Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

fena degildi bu hafta. gecen haftanin yaninda sonuk kaldi tabii ama bolumdeki flashback'ler 3 4 bolum oncesi degil de 200 250 bolum oncesine ait oldugu icin sesimi cikarmiyorum. iznimi aldi.

haftaya isin biraz daha aksiyon kismini gorecegiz sanirim.

sakura

sakura'yi sasuke ve naruto ile on par gostermeye calisip grubun guc seviyesini dusurdu resmen legendary sannin tribine sokacagim diye. bu mangaka harbiden salak ya.

Sosyal ağlarda paylaş

Çok ağırdan aldılar, ama yine de güzeldi

373

Sakurayı bufflamalarını da çok yadırgamıyorum, lead karakterlerden biri olmasına rağmen yan karakterlerin bile gerisinde kalmıştı.
Naruto ve Sasuke nin dengi değil tabi.
(Yalnız Naruto nun o ifadesi ne ya ahahahah)

Ama bu ekip Sannin tayfasını rahat döver ya, Naruto sage mode u öğrendiğinde bile Jiraiya'ya yetişiyo denmişti, üstüne bir de bijuu mode öğrendi.
Sasuke nin Orochimaru yu geçtiğini de biliyoruz. Gerçi o zamanlar ellerini kullanamıyordu ama yine de genel olarak bi boynuz kulağı aştı muhabbeti vardı onun için de.
Bu bölümde de Sakura Tsunade den daha güçlü dediler işte.

Sosyal ağlarda paylaş

çok daha sağlam bir bölüm olabilirdi, cidden flashback'ler ile ağırlaştırdılar. bir de çizimleri beğenmedim, böyle bölümlere bu çizer kadrosu olmuyor.

sakura bu triplere hep giriyordu ama bu sefer cidden sağlam progress var kızda.

naruto ve sasuke'yi tekrar yan yana görmek, her ne kadar hala sasuke'ye kıl olsak da, güzeldi. ikisi temiz iş çıkaracak, hokage'leri saymıyorum bile. yalnız kurama'nın chakra infusion'ı hızlandırması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...