Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ö.m. attım özelden konuşalım... şaka lan şaka heycanlanma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abanoz kupe ye 100 tl calısır benden güzel yıl başı hediyesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kask bulabilirsen ben alırım ö.m at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iyi forumlar arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Alfheim said: iyi forumlar arkadaşlar sanada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bi üstteki postu quotelamıyoruz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bende de allahınakadargider baltası var çarda +7üçtashashoşaf taşı takılı takas eden mi gardaş? sana da iyi forumlar.. selamet ve allahın izniyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 oyun mu lan bu ne diyecektim metin 2 imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 "roket adam" said: allah bir metin iki En çok bu yorumu beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 700 tllik hesap için kaç saat ve ne kadar para harcandı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 zıhınsel çar değilde wizard olsaydı alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 arkadaş ne dalga geçiyosunuz ya.. geçilmeyecek gibi değil ama ne bileyim lan. üzülüyorum resmen. mest eden ayakkabı neymiş bi de anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Evlenme vardı değil mi bu oyunda ? Char dul mu bekar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi adamın sucu yok ki tercüme edenlerde suc yılan kılıççı diye mıob var lan serpentine swordsman heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sen nerden biliyorsun çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 mest eden ayakkabılar charming boots falandır ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi yalnız yıllarca ingilizce ile bir çok sorunu olmuş ve deli gibi ingilizce dayatılmış millet olduğumuzdan bize komik geliyor şu anda bu terimler. Zamanında biz de oyunu kurarken dilimizi seçebilen ülkelerden biri olsaydık bu kavramlar oturacaktı. Tamam mutlaka salak saçma çeviriler vardır da charming boots almanca charmante stiefel falan herhalde =) Aynı etkiyi uyandırıyor mudur almanlarda? Ne biliyim bi de düşünsene adamlar eldivene eleayakkabısı diyorlar =) bak yine çıkamadım işin içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 öyle düşününce şarkı sözleri sertaç ortaçtna farklı olmuyor zaten ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Deminden beri mest eden ayakkabinin resmini ariyom, nerde link, burda kopyasini yaptirip kiz avlamaya cikicam, yardim edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dusuncelihayvan said: abi yalnız yıllarca ingilizce ile bir çok sorunu olmuş ve deli gibi ingilizce dayatılmış millet olduğumuzdan bize komik geliyor şu anda bu terimler. Zamanında biz de oyunu kurarken dilimizi seçebilen ülkelerden biri olsaydık bu kavramlar oturacaktı. Tamam mutlaka salak saçma çeviriler vardır da charming boots almanca charmante stiefel falan herhalde =) Aynı etkiyi uyandırıyor mudur almanlarda? Bak bunda haklısın elbette , zamanında otursa idi bizde terimler garipsemezdik. Eminim almanlarda da aynı etkiyi yaratıyordur. Ama kötü çeviri hangi dilde olursa olsun hem acayip karşılanır. Yaw bunun ingilizcesi charming boots ise, bunu mana olarak daha mantıklı olan gözalıcı ayakkabı diye çevir, mest eden ayakkabı nedir ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://wiki.metin-2.com/index.php/Ecstasy_Shoes aslı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dostum bu kafa yapan ayakkabılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lvl47 bot yok baska, budur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Adam üşenmeden aramış link koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 mest eden ayakkabıyı bilmem. Ama Mest, ayağın yıkaması farz olan yerini örten, su geçirmez ayakkabı demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar