df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 figureartz güzel pozlar yapıyo ama çok küçükler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Cep tel ve az ışıkla bu kadar :D http://i.imgur.com/LUwvyLt.jpg http://i.imgur.com/jjKZyFP.jpg http://i.imgur.com/EpCd71z.jpg Boyutlarda ideal ya aslında, yani fiyat / performans olarak diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ya bu arc da ne kadar çok gönderme var arkadaş ya başlı başına dragon ball göndermesi yanında steven tyler falan var ya asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bu hafta yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 one piece nası olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 NOoooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 nakamayı nakamadan 2 hafta ayrı gomak yakıstımı hiç şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 O zaman en yenisi gelsin. Zamanında site için almıştım da bugün birini doğum günü diye küçük kuzenime hediye ettim. Çok sevdim, kalan sonuncuyu da kendime açacağım sdfasd http://i.imgur.com/TZzeCvM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Oha dev iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Chopper'ı sevmeyen bi ben varım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 chopper-luffy-usopp geyikleri için izlenir seri nası sevmiyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Chopper sırf sesi için bile sevilir ya http://www.youtube.com/watch?v=g3d7ZvQ8Mnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 677 Çok çok güzel bölümdü de, spo yemek istemeyen gelecek bölüm teaserini izlemesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 adam SOGE D KINGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Off ne epic ne damar bölümdü ya... ikinci kısımda gözler doldu tastı teaser izleyen zaten ölsün gitsin, bu animenin teaserı izlenirmi allasen NASIDA UCURDU YİĞİDİM KELLEYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 sırf gaz bölümdü lan,kim beklicek şimdi 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Kyros tek bacaklı mı 2 bacaklı mı geri dönecek merak ediyordum. Tek bacaklı dönerek yine akıllarda soru işareti bıraktırmadı. Yalnız usopp eziklemiş yine. Bala göte adam alıyor. Timeskip ten sonra şu adam hiç mi güçlenmedi. Biraz dövüşüpte Sugarın ağzına yapıştırır zehiri dedim ama enterasan bir bitiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 oha cidden epikti bölüm. tempoyu da bayağı iyi toparladılar (gereksiz yere uzattıkları yerler vardı sanki, ama yine de çok güzel) ama o son sahne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Kyros Bacak Kyros'un çift bacaklı dönme ihtimali zaten yoktu ki, oyuncağa dönüşürken tek bacağı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Arma said: Kyros tek bacaklı mı 2 bacaklı mı geri dönecek merak ediyordum. Tek bacaklı dönerek yine akıllarda soru işareti bıraktırmadı. Yalnız usopp eziklemiş yine. Bala göte adam alıyor. Timeskip ten sonra şu adam hiç mi güçlenmedi. Biraz dövüşüpte Sugarın ağzına yapıştırır zehiri dedim ama enterasan bir bitiş oldu. sniper adamı zorla melee fighta sokuyorlar, adam ne yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ya tam sniperlık fight. sugarın ağzına yapıştırıcak grape i. daha farklı hayal etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 usoppun rahat savaşabilmesi için bi şu kadar mesafe lazım sdf http://www.youtube.com/watch?v=bNwTrSBL_QU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 hacı mangadan spoiler verme. anime spoileri diye açar millet okur onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Arma said: ya tam sniperlık fight. sugarın ağzına yapıştırıcak grape i. daha farklı hayal etmiştim. don flamingonun en güclü adamıyla kapıstı daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 öldümü şimdi flamingo lol adam 10 sene sonra kaldığı yerden işi bitirdi helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar