Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.blackisle.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
strategy rpg dediği şey fallout tactics gibi, valkyria chronicles gibi, shadow watch gibi oyunlar işte. tactical rpg diye de geçer. nesine şaşırdın ki?
Mesaj tarihi:
ya fikir guzel geliyo kulaga da bu adamlar kim? avellone ben bunlari tanimiyorum dedi. bi de bg:ee fiyaskosundan sonra milette pek guven kalmadi. kickstarter a niye vermediler ki?
Mesaj tarihi:
abi youtube videosunun yorumlarında cash grab tuzağı, eski takımdan kimse kalmadı, black isle'nin ismini kullanıp scamlemek istiyorlar falan yazıyordu millet. zaten kırmızı lightsaberı görünce direk commentlerle like'ları kapatmışlar.
Mesaj tarihi:
said:
Please don't give any money to Interplay anymore, this is the worst publisher still around. And THIS IS NOT BLACK ISLE. If you want to support what was Black Isle before go and buy Obsidian games - THAT is where the former Black Isle employees are now.
Mesaj tarihi:
biri chris taylor'in elinden tutsun baska is versin, kurtarsin adamcagizi interplay'den yahu... garibim maymun oluyor durup dururken

forum acmak icin crowdfunding nedir yahu? ahah 10 dolara forumlarina read only access, 20 dolara post atma hakki supermis be
Mesaj tarihi:
Hani molyneuxun kickstarter ciktigi zaman vaadettigi seylerin %90i olmadigi icin direk paranida geri istersin, kicindaki dona kadar kaybedip microsofta donse, ben yaptim ballmer sen yapma gene kopeeen oliim dese, ballmerda gollarimi acaydiim gitme diyeydiiim gitmeee diye haykirsa
Mesaj tarihi:
publisherlar yaka silkmiş herhalde adamdan, adam da çareyi kickstarterda bulmuş demek ki.
ama "kickstarterla oyun yapıcam" derken oyunun çıkmama ihtimali de var.
Mesaj tarihi:
said:
Well, Interplay is famous for that "By gamers, for gamer" line, well, we're gamers!

Here's a list of reasons why we're better than the current management

Noone involved in the Save Interplay campaign ever worked on Superman 64
Noone involved in the Save Interplay campaign has ever had a Bankruptcy order served upon them, or to any companies they run
Noone involved in the Save Interplay campaign ever worked on Fallout:Brotherhood of Steel
  • Yeni Oluştur...