Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Diğer topicdeki mesaj miktarı yüksek olduğundan yeni konu açılmıştır. Eski topice bu linkten erişebilirsiniz. http://forum.paticik.com/read.php?10,1689480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 https://www.monstersandcritics.com/anime/bleach-season-17-release-date-2021-bleach-new-season-thousand-year-blood-war-story-arc-bleach-2020-ova-episode-burn-the-witch/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 manga maalesef başarısız bitti, yeniden adapte edeceklerini hiç sanmıyordum bu noktadan sonra. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 -kono reiatsuuuu!!!! MASAKAAAAAA!!!!! -KUROSAKI-KUN!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Thousand-Year Blood War arc bayagi uzun diye hatirliyorum. Mangada zictiklari bazi yerleri toparlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 8 dakika önce, Laurelin dedi ki: -kono reiatsuuuu!!!! MASAKAAAAAA!!!!! -KUROSAKI-KUN!!!!!1 E izlencek bisy kalmadi ama tum konuyu ozetledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 yok sadece yarısı, kalan yarısı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 su sahne birde, her dovuste ayni sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 bununla ilgili bir video vardi, bleach nasil bozuldu gibilerinden anlatiyordu. Gerci video sahibi description i update etmis "Shonen Jump ranking system benim dusundugum gibi degil" diye. Ama Kubo nun cizerlik yonu yazarlik yonune gore cok iyi, direk karakter creation kasip duzgun bir writerla devam ettirebilirdi seriyi. Birde Kubo seriyi istedigim gibi bitirdim filan demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 benim bildiğim kubo hikayenin sonlarına doğru bakuman'dan bildiğimiz haftalık anketlerde rating'i çakılınca "yeter lan" dediler fişini çektiler, alelacele tamamlamak zorunda kaldı ki hikayeyi sakız gibi uzatmıştı sonlara doğru, bir anda son dövüş yıldırım hızıyla şipşak oldu bitti. ben şaşırıp kalmıştım. hatta naruto bilmemkaç yüzüncü sayıyla bitirmişken o da öyle bir mihenk taşına sanırım 15 chapter kala filan bitirmek zorunda kaldı. 15ch daha gidip tamamlayabilirdi düzgün bir dövüşle, gene sayısız miktarda karakterin havada kaldı hikayeleri, öldüler mi kaldılar mı ne oldu belli değil. ama adamın bunu gizlemesini anlarım yani, olağan hem kendi itibari hem kariyeri açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Biliiiç bütün seride Kisuke Urahara (cool) ve Yoruichi Shihouin (sexy) sevmiştim, ama Shunsui Kyoraku, Yamamoto, Rukia Kuchiki gibi karakterleri de fazla harcadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Obaaaa! Izlenir, zaten Hazel Fernandes-Number One verdi hype i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Bu adam niye bleach koydu ismini bunun. Çamaşır suyu diye isim mi konur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 içigo sarışın ya, bleached herhalde. son arc patatesti yama-ji sahneleri hariç, onları izlerim en azından. cidden dönüp adapte edeceklerine hiç ihtimal vermiyordum şu vakitten sonra, ilginç. sonra bir baktım ki 1,5 yıl önce de aynısını yazmışım lol. bayağı uzun sürmüş şu noktaya gelmeleri. birkaç ay önce tek chapter devamını yayınladı ki eski defterleri yeniden açıyor devamını yazacak şekilde, durduk yerde canlandırmaları garip yani. hoş gerçi boruto hesabı buna da devam etmem herhalde yeni seri yaparlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 mangayı okumamışlardan da bi WTF reaksiyonu alsınlar da rahatlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Umudumuz mangadaki final arc in duzeltilmesi. Yoksa her okuyan bu ne cekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 https://www.imdb.com/title/tt5979872/ bu film çok güzelmiş. gerçi Bleach'in en sevdiğim arcının filmini yapmışlar, ondan dolayı torpil geçmiş olabilirim ama keşke devamı da gelseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 biz ölmeden çıkar imş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Mamoru, getsuga tensouuu! 10.10.2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Ilk bolumu cikti, konu olarak karakter recap ve TYBW introsu. Cizimler bayagi iyi, ozellikle Hollow cizimlerini bayagi toparlamislar. Begendim bolumu, seneler sonra ayni karakterleri gormek cok hosuma gitti. Review sitelerinde millet acayip hypelanmis, imdb 9.7 civarinda ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 umarım hikayeyi de remake felan ederler. en azından izlemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 2. bölüm de baya netti. Özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Iyi gidiyor, eski seriye gore yonetmenin degismesi cok fark ettirmis, hikayeyi cok akici anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 prodüksiyon gelişmiş eskiye nazaran, o bakımdan olumlu. 1-2 Spoiler sasakibe fukutayçoyu bir kere bile savaştırmadan harcadı titty kubo ya, inanılmaz adam cidden. gene triggerladı 10 yıl sonra. yama-ji başgan hatırına izleyeceğim. eski soundtrack'i duymak duygulandırdı, hey gidi. bir de tabii o GETSUGAAAA TENŞOOOlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 (düzenlendi) 5 Spoiler F kira, adamı öyle öldürdü bıraktı thor ragnarok’ta ölen thor yoldaşları gibi. yama-ji yargılamasını seyretmek için 10 yıl bekledim, hey gidi. hiç göremeyeceğimi sanmıştım. chojiro’yu hiç dövüştürmedi seride itsugo’yu tutmaya çalışıp başarısız olması dışında, ah kubo ah. yamamoto başganın buharlaştırma sahnesi ve kenpaçi’nin gelip yargılama sahnesi dışında bayağı unutmuşum. kenpaçi’nin varışı de ayrı efsaneydi lol. yamaji için girdikleri müzik bombaydı yalnız, gelecek bölüm efsane olacak. bak heyecanlandım şimdi. tüylerim diken diken bayağı başarılı adaptasyon ya. çevirip çevirip izliyorum son kısmı. Kasım 12, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar