elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 değişik bir bölümmdü, bir anda sağlam ilerleme oldu. haftayada oroçimaru ile tsunade falan gelir tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bu bölüm için söylenebilecek tek bir şey var; 'I came. Multiple times.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 haha hokage olmaya karar verdim. Karar vermesi yetiyor zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 2.4. vs 1.3. dövüşseler ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 takım olcaksa 12 vs 34 olur veya 14 vs 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 1 ve 4 vs 2 ve 3'ün sonucu çok belli değil mi abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 1 tek onlar hepsi olsa da belli sonuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 1 vs 2345 in sonucu bile belli geç kalmışım eheh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 haadhdfshghjadfgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ozmn 1 vs 234 sonucu 1 se madara vs 234 madara mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 olm son bölüm epic olduğu kadar inanılmaz da komikti lan allam dördüncüyü dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 -Deno- said: 1 ve 4 vs 2 ve 3'ün sonucu çok belli değil mi abi ahah biri jirayı eğitmiş öbürünü jiraiya eğitmiş. bence tekrar bi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 boynuz kulagi gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ShadowFury said: 1 vs 2345 in sonucu bile belli 12+madara vs 3'ü görmüştük. 3 ve 4 o kadar da güçsüz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bu ne alaka la,itachi ne bağlantı kurmuş bunu yapan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Cuce said: -Deno- said: 1 ve 4 vs 2 ve 3'ün sonucu çok belli değil mi abi ahah biri jirayı eğitmiş öbürünü jiraiya eğitmiş. bence tekrar bi düşün abi tamam da daha önce konuşulduğu gibi tek başına 1 zaten tokat manyağı yapar adamı. bir de yanına minato gibi bir adamı veriyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ha pardon ben 1-2 vs 3-4 icind iyosun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Geçen haftaki bölüm cidden çok güzel ya, 1 in adamı takmaması , diğerinin bu duruma surat asıp beklemesi. Sas ın bir anda gelip söyledikleri ile diğerlerini dumur etmesi. 4 ün kendi eşi ile mızmız arasında bağ kurması felan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 fena degildi bu hafta. gecen haftanin yaninda sonuk kaldi tabii ama bolumdeki flashback'ler 3 4 bolum oncesi degil de 200 250 bolum oncesine ait oldugu icin sesimi cikarmiyorum. iznimi aldi. haftaya isin biraz daha aksiyon kismini gorecegiz sanirim. sakura sakura'yi sasuke ve naruto ile on par gostermeye calisip grubun guc seviyesini dusurdu resmen legendary sannin tribine sokacagim diye. bu mangaka harbiden salak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bu grup saninleri tokatlar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 geçen haftaki bölüme göre baya sönüktü ama yine iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Çok ağırdan aldılar, ama yine de güzeldi 373 Sakurayı bufflamalarını da çok yadırgamıyorum, lead karakterlerden biri olmasına rağmen yan karakterlerin bile gerisinde kalmıştı. Naruto ve Sasuke nin dengi değil tabi. (Yalnız Naruto nun o ifadesi ne ya ahahahah) Ama bu ekip Sannin tayfasını rahat döver ya, Naruto sage mode u öğrendiğinde bile Jiraiya'ya yetişiyo denmişti, üstüne bir de bijuu mode öğrendi. Sasuke nin Orochimaru yu geçtiğini de biliyoruz. Gerçi o zamanlar ellerini kullanamıyordu ama yine de genel olarak bi boynuz kulağı aştı muhabbeti vardı onun için de. Bu bölümde de Sakura Tsunade den daha güçlü dediler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 çok daha sağlam bir bölüm olabilirdi, cidden flashback'ler ile ağırlaştırdılar. bir de çizimleri beğenmedim, böyle bölümlere bu çizer kadrosu olmuyor. sakura bu triplere hep giriyordu ama bu sefer cidden sağlam progress var kızda. naruto ve sasuke'yi tekrar yan yana görmek, her ne kadar hala sasuke'ye kıl olsak da, güzeldi. ikisi temiz iş çıkaracak, hokage'leri saymıyorum bile. yalnız kurama'nın chakra infusion'ı hızlandırması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Çocuklarım büyümüş, kocaman olmuşlar. Sakura o kadar flashback ten sonra tek atar dediydim ama yine de iyiydi. Bayağı güzeldi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar