Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 herkesin kendinden gecmesini saglayan joker(sanirim sondaki cikan o olacak?) mi yoksa caesar mi simdi onu anlamadim. luffy'nin suratlari cok komikti bu bolum fsdjalfkj. bi' de robin harbi seviyo bu cocugu. en hisli o rufi diye bagiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Darklight1903 said: herkesin kendinden gecmesini saglayan joker(sanirim sondaki cikan o olacak?) mi yoksa caesar mi simdi onu anlamadim. Caesar sanırım boğucu bir gaz kullanıp nefes almalarını engelledi orada. Bayağı da imba çıktı herif, Smoker+Magellan gücünde devil fruit kullanıyo adam. Zehir haricinde patlayıcı, boğucu vs. gaz çeşitleri de bonusu. En sonda çıkıp Law u indiren kim anlamadım ama. Joker kimdi onu da hatırlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ahahah magellan'i asagiladi zaten zavalli diye :D master'in mi law'un mu ne arada konustugu biri vardi ya? degil miydi, hayal mi goruyorum? arc'in basinda vardi sanki. spoiler spoiler'i. acmayin bence. don flamingo cikcak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 off yine costu anime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bir iki bölüm önce Law'un drugs konusu geçince tiksinerek bahsettiği adam bence, en son ayakları gözüken eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tamam iste o ikinci spoiler'da soyledigim adam cikacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 o ses doflamingonun sayko sesi değil ki. daha küt bir ses zaten klasik gülüşünü yapardı doflamingo. yanlız adam baya sağlam görüldüğü üzere. herkesin nefesini kesen, caesarın totosunu kurtaran oydu büyük ihtimaldır. jokerin sağ kolu falandır joker'de baya bariz bence http://www.youtube.com/watch?v=2PH6gIX92Kc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 joker kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cüce'ye özel spo 4 emperor dan biri işte, ceaser'ı kaçırmalarının nedeni. CC yi kaçırırlarsa, joker ortaya çıkar sonrada indirirler diye plan yaptıya luffy ile law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Masakari said: cüce'ye özel spo 4 emperor dan biri işte, ceaser'ı kaçırmalarının nedeni. CC yi kaçırırlarsa, joker ortaya çıkar sonrada indirirler diye plan yaptıya luffy ile law joker spo yonkuo'lardan biri değil joker. xenus'un tahmini doğru. doflamingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Dostum başlığı okursan eğer mangadan spoiler verilmeyeceğini anlarsın. Ayıp oluyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 mangalik bi' durum yok bence. ben de o oldugunu dusunuyorum. manga okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 iyi bolumdu. abi elemanin suratindaki kofte mi ya? yoksa ben kahvalti oncesi izledigim icin cok mu actim hayal goruyorum? eger kofteyse, niye? fsdjilfjalskdfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 offfffff onumuzdeki bolum neler olacak belli degil. 599 olm bence law'u oldurecekler simdi lan? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 600. bölüme özel bölüm yapacaklar mı ? Yoksa haftaya aynen devam mı ? Edt: Bu arada hakketten köfteymiş o ben sakal zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 ahahahhahaahahahaflsdkjaflf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 law - vergo vergoda lawın kalbi ne arıyor?doflamingo için çalışırken, gücünü kullanıp kendi kalbini mi söktürdü lawa acaba?hani öyle bişeyse, bu herifteki nasıl bi güçtür böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Abi Goku-san ölüyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 600 kid oyuna girecek anlaşılan yakında. hayvan gibi olmuş oda. baya karışacak ortalık. :) yanlız big mom'ın adamı mı olmuş onlar anlamadım ben. fishman arcındaki yumurta tipli tamago yanındaydı birde caesar'ın broker dediği doflamingo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Xenus sorularina karsilik yanlız big mom'ın adamı mı olmuş onlar anlamadım ben. fishman arcındaki yumurta tipli tamago yanındaydı. Farkli farkli kaptanlari veya tayfalari gosterdi caesar pazar ortami olusturuyor. birde caesar'ın broker dediği doflamingo mu? http://onepiece.wikia.com/wiki/Broker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 son 15 saniyede 50 bolumluk hype yaratti. ne yapacagim bu seriyle bilmiyorum. haftalar gecmiyor fjdlskjfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Virus said: Xenus sorularina karsilik yanlız big mom'ın adamı mı olmuş onlar anlamadım ben. fishman arcındaki yumurta tipli tamago yanındaydı. Farkli farkli kaptanlari veya tayfalari gosterdi caesar pazar ortami olusturuyor. birde caesar'ın broker dediği doflamingo mu? http://onepiece.wikia.com/wiki/Broker anladım. uykusuz seyredince ben hepsi bir odada sandım link'e odak noktamı kaydırıp bastım dsdsf ilk cümleyi okudum anladım ama aşağıda spoiler var bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 İLERLEMİYO ARKADAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Aman abi filler yerine böyle gitsin yeminlen daha iyi. Naruto'da şuan olay ney, kim ne yapıyor, en ufak fikrim yok, koptum seriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 caesar beni oldurucek ya. youtube'da 10 saatlik shiroro var mi acaba? bulayim da indireyim telefona falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar