mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bi heycan sabah indirip uçakta izledim izlemez olaydım saçma sapan biraz background anlatıyım diye yapılmış bi arc çizimler 10 numara ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 dergul said: net dedikoduları gene başladı. mangaka sadece çizimi zor olduğu için sasuke karakterini daha çok sevdiğini söyledi diye, adamı gay ve pedofili ilan ettiniz. anında cevap vereceğimizi bilmeseniz, biz sasuke fanlarınıda aynı kefeye koyardınız. eğer hala naruto'nun ilk çizgisinde devam etseydi, bu seferde, mangaka kendini tekrar ediyor derdiniz. biz sasuke fanlarınıda biz sasuke fanlarınıda biz sasuke fanlarınıda sasuke fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 son 5 bölüm, çizim ekibinin de büyük etkisi ile, gayet güzeldi bence. combat nefis, konu çoğu filler bölümlerine göre daha orjinal ve akıcıydı. haftaya asıl hikayeye ile çok sağlam olaylar dönüyor olmasına rağmen çizimleri görünce gene bir meh oldum. parası neyse ben vericem şu stüdyoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 kunai ile carpisan kakashi. bayagi legendary combat evet :D bi' de ben mi yanlis hatirliyorum, kabuto'nun, naruto'nun icinden cikardigi klon 4 kuyruklu degil mi? onun hareket edemiyor olmasi lazim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Power fillerini izliyorum simdi, guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bence de dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bi yerlerinden güc uydurmasalar fillerlarda daha iyi olucak. bide babanın gelmesi olmadı, onun bı kutsallığı vardı dokunmamaları gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Darklight1903 said: kunai ile carpisan kakashi. bayagi legendary combat evet :D bi' de ben mi yanlis hatirliyorum, kabuto'nun, naruto'nun icinden cikardigi klon 4 kuyruklu degil mi? onun hareket edemiyor olmasi lazim degil mi? arkadaş belli bir title için hater'lık yapan kişilere karşı lafım olmaz, isteyen istediğini belirtir de, hem bu kadar her karakterini şeysini bilip hem de bu kadar nefret ediyorsan neden izliyorsun onu çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 mesaj atmisim buraya yazacagima. 600 bolum izlemisim, bi' zahmet sonunu getireyim. vaktime yazik olacak yoksa. ki hater'likla alakasi yok. gayet legit bi' savunma sunuyorum. 1000 teknigi olan adami kunai ile dovusturursen, boksun yani. baska bir sey degil. onun disinda yuruyebilen 4tails? bu da mi gol degil? boktan bi' sey var ortada. boktan oldugunu soyluyorum, niye izliyorsun o zaman diyosun. ya sev ya terk etci misin nesin anlamadim ki fsdjkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 attım cevabı öm'den ben de, 600 bölüm izledin diye sonunu getirmek zorunda değilsin ki bu kadar sevmiyorsan ayrıca ? açar sonunu izlersin, ya da filler'ını izlemezsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 vaktim var izliyorum abi :D begenmeyebilirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 4 tails'ın yürümesinin nesi garip onu da anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 çükü yere takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bu ilk 4tails oldugunda, 'icerisinde o kadar cok guc var ki, hareket edemiyor' falan diyorlardi. tek bi' yerde durup saga sola top firlatiyordu. agility kasmis herhalde fsdjlkfjs. yoksa ben mi yanlis hatirliyorum? durdugu yerde sakura'yi tokatlamisti, naruto rage'e baglamisti falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 eğer bu filler'dakini diyorsan, zaten naruto değildi ki o tam olarak. kabuto'nun yeni yeni edo tensei kastığı zamanlar yani. ne idüğü belirsiz bir şeydi o. ben öyle bir geyik hatırlamıyorum, ama orochimaru savaşında genelde sabit duruyordu ama melee takıldığı, haldır haldır koştuğu yerlerde vardı. naruto'nun transformation'ındaki genel olay o zaten, bir yandan vücudunu tüketiyor, hücreleri aynı anda hem yok olup hem yeniden oluşuyor, bir yandan da ortaya çıkan chakra çok fazla olduğu için ağırlaşması gerekirken, lee'nin gate açmasına benzer daha da hızlanıyor. zıt şeyler aynı anda oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bu filler'dakini diyorum ya. iste klon oldugundan ve ayni gucte olmadigindan dolayi falan kabul edilebilir buldum da, hic gonderme yoktu eskisine. eskisindeki o muhabbeti hatirliyorum ya. 100% gecti o konusma. hatta koca ormani gocertti hareket edemedigi icin vs. 1 veya 2 defa mi ne hareket etmisti, o da ziplamaydi sanki sadece? usendim acip bakmaya fhlkdsgj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Orochi ile savaşta kareket edememesinin sebebi bijuu dalgası yapıp yutmasıydı. Orochimaru okadar yogunluktaki dalgayı yuttu hareket edemiyo falan tarzı bişiler zırvalamıştı. Bu filler bağımsız bir hikaye. Ne kabutonun edo tenseisi ne naruto bijuu mode aynı dönemlere rastlamıyor zaten. Sai ve yamato varkenorada kadını naruto niye kurtarsın mübarek. Sai naptıda chakrası bitti vs s... Filler takmamak lazım. Kakashinin kunai ile dalmaları ne ilk, ne son olacak zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ABİ HERKESLERDEN ÖZÜR DİLEYEREK AHAHAHJFHKDASLD http://i.imgur.com/RjVx8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 I M more special than youuuu!!! Gibi bi replik var lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 AHAHAHAHAHHAFLSJAGFSLJAGFHSJALGHFAKGJFSA kahkaha bastim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 http://i.imgur.com/dwKMl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 filler bitmedi dimi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bitti bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bölüm kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yarın olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar