yok zıbın harcı yok gıgın borusu derken yüzlerce lira istediler.

NEYMİŞ SİGARADAN KANSER OLUYORMUŞUM

okey.

ne zammış be.
Mesaj tarihi:
Sigara gibi direk zararlı birşeye yapılan her türlü uygulamaya destek veriyorum. Hatta aslında devletin direkman yasaklaması lazım sigarayı bence ama malum pazarın büyüklüğünden yapılamıyor.
Mesaj tarihi:


Kaç kurşun ediyor sayabilen var mı?

%40 baya radikal bir rakam. millet zaten zamları sürekli sigaranın bir alt modeline düşerek karşılıyordu özellikle düşük gelirli aç kalıp sigara içen tipler (bunların sayısı çok yüksek). bu artışla düşecek alt modelde kalmadı. bir tiryakinin sigarayı bırakmayacağını düşünürsek, bu adam ya sigara içemeyip etrafta terör estirecek ya da kaçak sigaraya vuracak kendini. böylece hem kendini daha çok zehirlemiş olacak hem de devlete de zararı dokunmuş olacak.
Mesaj tarihi:
Devlet beni kaçak almaya itti.3 senedir kaçak kullanıyorum mutluyum.Onlarda sigara satışlarının azaldığını sanıyorlar iki tarafta mutlu

Bu arada sanıldığının aksine kaçak sigara daha çok zehirlemez.Prestijden falan bahsetmiyorum.Gürcü Winston L. falan veyahut İran çıkışlı sigaralarda gayet sağlam ve ucuz oluyor.Prestij naylon x(
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

doğalgaza petrole falan yapmasınlar artık yeter :( rusya da indirim yapmış gaz fiyatlarında. yansıtsalar keşke satış fiyatına.


abi yansitiyolar zaten..

de cebimize dogru degil, g.tumuze dogru.

aciyi tutturamamislar..
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Sigara gibi direk zararlı birşeye yapılan her türlü uygulamaya destek veriyorum. Hatta aslında devletin direkman yasaklaması lazım sigarayı bence ama malum pazarın büyüklüğünden yapılamıyor.


pazarda satılan ürünlerin 90%ından fazlasının sağlığa zararı var. bu mantıkla her şeye zam gelsin
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Sigara kadar direk zararı kanıtlanan başka ne var ben bilmiyorum.
Bu arada %40 diyip %15 falan yaparlarki sevinsin tiryakiler diye :P


öyle zaten. adamlar 2 lira zam koyuyor sonra 1 lira indirim yaptık diyorlar millette saf saf seviniyor asdf
×
×
  • Yeni Oluştur...