Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

bu kadar potansiyeli olup, dal yaprak kurek islerle bu kadar harcanan seri ve karakter zaten tum televizyon tarihinde yoktur.

o kadar sinirsiz kombo olanagi, o kadar degisik karakter varken tum plot u "kem goz" uzerine yapip, ona da sikistikca goze desen isleyen bi yazar var basinda. Onu da kiviramayinca bas edo tensei, ver dramayi ver dramayi.

patates seri
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Savaş çıktığından beri eski heyecanı ile izlemiyorum artık. Soğuttular beni seriden, hikayeden bile koptum sağ olsunlar.

Reytingleri ne alemde acaba Japonya'da. Manga da yatışlardaysa Kişimoto hayatı boyunca Naruto yazmayı biraz zor bekler.

Reytingler rezil olana kadar şansını dener. Yazdığı çok güzel seriden herkes nefret etsede umrunda değil. Adam narutoyla emekli olmak istiyor net. Yok bunu yazan adam başka iyi şeylerde yazıp çizebilir acaba birinin fikrini çaldıda mı yaptı bitirmekten korkuo :D
Sosyal ağlarda paylaş

biz daha çok vurdu kırdı aksiyon görmek istiyoruz, adamlarda ele aldıkları felsefeyi konuyu daha net aktarabilmek için uzun diyaloglar olaylar koyuyorlar.

Naruto gerçekten anlatmak istediğiyle grafikleri vs. harika bir anime. Harika gidiyor.

Animede kaç yüz bölüm oldu. Karşısına düşman çıkıpta kendi isteği dışında yenilmeyen tek adam Itachi. Bu adama hayranım. Zekanın anlam ve önemi = Itachi.

adamın ağır reklamını yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

yan karakterlere daha çok screentime ayırma kısmına katılıyorum kesinlikle. shippuuden'de en sevmediğim olay o oldu. hadi karakter sayısı baya bi arttı, herkese ilk sezondaki gibi 4 - 5 bölüm ayırılmayabilir, onu anlarım. ama asıl supporting karakterleri bi tek filler'larda göstermek ya da iki gösterip sonra 100 bölüm göstermemek çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...