Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Hani Naruto ile Bleach'e de anime başladım sonra manga devam edip güncele geldim. Hani animede de çok bırakılmayacak yerde tükendi elimdekiler. Sıkıntı büyük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu bölümü izleyeyim mi ya? Hiç yeltenmedim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gerek yok bence izlemeye hiç bu bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 animenin yaz arasına girme gibi bir durumu var mı ya? şurda mayıs haziran hiç one piece yok :( http://animecalendar.net/2013/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bence butun seriler yilin yarisi araya falan girmeli. hele ki uzun soluklular. hem boktan filler izletmezler, hem arada hafta atlamamis olurlar, hem de hikayeydi, seslendirmeydi, cizimdi daha oturakli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 film Z düşmüş torrente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi film z harika olmuş ya. şimdiye kadar ki en iyi one piece filmiydi net. hikaye, çizim, seslendirmeler çok iyi. daha new worlde görmediğimiz birçok karakteri görme imkanınız oluyor. abv akainu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bence okadarii değil ama genede çogii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Obaa işin şekli değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 son 3 bolum yardiriyor resmen ya. 592 robin'in, chopper vucudundaki franky'den igrenmesi inanilmaz komik. 593 son sahnede bildigin gozlerim yasardi heyecandan fsdjlfkajsdlfkjsda. gerizekaliya bagladim. offf neler olacak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sikintilar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 whitebeard, 4 emperors a dahil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Masakari Onun yerini Blackbeard aldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Law'ın bölüm sonundaki sözlerinden yola çıkarak, kimden bahsettiğini anlamaya çalışıyorum ondan sordum. Eyw saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi sen arada bi' arc'i kacirmissin sanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 of of of sonu süperdi ya. law resmen mükemmel herif. darkrider ucuza law figuru satsa da alsak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 law çok editlenmiş ya. overpowered resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 vardir abi bi' antisi, cikar ortaya. haki'yle falan durdurulur belki room'da kesmesi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 void in sphere i gibi içine girmeyeceksin. Range i iyi ayarladın mı, law etkisiz eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ne kadar extend edebildigini bilmiyoruz sanirim su an. safe spot sandigin yerde bi' buyutse room'u gg :D ayrica disaridan iceri projectile da atamazsin herif onlara da hukmediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 allahim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 baya iyiydi bölüm ya. belliydi bişeyler planladığı law'ın. joker de sahneye çıksın artık 400 bölümdür bekliyorum şu psikopatı. smaylızz luffy gear second ile o sphere içinden kaçar bu arada yada hakilik birşey olur. herkes bittikten sonra luffy vs law olur final. daha law haki de kullanmadı hiç sanırım, gerekmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben ruffy'nin jenerasyonunun neler yaptigini merak ediyorum. kim kimin komutasi altina girdi, kimler oldu, kimler kaldi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 buggy adam oldu mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar