samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Son sahnede tüyler diken diken oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 vaay çok ii waifu yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ahaha bayb5 ın yürek dağlayan hikayesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 öbür haftalar tek tek düşer minibossslar . zoro 1 aya anca döner picayı. luffy 3 ay var en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Abi law kendini tedavi edebilecek mi? Kimse bişi dememiş. herifin kolu gitti la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=7bOdkexH2d4 chopper da yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 yaaa bebifayvuyu hep sanji ile shiplemiştim ama sai de olur yani şindi. Aynen One Piece en iyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 sanjinin scarletı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 artık böyle şeyler olmuyo ama ya üzüyor :( http://www.youtube.com/watch?v=n4IMSGuS1Cw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 öle cok gelmez zaten ya off ne iyidi ama bu var https://www.youtube.com/watch?v=cULkgaBAb10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 episode of luffy'i izledim. güzel filler movie olmuş, gözümden kaçmış. zaten crew'ı beraber görmeyeli yıl oldu, özletmişti. yeniden çizilmiş flashbackler üstüne coby kısımları iyiydi. izlemeyen varsa baksın. birde mangasında görmemiş olan varsa luffy'nin yüzündeki yarayı nasıl aldığını gösteren sahne var en başta :D http://www.youtube.com/watch?v=g1ksprd8uRE episode of sabo'u izledim de çok boş vaktiniz yoksa değmez 2 saat izlemeye. sabo'nun gözünden dressrosa recap gibi işte. 15 dk yeni sahne var onlarda boş konuşma genelde, insan bi side story koyar. yalnız böyle tümüyle görünce farkettim, sabo çok sırıtan bi karakter bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 yeni bi kanal buldum. 10-15dklık komedi kısımlarından kesitler. bir kaç gündür takılıyorum. thriller bark'a kadar serininin üzerinden geçmiş gibi oldum. unutmuşum baya, tekrar tekrar yardı :) http://www.youtube.com/watch?v=MkTWsNBQ0-Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 hiç birşey olmadı bu bölüm ya. tek chapter bile bitirmiyorlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 2 haftadır izlemediğimi fark ettim. Demek ki artık bilinç altında boktan bölüm serilerinin geleceğini tahmin edebiliyorsak, hiç istek bile olmamış bakmaya sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Bu hafta yokmu gerci bakamadim işdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 var fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Hakuba vs Derringer diyince bende sağlam combat bekledim ama yinede iyiydi ya. Hakuba'nın atmosferi iyi verdiler ama. O ortama göre baya iyi verdiler hatta. İnsan daha kasvetli, karanlık bir ortam bekliyordu gerçi o karakter için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ne kesti beh! bu arada derringer hıyarı balık adam insan kırması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Balık adam o direkt zaten. derringer *balık adam-dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 kırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 aynen gözler boynuzlar,kolezyumdaki canavar balıkların aynısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 kendisi melezim dedi gerçi, ama bir anda böyle melez karakter çıkarmaları tuhaf geldi ya. mermanlara da pek benzemiyor onlar insandan alakasız bütün görünüşleri yarı balık. merfolklara* da benzemiyor, onlar da literal olarak yarı balık. gerçekten melez olduğu kesin mi? zoan tipi meyve filan yemiştir de saklıyordur belki? gerçi meyvenin balıklısını da hiç hatırlamıyorum, suya girince taş gibi batmaları da saçma olur zaten. melez merman da göstermemişlerdi gerçi, emin olamadım şimdi. *kavramlar karıştı bu arada, çeviriler de pek tutarlı değil. merman yerine fishman olarak çevirileni de vardı sanırım o daha doğru olabilir. merman gyojin, merfolk ningyo olarak söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Ya hepsi balık adam olarak geçiyor işte, bir bölümde anlatmıyor muydu? İnsan ile balıkinsan çiftleşince ya balık-insan ya da insan-balık gibi birşey oluyor melez olarak, ilk yazdığım baskın gen olacak şekilde. Derringer da insan-balık olanlardan, boynuzu moynuzu var abi işte ama daha çok insana benziyor asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 GAY GİBİN AMA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 gayfish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar