ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Belli olmaz o iş. Sürüsüyle güçlü karakter var, onlar yetmezmiş gibi bayağı timeskip öncesi ölmeyen düşman var recurring villain ihtimalleri olarak, bunlar da yetmezmiş gibi yeni imba düşman çıkarmaya bayağı müsait setting. Hepsi olabilir açıkçası. Ama bence de Law değildir. Worst Generationdan birisi olacaksa olsa olsa Kid olur, ki o bile düşük ihtimal. Ya Marinelerden Akainu, ya da 4Emperorstan Blackbeard en muhtemel rakipler şu anki karakterler arasından. Ama bence sürpriz yapıcaklar, ikisi de finale kalmayacak daha önce yenilecekler. last boss tahminim Coby Diğerleri çok bariz olur. Yazarın yazım tarzı expanding setting şeklinde, göstere göstere bossfight koymaz bence. Coby cuk oturuyor. Defalarca Roger vs. Garp rekabetinden bahsettiler, şu an da yerlerini Luffy ve Coby alıyor işte. Büyük ihtimalle ölümüne olmaz ama yine de bayağı ciddi bir kapışma olur. Hatta yarı final niyetine Akainu yu Luffy, Blackbeardı Coby dövücek diye de abartıyim(tam tersi de olabilir, hatta tersi daha muhtemel bile olabilir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Donquixote Doflamingo dur o olsa olsa. Adam baya derinden şebekeyi kurmuş. Planları büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 10 yıl sonra last boss kim öğreneceğiz rahat olun ve shadow'un sposuna bende katılıyorum. Resmen serinin başından itibaren göstere göstere olaylar bu noktaya gidiyor. Yalnız; Final Fight Roger hiçbir zaman Garp'ı yenemedi, Garp'ta defalarca kez sıkıştırmasına rağmen Roger'i elinden kaçırdı. Hayatları boyunca berabere kaldılar. Çıkıpta serinin son boss fightında bu dengeyi bozacak bir şey yaparlar mı ki? Final Fight serinin en sonunda olmaz bana kalırsa ama finalde Coby'i en testisli şekliyle Luffy ile kapışırken göreceğiz eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Kami Enel ay sevdasından vazgeçip gelirse görürüz boss u.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 goroseideki dedeler bile last boss olabilir o hiç belli olmaz. hiç öyle ihtiyar göründüklerine bakmamak lazım, boş değiller bence. daha belli olmayan o kadar şey var ki, roger era hakkında. akainu olmaz ama bence baya klişe olur. luffy finale gelmeden işini bitirir onun. ama ben korsanların one piece'e ulaşma yarışında finalde law'a oynuyorum. eski jenerasyonda roger vs whitebeard'dı, şimdi luffy vs law olur. adam hayvan gibi geliştirmiş kendisini, haki kullanan logia smoker'ı bile iki dakikada maymuna çevirdi. kid ancak whitebeardden daha lesser tier bir yonko gücüne erişir maksimum. shiki belki kaido klasmanına. ama şuanki settingde yeni ve daha güçlü düşman çıkmaz artık. blackbeard baya ezikti aslında impel downda geberiyordu ama whitebeardın abilityi aldığı için şuan çok güçlü. ben shanks'e bırakıyorum onu. daha başka luffy vs blackbeard fight görmeyiz herhalde. intikamını akainu'dan alıcak zaten. coby bence garp gibi değil, her türlü smoker = garp. luffy'de smoker'ı daha hiç yenemedi. garp gibi lawful good. öyle rütbe derdi de yok. g-5 gibi boktan bir bölüğü seçiyor falan. ancak coby yeni jenerasyonun sengokusu olabilir. adam zaten amiral olmayla yetinmez gider, başına geçer marine'in. biraz dava adamı tipinde kendisi. film z spoiler - akainu hakkında yüzünü yada vücudunu hiç göremedik filmde. sanırım aokiji'nin bacağını kaybetmesi gibi o da hasar aldı. tahminen yüzüne. doflamingo doflamingo yonko değilki. ama law'ın joker dediği zaten doflamingo'du. bu arcta karşımıza çıkar yakında. caesar'la işleri bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 geçen haki den düşünürken aklıma geldi de Shanks Haoushoku hakiyi whitebeard la konuşurken gemiye bindiğinde güç gösterisi olarak kullanmıcağına göre kontrolsüz olarak sürekli yayıyor olabilir hatta belki de bu yüzden sürekli içiyodur , kontrol altında tutmak için hmm edit: bide shi shi son son u hep zoronun sadece raw strengthi tek kılıcında toplayıp yaptığını düşünüyodum şu videoyu izleyene kadar http://www.youtube.com/watch?v=rN_27rsl6QI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Adamda teleport bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 AHAHAHAH ABIIIII. law'un cekecegi var luffy'den. hayatinin hatasini yapti o teklifle. aklima bi' fikir geldi dediginde belliydi daha sacmalayacagi ruffy'nin fsdkjj. bu arada law dimension door atiyor resmen? nurf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 robin cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Law Luffy'nin yanına gelir ve şunu söyler, http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p480x480/733864_467321079988465_950058354_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 üst üste kaç bölüm iyiydi, bu bayağı sönük geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bölüm sönüktü ama ending güzeldi, eski bölümleri anımsattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 evet ikinci yarisinda toparladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Movie Z de Zoro ve Sanjinin dövüş animasyonları çok iyiymiş ya. Çok kısa ama bayağı başarılı yapmışlar hareketleri filan. Luffy sahnelerini pek sevmedim ama. Şunun sonunda var. Görüntü kalitesi düşük pek bir şey anlaşılmıyor ama yine de çok iyi(tu) http://www.youtube.com/watch?v=yPC9sH4xQ3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 arkadaki ooo'lar beni oldurecek ya. japon olasim geliyo sunlari izledikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 http://imageshack.us/a/img844/2043/xxxjr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 AHAHAHAHAH luffy ya. son iki bolum, onceki 4 5 tanesinden hafif dusuk seviyede geciyor ama, eski bolumlerdeki gibi davranmasina hastayim. 596 zoro gerizekalisi kesin kesmeye calisacak onune dusen parcayi, o zaman cok gulucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 abi zaten ekipte zeki kimse varmı? daha doğrusu zeki varda baya, sapsal olmıyan kimse varmı? edo usta yine dövüyo yien dövüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Sanji,brook kaçtı zoro orada bir adımla strafe yaptıya, allahtan bir şey içmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 oda hastaymış sanırım.facebookta sigarayı bırak gibisinden şeyler paylaşıyorlar.hastaneye yatmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi.... ölemez ölmemeli oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 noluyo abi oldurdun adami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Abi daha yeni hikayenin yarisina geldik diyordu oda. Bu herif daha bi 10 sene daha yasamazsa sikintilar var ahdjah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bölümü 90mb civarı olarak 1-500 torrent varmı bilen varsa öm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ShadowFury said: Shanks Ama evet Shanks ın amacı mümkün olduğunca savaşmamak gibi gözüküyor, zaten şu ana kadar gördük ne kadar güçlü olsalar da hep pasifist takıldılar. O yüzden Dragonla alakasının olduğunu pek sanmıyorum, Dragon direkt olarak devrime odaklı, World Government ı çökertmek denge politikası değil direkt radikal bir eylem. Shanks ın tarzı değil. Shanks True Neutral gibi(birazcık Chaotic tarafına kayıyor olabilir hafiften ama daha çok neutral ^_^) Monkey D. Dragon'a dair teori dragon şuan büyük joker evet oda sensei nereden hikayeye dahil edecek bekliyoruz. ama bana göre roger ile kesin bir alakası vardı ama. roger shiki ile karşılaşmasında fırtına başlatıp, rogerı kurtaran büyük ihtimal dragon. nasıl olduğuna gelince dragonun mythical zoan type devil fruit yemiş olduğuna dair teoriler var. mythical chinese dragon dolayısıyla iklimleri kontrol edebiliyor. "Ruler of weather and water" diye geçiyor zaten wikide de ehuehu. ismine de uyuyor zaten baya mantıklı geldi bana şuan roger safından sağ kalan shanks olduğu için belki onunla bir işbirliği içinde olabilirler sonuçta roger WG'a kafa tutan adamdı. ancient weaponları WG'ın ele geçirmesini engellemek için birlikte çalışıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar