-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 son filler'ın mangasını okumuştum, anime'de de süper yapmışlar yahu. içim ısındı resmen. hinata bubisini yirim das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 3 - 4 ay önce çıkmıştı, hatta link'i buraya koymuşlardı. prologue to road to ninja işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 [Hatsuyuki]_Naruto_Shippuuden_Movie_6_Road_to_Ninja_[BD][720p_10bit_x264_FLAC_2ch][48B251CC].mkv evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 çok acil hani şu naruto THAT'S MY NINJA WAY derken hangi theme çalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hatsuyuki çıkarmış da inanılmaz yavaş download oluyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 filmi pek beğenmedim :/ beklediğim gibi bi film çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Film ağlattı beni. Süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 filmi demin izledim, muhteşem olmuş diyemem. yani orjinal bir senaryo var, ama çok daha efsanevi bir naruto filmi bekliyordum. aksiyon'u azdı ve vasattı bence. karakter reflection'ları çok başarılı olmuş, ama onlara da bi başında değindiler. o kadar movie poster'lere koy, başta zaten son bölümden alışık olduğumuz sahneyi daya, sonra geç sakura ve naruto'ya yoğunlaş film boyunca olmamış. duygusal sahneler ve göndermeleri bol bir film, ama öyle hüngür hüngür ağladım diyenlere anlam veremedim. benim gene en çok duygulandığım sahne minato ve kushina flashback'i oldu, ki o bölümleri de defalarca izlediğim ve oyunda oynadığım için eski derinlikte üzülmüyo insan. naruto'nun minato ve kushina ile olan sahneleri üzücü ve etkileyiciydi tabi. içim cız etti. bilmiyorum, o baştaki konoha 12'lisi vs. akatsuki, zetsu klonları bile olsa çok etkileyiciydi. baya bir gaza geldim o sahnelerden sonra, ama güzel olmuş demekten öteye gitmedi benim için film. hala yakın zamanda en sevdiğim naruto film'i şu kakashi'nin sacrifice amaçlı kullanılacağı film, sanırım 4. film idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 film trailerlarında, posterlerinde verdiyi etkiyi vermedi. benim beklentim daha çok minato ve kushinanın hayatlarının anlatılacağı türündeydi veya gerçek olanların action sahnelerini izlerdik diye hayal ediyordum. ama normal seriden sahneleri copy/paste edip bize tekrar izleteceklerini hiç beklemezdim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hiç olaya girmeselerdi bizim elemanları anlatsa yeterdi film. Madaraya bağlayınca gene boku çıkmış saçma sapan bişi olmuş işte. fillerlar bu sene bitecekmiydi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Shippuuden in kac filmi var? Sanırım bir bond u seyrettim gerisini hiç bilmiyorum bir listelerseniz yarin çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bu filler fena degildi. 5 bolum mu kaldi simdi filler'larin bitmesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 en kotu filler'i bugun verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 fillerin de bi adabı olmalı ya. bu kadar kötü olması suç sayılmalı. bide devamı da olcak bu fillerin bariz ..... pöfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 en kötü filler bölümü bu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ya filler vereceğine adam gibi combat verseya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 neyse 3 bolum kaldi bu eziyetin sona ermesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi bosversene :D kage bunshin gelicek, dovucek, biticek. hatta muhtemelen o bebe eskiden de edo tensei'ydi. gozleri eskisiyle ayni cunku. ya da ben oyle gordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a3P9Ayr_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 son filler'ın aksiyonu gayet iyiydi. hatta en aksiyonlu filler'lardan biri olabilir şu ana kadarki. gerçi yan karakterleri sadece signature jutsu kullanırken görüyoruz artık çoğu zaman ama olsun. fakat çocuğun bölümün yarısına yakınında ağlaması ve KON KON KON YUKI NA KONNN demesi öyle böyle darlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 otizm bilinclendirme ve farkindalik hareketi kapsaminda yapilmis bolumumuzu izlediniz. bu hafta devam edecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 önümüzdeki hafta da aynı dandik fillerin devamı var ya. of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ne tırt bi filler dır bu ya? stüdyonun çaycısına mı yazdırdılar ne yaptılarsa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 part 1'li fillerları güne vurduğumuzda aşağı yukarı tüm part 1'i gün gün izlemiş oluyoruz sanırım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar