Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kyuubi'ye tek atti lan ahahahflkdasjfds. temsili de olsa.

madara biraz tirt gecti dark side'a ya. cevirdigi kismin bir parcasini anlatmadi herhalde. oyle daha mantikli oluyor kotuye baglamasi.

bir hafta ara verip, ayni bolumde ayni sahneleri kullanma + bir onceki bolumden flashback. arsiz bunlar ya, gercekten.
Mesaj tarihi:

lamer her zaman lamer abi.

harashimanın narutodan eksiği yokmus ama işte o biel yetmmemiş. lamerlik uchinanın hamurunda var.

ps: adam feci ezdi yalnız madarayı. madara+kyubi silkeledi.

Mesaj tarihi:
Şimdi mangayı okumadım okumakta istemiyorum (okursam anime izleyince o kadar sarmıyor) ama sanki madara'nın gerçek düşü shinobi devleti gibi geldi bana. Böyle tırt köylerle olacak şey değil bunların hepsinin birleşip devlet olması shinobi devleti olması gerek gibi bir düşüncesi olabilir. Sonuçta tobirama abisinden sonra başa geliyor,geleceği de belli. Kabilelerden köylere geçtiler köyler kendi arasında konfederasyon oluşturuyor ama bundan önce de köy savaşları olduğunu biliyoruz. Madara'da belki ortak düşman olup bu hedefini gerçekleştirmeyi hedefliyor olabilir. Konoha'ya saldırmasının amacı da Don kişot'un yel değirmenlerine saldırması gibi bir amaç taşıyor olabilir. En azından yazarın gidişat onu gösteriyor biraz.
Mesaj tarihi:
Ezilmeyi kaldıramıyo işte, saske gibi. Saskeyle narutonun çatıda kapıştığı bi bölüm vardı. Saske narutonun rasenganının su deposunda açtığı deliği görünce köyden kaçmıştı aynı şey.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...