Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

yumy said:

Ya hepsi balık adam olarak geçiyor işte, bir bölümde anlatmıyor muydu?

İnsan ile balıkinsan çiftleşince ya balık-insan ya da insan-balık gibi birşey oluyor melez olarak, ilk yazdığım baskın gen olacak şekilde. Derringer da insan-balık olanlardan, boynuzu moynuzu var abi işte ama daha çok insana benziyor asfasd

Geçmiyor işte, gyojin ve ningyo diye ayrı kelimeler kullanıyorlar. Çevirilerde fishman/merman/merfolk konusunu bayağı karıştırdıkları için bize öyle geliyor. Arlong, Jinbei gibi olanlar gyojin (merman veya fishman olarak çeviriyorlar). Shirahoshi, Neptune filan gibi olanlar ningyo (merfolk olarak çevrilmiş, aslında dişisi mermaid erkeği merman olması lazım ama merman çevirisini gyojin e kullanmışlardı işte, sonra onun için fishman kullanmaya başladılar, sonra iyice karıştı filan, olay büyük ölçüde çeviri problemi yani). İkisi arasındaki temel fark merfolkların belden aşağısı tamamen balık, belden yukarısı -neredeyse- tamamen insan (bazı balık karakteristikleri oluyor, Shirahoshi nin abisinde solungaç filan vardı mesela). Fishmanler insan gibi iki ayak üzerinde yürüyorlar ama tipleri tamamen balık.
Ama bunlar tamamen farklı türler değil, merfolk aileden fishman çocuk olabiliyor filan diye anlatmışlardı. Ama insanlarla çiftleşmeleriyle ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum. Kendi aralarında işliyordu o baskın gen olayı.

Dellinger o yüzden tuhaf zaten, ningyo lar gibi yarı balık ya da gyojin ler gibi insanımsı balık değil, direkt tamamen insana benziyor ama balığa dönüşebiliyor. O yüzden zoan meyve yemiş olmasından şüphelendim.
Ama işte dediğim gibi insan/fishman veya insan/merfolk çiftleşmesinden hiç bahsetmemişlerdi, yani yarı fishman olabilir ama daha da insanımsı fishman gibi görünmek yerine iki form arasında geçiş yapabiliyor sanırım, normal hali boynuzlar haricinde tamamen insan, dönüştüğü zaman gözleri dişleri yüzgeci filan fishman haline dönüşüyor.

Ya da yalan söyledi ve zoan meyve yemiştir işte, ama ondan da emin olamıyorum, dediğim gibi balık meyvesi de görmedik hiç. Ama diğer yandan balık olsa öyle bi güç hiçbir işe yaramaz, full formu kullanamazsın bi kere, ara formda biraz işe yarar belki (Dellinger zoansa onu yapıyor diyebiliriz işte, diş göz yüzgeç ve boynuz var sadece, onun gibi dönüşen başka zoanlar da vardı)

Sosyal ağlarda paylaş

https://theonepiececollection.files.wordpress.com/2015/06/corazon_kuji2.jpg

şunu alsam mı ya, yarı fiyatına buldum alamanya da %80 çakma ama kondisyonu iyi fotoları attı. normalde 120-140 dolares :( hatta amazon da 240 dolares çünkü. bana 50 dolara mı ne veriyor.

gerçi ichiban kujilerin çakması olmuyor, defoluları oluyor. o tip bir şeyse gözle görülür bir defosuna da denk gelmedikten sonra çok düşük fiyata almakta sıkıntı olmaz sanırım.

her şeyden önce corazon figürüne ihtiyacım var mı halen onu düşünüyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...