Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

327-328

yaaaaani, biraz fazla filler olmuş be iki bölüm için. 327 komple filler diyebiliriz zaten, gerçi bir nevi serinin en başından şu ana kadar ki kyuubi-naruto ilişkisini gösterdiği için bana göre hoş bir bölümdü.

sanırım 327 ve 328. bölümlerin ismini kasten kyuubi ve kurama diye koymuşlar, hoş bir detay olmuş.

328 daha akıcı bir bölümdü. naruto yine guts'ını ortaya koydu. çocuk tam bir taktik manyağı oldu artık, bir kanaldan bijuu mode, bir kanaldan sage mode, oh mis valla. son da kurtulduğuna göre darısı diğer tailed beast'lerin başına dicem ama madara işi ciddiye almaya başlayacak gibi gözüküyor.

Sosyal ağlarda paylaş

spo kurama

Şu ana kadar ilk defa senaryoda mantıksızlık hissettim. Şu ana kadar kyuubi hep kötü anlatıldı, şimdi melek yapacaklar. Minato bile, "o şeytan ama kötü tarafını sealladım yinede tehlikeli" filan demişti. Zaten Naruto'nun anayı babayı öldürdü. Hikayenin başlangıcında, belirli aralıklar ortaya çıkıp köyleri yok etti dendi. Şimdi bütün bunlar dururken melek mi olacak ?

Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

spo kurama

Şu ana kadar ilk defa senaryoda mantıksızlık hissettim. Şu ana kadar kyuubi hep kötü anlatıldı, şimdi melek yapacaklar. Minato bile, "o şeytan ama kötü tarafını sealladım yinede tehlikeli" filan demişti. Zaten Naruto'nun anayı babayı öldürdü. Hikayenin başlangıcında, belirli aralıklar ortaya çıkıp köyleri yok etti dendi. Şimdi bütün bunlar dururken melek mi olacak ?

kurama

olaya ninjaların bakış açısından bakıyorsun. kurama ve diğer bijuu'ların güçlerini, ninjalar kendi için istiyorlardı. bu yüzden onları yüzlerce yıldır yakalamaya çalıştılar. bu insanlara ve ninjalara karşı agresif davranmalarına neden oluyor. bir an düşünün, iradeniz dışındaki hareket etmeye zorlanıyorsunuz. bunun sonucunda sırf güçlü olduğunuz için bir yere hapsedilip, yetenekleriniz onayınız olmadan kullanılıyor.(taşıyıcılar hokage'lerin eşleri olduğu için, dolaylı olarak tecavüzde eklenebilir.) böyle bir durumda siz nasıl düşünürdünüz. kurama'nın gözünden bakarsanız, ninjalar kötüdür.

Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Cuce said:

sage mode en iyiydi ya üstüne hiç gerek yoktu

Power up'sız shounen olmuyor, ha tamam bu kadar yeter diyemiyosun ki cocuga.

Çünkü sürekli DAHA DA GÜÇLÜ KÖTÜ ADAM, EN GÜÇLÜSÜ BU. SONRAKİ GELENE KADAR BU.

Meh, en iyi sage mode;_;
aksine bu kadar cok power upla shounen olmuyo

shounenın olayı, aradaki acığı gutsla kapamak. sage mode'un utility zenginliği yüzünden guts potansiyeli cok yüksekti
Sosyal ağlarda paylaş

600 bölüm guts çekilmiyor. Ya çekiliyor da, sadece guts diye bagırmasın, contexte uysun vs. Ay ondan da biraz power up, bundan da biraz power up çok baydı naruto.

O guts'ın bi sınırı var, ve o sınırı geçtik çok önce. O yüzden böyle yenilik atmak zorunda kalıyorlar sürekli narutonun üstüne.

En havalı power up'ı da harcadıkları için böyle dandik kuntin şeylerle geliyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten guts denen bütün olay "ben daha şiddetli osururum çünkü guts'ımın içinde basınçlı gaz saklıyorum" olduğu için muhtaç olduğu kudret damarlarında gezen asil çakrada mevcuttur illa ki.

maalesef bu yani bilumum shounen/superhero hikayelerinin olayı, "aklımla çözdüm" diyecek karakterler azınlıkta tezek vantilatöre vurduğunda.
Sosyal ağlarda paylaş

OOOOOOOOOHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAROVSKİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

329. bölüm top tier bölümler arasına direkt girdi.

adamlar sırf bu bölüm için yeni parça bile eklemiş soundtrack'e.

tags: gözyaşları, legendary combat, manly tears
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...