Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bu kadar potansiyeli olup, dal yaprak kurek islerle bu kadar harcanan seri ve karakter zaten tum televizyon tarihinde yoktur. o kadar sinirsiz kombo olanagi, o kadar degisik karakter varken tum plot u "kem goz" uzerine yapip, ona da sikistikca goze desen isleyen bi yazar var basinda. Onu da kiviramayinca bas edo tensei, ver dramayi ver dramayi. patates seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ölmüş bu anime ya o kadar önemli karakterler kapışıyor, şu görselliğe bak, hiç içim almıyor cidden hareketler-suratlar nickelodeon çizgi filmi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ramen olsada yesek bea... http://i685.photobucket.com/albums/vv212/Kyrow-hyuga/Gif%20Nf-V3%20Rol/Uzumaky%20Naruto/Ramen.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Savaş çıktığından beri eski heyecanı ile izlemiyorum artık. Soğuttular beni seriden, hikayeden bile koptum sağ olsunlar. Reytingleri ne alemde acaba Japonya'da. Manga da yatışlardaysa Kişimoto hayatı boyunca Naruto yazmayı biraz zor bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 reyting'leri eskisinden bile iyidir. shippuuden'in tek eksiği ana çizer kadrosunun yanlış olması. hikaye, karakterler, atmosfer her zamanki gibi çok çok iyi. chikara arc'ının ekibinin başta olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konudan bağımsız şimdi denk geldim paylaşmak istedim Aang vs Naruto http://25.media.tumblr.com/tumblr_maz8chmT1Y1rtljjxo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 -Deno- said: shippuuden'in tek eksiği ana çizer kadrosunun yanlış olması. hikaye, karakterler, atmosfer her zamanki gibi çok çok iyi. http://www.youtube.com/watch?v=zgjOSGTDoy8&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 AHAHAHAHAHAHAHFLKDHSLFKAJLGKJSDAKGAHSKDKLGHSDALGHS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Masakari said: Savaş çıktığından beri eski heyecanı ile izlemiyorum artık. Soğuttular beni seriden, hikayeden bile koptum sağ olsunlar. Reytingleri ne alemde acaba Japonya'da. Manga da yatışlardaysa Kişimoto hayatı boyunca Naruto yazmayı biraz zor bekler. Reytingler rezil olana kadar şansını dener. Yazdığı çok güzel seriden herkes nefret etsede umrunda değil. Adam narutoyla emekli olmak istiyor net. Yok bunu yazan adam başka iyi şeylerde yazıp çizebilir acaba birinin fikrini çaldıda mı yaptı bitirmekten korkuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 adamlara zorla naruto izlettiriyorlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Adam narutoyu kendi yazıyor sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 benim adamla senin adamların karşı karşıya gelecekse, senin adamların benim adamımın yanında diz çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Benim babam senin babanı döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 özelden konuşalım, buralar hep hater dolmuş. sen bana en sevdiğin episode'ları anlat, ben sana en sevdiğim jutsulardan bahsedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 -Deno- said: benim adamla senin adamların karşı karşıya gelecekse, senin adamların benim adamımın yanında diz çöker mahalle maci mi yapiyosunuz olm fsdalkjfasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Naruto konusunda şu muhabbet dönüyorsa zaten, serinin ne yöne doğru gitti az çok belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 nihat dogan commenti attik ciddiye alindi lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 daha önceleri demiştim de tekrar diyeyim: şu bölümler hatırına seyretmişiz meğerse naruto velet bölümlerini. gayet süper gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 birinci sezon'un yeri bambaşka, ama naruto'nun şu sezonuna kötü diyen adama diyecek lafım yok. zevk meselesi. backup'ın için teşekkürler sam, sende olmasan naruto elden gidecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben velet halini daha cok seviyorum ya. saiyan'a baglayamiyor surekli. bi' de yan karakterler daha cok screen time aliyordu. neji+lee (y). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ilk bolum fillerlariyla bile daha iyiydi. Kakuzu bolumlerinden sonra dususe girdi, hala dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 biz daha çok vurdu kırdı aksiyon görmek istiyoruz, adamlarda ele aldıkları felsefeyi konuyu daha net aktarabilmek için uzun diyaloglar olaylar koyuyorlar. Naruto gerçekten anlatmak istediğiyle grafikleri vs. harika bir anime. Harika gidiyor. Animede kaç yüz bölüm oldu. Karşısına düşman çıkıpta kendi isteği dışında yenilmeyen tek adam Itachi. Bu adama hayranım. Zekanın anlam ve önemi = Itachi. adamın ağır reklamını yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ve evet, ilkindeki bir suru filler, shippuuden'deki cogu bolumden kat kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yan karakterlere daha çok screentime ayırma kısmına katılıyorum kesinlikle. shippuuden'de en sevmediğim olay o oldu. hadi karakter sayısı baya bi arttı, herkese ilk sezondaki gibi 4 - 5 bölüm ayırılmayabilir, onu anlarım. ama asıl supporting karakterleri bi tek filler'larda göstermek ya da iki gösterip sonra 100 bölüm göstermemek çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar