Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Sabo zaten devrim ordusunda gomtan, çıkıp bir de çapulcu gemisine mi katılacak goygoy olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 barthoda katılmaz. uzaktan luffynın delikanlılığını izletip kalpten gidecek. sonra kalktığında yancı kaptan olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 hipne black beardin tayfası 10 kişi (şimdi baktım bazı yerde doktorlarının atını ayrı saymışlar 11 oluyor o zaman) bence bizim ekipte ona göre şekillenecek..birde luffy tee ilk bölümlerden tayfasında olacak isimleri sayıyordu(aşçı,doktor,gemici,rotacı gibi) bakalım ömrümüz yeterse görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Saydıklarının hepsini aldı zaten, geriye goygoycu kaldı. Şey güzel olmuştu ama ilk saydığı aşçıdan vs. önce hep müzisyendi. En son onu kattılar tayfaya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 yada white beardın gibi yarı bağımsız başka korsan ekipleri olacak.barto da bunun ilki olabilir.şu an ki haliyle dünden hazır.gerçi ben ekibe katılmasını istiyorum ya acayip potansiyel var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 vassal pirateları olacak işte. böle TOPLANIN LEVENTLERIM! diye bi kükrüycek 4 deniz ve grando layn'dan bartho gibi tipler toplanıcak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 one piece best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 son üç bölüm iyiydi 670-71-72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Küçük tıfıl perilerden katılsın tayfaya yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Tayfaya birisi katılacaksa kadın olur bu saatde. Hatta zarif birisi bile olmayabiir. Böyle elimaşalı, ters bi tip. Sanki tayfada böyle birşey eksik. Zaten kadın popülasyonunda sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 nami yeterinc eli maşalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 size mangayla alakalı şu kadarını söylüyeyim, MÜKEMMEL bi arc oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 jinbei unuttunuz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 mangayla alakaslı hiçbişi söleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 GONDARCENGIZ said: jinbei unuttunuz beyler Jinbei zaten hayvani güçlü tayfası var, kendisi de hayvani güçlü asdfsd O da kanke kaptanlardan olur işte Luffy'nin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yok abi manga bakmıom ztn,jinbei işlerini halledip gelcem dediydiya itbalığı adasında,ordan aklıma geldi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Densiz said: Tayfaya birisi katılacaksa kadın olur bu saatde. Hatta zarif birisi bile olmayabiir. Böyle elimaşalı, ters bi tip. Sanki tayfada böyle birşey eksik. Zaten kadın popülasyonunda sorun var. ^ Perona. Tayfaya katılsa güzel olurdu cidden. Hem Zoro yla dialogları çok iyiydi bunun, hep Sanji vs Zoro muhabbeti çekmekten sıkılmıştım. Baby5 ı gördüğümde tam tayfalık karakter demiştim de o katılmaz herhalde. Bir de bi tane dev hatun vardı devil fruit gücüyle küçülebiliyordu en çok ta o katılsın istiyordum ama filler demişlerdi o bölüm için, onun hiç ihtimali yok o yüzden :( Alternatif olarak amazon adasından random bi tanesini de götürebilirlerdi belki ama sanmıyorum, Hancock yaşatmaz. Ama evet, daha fazla hatun olsa daha iyi olurdu. Hatunlar haricinde katılabilecek Bartolomeo ve Bon Clay var işte, 2. si olmadı ama bari Barto katılsın. Jinbei, Law, Sabo filan onların organizasyonları önemli bayağı, dağıtmazlar o yüzden pek ihtimalleri yok. Gerçi Bartonun ekibi de güçlü olsa gerek, ama pek değinilmediği için gözden çıkarılabilir herhalde, katılsın o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 jinbei tek başına değil mi şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Perona olmaz. O Mihawk'ın yancılığını yapıyor. Son filmde de zaten Mihawk'la takılıyordu, onun salında vs. seyahat ediyordu. Tahminen tayfaya dönmez ama merchandise ürünleri vs. deli gibi yapılıyor. Gerçi olmaz dedim de tam kesin de konuşamayız. Hani ben animelerde vs. popülariteyi veya gidişi artık figürlerden vs. rahat anlıyorum. Özellikle Bandai bir karakter/seriye figür/ürün çıkartıyorsa bilin ki o seri Japonya da tutmuştur ve devamı her şekilde gelecektir. Karakter vs. bazında da One Piece de genellikle öyle gidiyor. Perona'nın ilk gözüktüğü sahne 2008 yılı, animeyi baz alırsak. 2008 yılından beri chibi'sinden tut prem format figürüne kadar her 6 ayda bir Perona figürü gelir. Karakter çok popüler, tayfaya da uygun bir yapısı var aslında. Hani olmaz diyemiyorum bu yüzden ama seride Mihawk'ın yanına yamandı. O yüzden de bilemedim. Şuan ki oversold, istek, beklenti durumlarına göre en mantıklı beklenti Barto işte. Adamın 100 euroluk figürü Avrupa da bile oversold oldu bulunmuyor. Japonya da zaten pre-order'a açıldığının 3. günü oversold oldu. Bandai'nın çıkardığı Figuarts'ını satıştan çektiler talep karşılayamayacağız diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Perona diyince son dönemde aklıma Caribou geliyo. 00:55 den sonrası "bero bero bero baaaaaaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ahahah bu caribou da kesin yancilarindan olacak luffy'nin ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ya ben hâlâ beybifayvu ile sanji'yi shipliyorum. keşke gemiye gelse de sevgili olsalar falan. ay dünyanın en mükemmel çifti olurlar bence eheh. ayrıca barto'ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Asker-san ın kyros çıkmasına kimse şaşırmamış ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ben okkali bi HASSSS cektim. onun da sebebi oyuncak olanlarin unutulmasi o an dank etti kafama. kyros'u kimse hatirlamiyor, mit falan tribi. ben 10 jenerasyon falan olmustur diye tahmnin ediyordum, iyi vurdu oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Hakkaten doğru diyorsun. Ben de baya mitolojik kahraman olarak düşünmüştüm. Hikayeyle tutarlı bi göz kırpış oldu. Bakalım yarın ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar