ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 yumy said: Ya hepsi balık adam olarak geçiyor işte, bir bölümde anlatmıyor muydu? İnsan ile balıkinsan çiftleşince ya balık-insan ya da insan-balık gibi birşey oluyor melez olarak, ilk yazdığım baskın gen olacak şekilde. Derringer da insan-balık olanlardan, boynuzu moynuzu var abi işte ama daha çok insana benziyor asfasd Geçmiyor işte, gyojin ve ningyo diye ayrı kelimeler kullanıyorlar. Çevirilerde fishman/merman/merfolk konusunu bayağı karıştırdıkları için bize öyle geliyor. Arlong, Jinbei gibi olanlar gyojin (merman veya fishman olarak çeviriyorlar). Shirahoshi, Neptune filan gibi olanlar ningyo (merfolk olarak çevrilmiş, aslında dişisi mermaid erkeği merman olması lazım ama merman çevirisini gyojin e kullanmışlardı işte, sonra onun için fishman kullanmaya başladılar, sonra iyice karıştı filan, olay büyük ölçüde çeviri problemi yani). İkisi arasındaki temel fark merfolkların belden aşağısı tamamen balık, belden yukarısı -neredeyse- tamamen insan (bazı balık karakteristikleri oluyor, Shirahoshi nin abisinde solungaç filan vardı mesela). Fishmanler insan gibi iki ayak üzerinde yürüyorlar ama tipleri tamamen balık. Ama bunlar tamamen farklı türler değil, merfolk aileden fishman çocuk olabiliyor filan diye anlatmışlardı. Ama insanlarla çiftleşmeleriyle ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum. Kendi aralarında işliyordu o baskın gen olayı. Dellinger o yüzden tuhaf zaten, ningyo lar gibi yarı balık ya da gyojin ler gibi insanımsı balık değil, direkt tamamen insana benziyor ama balığa dönüşebiliyor. O yüzden zoan meyve yemiş olmasından şüphelendim. Ama işte dediğim gibi insan/fishman veya insan/merfolk çiftleşmesinden hiç bahsetmemişlerdi, yani yarı fishman olabilir ama daha da insanımsı fishman gibi görünmek yerine iki form arasında geçiş yapabiliyor sanırım, normal hali boynuzlar haricinde tamamen insan, dönüştüğü zaman gözleri dişleri yüzgeci filan fishman haline dönüşüyor. Ya da yalan söyledi ve zoan meyve yemiştir işte, ama ondan da emin olamıyorum, dediğim gibi balık meyvesi de görmedik hiç. Ama diğer yandan balık olsa öyle bi güç hiçbir işe yaramaz, full formu kullanamazsın bi kere, ara formda biraz işe yarar belki (Dellinger zoansa onu yapıyor diyebiliriz işte, diş göz yüzgeç ve boynuz var sadece, onun gibi dönüşen başka zoanlar da vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Doğru, deniz kızı muhabbetini unuttum ben tamamen. İnsan balık diye kalmış aklımda mermaid fisman olacaktı o denklem. Evet o zaman derrengar da var bir ibnelik kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 https://theonepiececollection.files.wordpress.com/2015/06/corazon_kuji2.jpg şunu alsam mı ya, yarı fiyatına buldum alamanya da %80 çakma ama kondisyonu iyi fotoları attı. normalde 120-140 dolares :( hatta amazon da 240 dolares çünkü. bana 50 dolara mı ne veriyor. gerçi ichiban kujilerin çakması olmuyor, defoluları oluyor. o tip bir şeyse gözle görülür bir defosuna da denk gelmedikten sonra çok düşük fiyata almakta sıkıntı olmaz sanırım. her şeyden önce corazon figürüne ihtiyacım var mı halen onu düşünüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 tek sahne ile bütün bölümü yediler gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bari bari no pistol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 aylar önceden önsipariş ettiğim ürünler sonunda çıkmış geldi az önce. taze taze bi foto atayım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 böyle unutupta gelince çok sevindirik oluyor insan. çinden falan sipariş verince 2 ay sonra gelen kapak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Eee Senor niye manshery hime ye tedavi ettirmemiş hatunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 O zaman green bit'te değillerdi demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 russianın tipide cok tatlıydı ama ya leo'da yerel luffymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 horriblesubs 1-700 bölümlük 1080p batch çıkarmış 375gb lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 haa bastım ıcnıyo bakalım harbıdfen 720pmi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Her sezon sonunda yapsalar şu işi çok sugar olur. Yoruluyorum ben tıklamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 off tam bir gercek erkek bölümü olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Franky the Terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 senyooru keşke ekibe katılsa, gerçek bir delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 deyyusun dölleri.. hepsinizi böle teker teker dövecez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Çok alakasız kaçacak ama, mor ve ötesi'nin şu klibini izleyince aklıma Türkiye ve One Piece geldi: Mor ve Ötesi - Uyan https://www.youtube.com/watch?v=axxB5f2yUAM Edit: Bi rus çizgi animasyonuymuş: The Glass Harmonica https://www.youtube.com/watch?v=XmhZS4hr2gU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 verdiler gazı verdiler gazı şişirdiler bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 oha haftaya yeni teknik var.gel hafta sonu gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 off haftayaki bölüm güzel olcak, ikisni birlştirselermişte sole efsane bölüm görseydik. ama zoronun naısl düşündüğünü görmek her türlü iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 1 bölüm yürüdü 2 bölümde yere düşer şimdi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 duble olmus nalet. ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 2.5 aydir izlemiyorum. biriktireyim mi daha yoksa hala karakterlerin isimlerini mi soyluyorlar bolumlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Bekle biraz daha dresrossa bölümü bitecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar