-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 aferin lan sasuke, salak saçma bi sonuca varmadı. haftaya olaylar olaylaaar. titre madara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bu haftaki bolum bayagi iyiydi ya hic gereksiz muhabbet donmedi, flashback'ler makuldu falan. cok uzun zaman sonra sorunsuz bolum verdiler aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bana çok kötü geldi, geçen hafta beklentiyi yükselttikleri için herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 nasil yani? tek bolumde konoha'dan battlefield'a mi gelselerdi? naruto tier bi' anime icin bile cok rezil bi' bolum olurdu oyle olsa. birkac haftaya gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 naruto - the best prot paladin ever. adam ne savunuyor be koskoca orduyu, heyt koçum benim. guts + willpower skiller tavan yaptı çocukta. kakashi'nin rin'i kasti öldürmediği hafif belliydi, ama işin gerçeği üzdü. o hareketi bi sakura yapmazdı mesela. obito baya delusional bi herif ama. muhtemelen nagato gibi kötülükten arındırılabilecek bir yapıda olmayacak ilerleyen bölümlerde. hokage'ler gelsin artık battlefield'a. iki tane flying raijin kullanan adam var lo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 naruto çok iyiydi ya bu perşembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Ulen bu bölüm boyunca kodamanlar gelsin artık diye bekledim oyalaya oyalaya bitirdiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bi üşüme geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bir ürperti son ayların en iyi bölümü olabilir feels man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 480pmi izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 delik doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 shippuuden'in en iyi bolumuydu net. yalniz muziklerde ve doldurmada biraz geride kaldi en onemli yerinde. sasu sasuke'nin hokage olmak istedigini soyledigi yeri daha iyi doldurabilirlerdi. ne yalan soyliyim, su seriden ne kadar nefret etsem de, justin bieber icin ciglik cigliga bagiran fangirl'ler gibi 2 tane abbbbbeeeeoooov cektim bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 nesini beğeniyorsunuz ki bu bölümlerin tamamen para için uzatılmış hikaye painden sonrası. şu anda tamamen boka sarmış durumda sırf alışkanlıktan indirip izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 he la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 cidden garip bölümdü ya serinin yakında biteceğini inim inim hissettim iliklerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bitmesin la,efsaneler bitemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Nakama da nakama, tutturmuşlar bir nakama gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 hersey cok güzel giderken, sasuke inanılma tırtlığıyla bok ediyo animeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 team 7 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben de ona uyuz oldum ulan BABAN gelmiş ulan BABAN, hayatında görmediin adam. yanında da 3 efsane hokage gelmiş neden aynı anda sasuke gelip tüm spotları alıyor ki. çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 savaş boyu ne hokageler gördü adamlar abi, tahtalı köyün yarısı geldi pipi dövüştürmeye baba meselesi garipti cidden ama çakrasını fala nsezdi sanırım önceden ondan şaşırmadı, ben olsam bi gidip elini öperdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 sasuke bozdu harbiden ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 sasuke hayırdır nereye hokage oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar