Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

dergul said:

net dedikoduları gene başladı. mangaka sadece çizimi zor olduğu için sasuke karakterini daha çok sevdiğini söyledi diye, adamı gay ve pedofili ilan ettiniz. anında cevap vereceğimizi bilmeseniz, biz sasuke fanlarınıda aynı kefeye koyardınız. eğer hala naruto'nun ilk çizgisinde devam etseydi, bu seferde, mangaka kendini tekrar ediyor derdiniz.

biz sasuke fanlarınıda
biz sasuke fanlarınıda
biz sasuke fanlarınıda
sasuke fan
Sosyal ağlarda paylaş

son 5 bölüm, çizim ekibinin de büyük etkisi ile, gayet güzeldi bence. combat nefis, konu çoğu filler bölümlerine göre daha orjinal ve akıcıydı.

haftaya asıl hikayeye ile çok sağlam olaylar dönüyor olmasına rağmen çizimleri görünce gene bir meh oldum. parası neyse ben vericem şu stüdyoya.
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

kunai ile carpisan kakashi. bayagi legendary combat evet :D

bi' de ben mi yanlis hatirliyorum, kabuto'nun, naruto'nun icinden cikardigi klon 4 kuyruklu degil mi? onun hareket edemiyor olmasi lazim degil mi?

arkadaş belli bir title için hater'lık yapan kişilere karşı lafım olmaz, isteyen istediğini belirtir de, hem bu kadar her karakterini şeysini bilip hem de bu kadar nefret ediyorsan neden izliyorsun onu çözemedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

mesaj atmisim buraya yazacagima.

600 bolum izlemisim, bi' zahmet sonunu getireyim. vaktime yazik olacak yoksa.

ki hater'likla alakasi yok. gayet legit bi' savunma sunuyorum. 1000 teknigi olan adami kunai ile dovusturursen, boksun yani. baska bir sey degil.

onun disinda yuruyebilen 4tails? bu da mi gol degil?
boktan bi' sey var ortada. boktan oldugunu soyluyorum, niye izliyorsun o zaman diyosun. ya sev ya terk etci misin nesin anlamadim ki fsdjkfjsd.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bu filler'dakini diyorsan, zaten naruto değildi ki o tam olarak. kabuto'nun yeni yeni edo tensei kastığı zamanlar yani. ne idüğü belirsiz bir şeydi o.

ben öyle bir geyik hatırlamıyorum, ama orochimaru savaşında genelde sabit duruyordu ama melee takıldığı, haldır haldır koştuğu yerlerde vardı. naruto'nun transformation'ındaki genel olay o zaten, bir yandan vücudunu tüketiyor, hücreleri aynı anda hem yok olup hem yeniden oluşuyor, bir yandan da ortaya çıkan chakra çok fazla olduğu için ağırlaşması gerekirken, lee'nin gate açmasına benzer daha da hızlanıyor. zıt şeyler aynı anda oluyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bu filler'dakini diyorum ya. iste klon oldugundan ve ayni gucte olmadigindan dolayi falan kabul edilebilir buldum da, hic gonderme yoktu eskisine.

eskisindeki o muhabbeti hatirliyorum ya. 100% gecti o konusma. hatta koca ormani gocertti hareket edemedigi icin vs. 1 veya 2 defa mi ne hareket etmisti, o da ziplamaydi sanki sadece? usendim acip bakmaya fhlkdsgj.
Sosyal ağlarda paylaş

Orochi ile savaşta kareket edememesinin sebebi bijuu dalgası yapıp yutmasıydı. Orochimaru okadar yogunluktaki dalgayı yuttu hareket edemiyo falan tarzı bişiler zırvalamıştı.

Bu filler bağımsız bir hikaye. Ne kabutonun edo tenseisi ne naruto bijuu mode aynı dönemlere rastlamıyor zaten. Sai ve yamato varkenorada kadını naruto niye kurtarsın mübarek. Sai naptıda chakrası bitti vs s...

Filler takmamak lazım.

Kakashinin kunai ile dalmaları ne ilk, ne son olacak zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...