Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

episode of luffy'i izledim. güzel filler movie olmuş, gözümden kaçmış. zaten crew'ı beraber görmeyeli yıl oldu, özletmişti. yeniden çizilmiş flashbackler üstüne coby kısımları iyiydi. izlemeyen varsa baksın. birde mangasında görmemiş olan varsa luffy'nin yüzündeki yarayı nasıl aldığını gösteren sahne var en başta :D
http://www.youtube.com/watch?v=g1ksprd8uRE

episode of sabo'u izledim de çok boş vaktiniz yoksa değmez 2 saat izlemeye. sabo'nun gözünden dressrosa recap gibi işte. 15 dk yeni sahne var onlarda boş konuşma genelde, insan bi side story koyar. yalnız böyle tümüyle görünce farkettim, sabo çok sırıtan bi karakter bence ya
Sosyal ağlarda paylaş

kendisi melezim dedi gerçi, ama bir anda böyle melez karakter çıkarmaları tuhaf geldi ya. mermanlara da pek benzemiyor onlar insandan alakasız bütün görünüşleri yarı balık. merfolklara* da benzemiyor, onlar da literal olarak yarı balık. gerçekten melez olduğu kesin mi? zoan tipi meyve filan yemiştir de saklıyordur belki?

gerçi meyvenin balıklısını da hiç hatırlamıyorum, suya girince taş gibi batmaları da saçma olur zaten.
melez merman da göstermemişlerdi gerçi, emin olamadım şimdi.

*kavramlar karıştı bu arada, çeviriler de pek tutarlı değil. merman yerine fishman olarak çevirileni de vardı sanırım o daha doğru olabilir. merman gyojin, merfolk ningyo olarak söyledim.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya hepsi balık adam olarak geçiyor işte, bir bölümde anlatmıyor muydu?

İnsan ile balıkinsan çiftleşince ya balık-insan ya da insan-balık gibi birşey oluyor melez olarak, ilk yazdığım baskın gen olacak şekilde. Derringer da insan-balık olanlardan, boynuzu moynuzu var abi işte ama daha çok insana benziyor asfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...