Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

hipne black beardin tayfası 10 kişi (şimdi baktım bazı yerde doktorlarının atını ayrı saymışlar 11 oluyor o zaman)

bence bizim ekipte ona göre şekillenecek..birde luffy tee ilk bölümlerden tayfasında olacak isimleri sayıyordu(aşçı,doktor,gemici,rotacı gibi) bakalım ömrümüz yeterse görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Tayfaya birisi katılacaksa kadın olur bu saatde. Hatta zarif birisi bile olmayabiir. Böyle elimaşalı, ters bi tip. Sanki tayfada böyle birşey eksik. Zaten kadın popülasyonunda sorun var.

^ Perona.
Tayfaya katılsa güzel olurdu cidden. Hem Zoro yla dialogları çok iyiydi bunun, hep Sanji vs Zoro muhabbeti çekmekten sıkılmıştım. Baby5 ı gördüğümde tam tayfalık karakter demiştim de o katılmaz herhalde. Bir de bi tane dev hatun vardı devil fruit gücüyle küçülebiliyordu en çok ta o katılsın istiyordum ama filler demişlerdi o bölüm için, onun hiç ihtimali yok o yüzden :( Alternatif olarak amazon adasından random bi tanesini de götürebilirlerdi belki ama sanmıyorum, Hancock yaşatmaz. Ama evet, daha fazla hatun olsa daha iyi olurdu.

Hatunlar haricinde katılabilecek Bartolomeo ve Bon Clay var işte, 2. si olmadı ama bari Barto katılsın.
Jinbei, Law, Sabo filan onların organizasyonları önemli bayağı, dağıtmazlar o yüzden pek ihtimalleri yok. Gerçi Bartonun ekibi de güçlü olsa gerek, ama pek değinilmediği için gözden çıkarılabilir herhalde, katılsın o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Perona olmaz. O Mihawk'ın yancılığını yapıyor. Son filmde de zaten Mihawk'la takılıyordu, onun salında vs. seyahat ediyordu. Tahminen tayfaya dönmez ama merchandise ürünleri vs. deli gibi yapılıyor. Gerçi olmaz dedim de tam kesin de konuşamayız.

Hani ben animelerde vs. popülariteyi veya gidişi artık figürlerden vs. rahat anlıyorum. Özellikle Bandai bir karakter/seriye figür/ürün çıkartıyorsa bilin ki o seri Japonya da tutmuştur ve devamı her şekilde gelecektir. Karakter vs. bazında da One Piece de genellikle öyle gidiyor.

Perona'nın ilk gözüktüğü sahne 2008 yılı, animeyi baz alırsak. 2008 yılından beri chibi'sinden tut prem format figürüne kadar her 6 ayda bir Perona figürü gelir. Karakter çok popüler, tayfaya da uygun bir yapısı var aslında. Hani olmaz diyemiyorum bu yüzden ama seride Mihawk'ın yanına yamandı. O yüzden de bilemedim.

Şuan ki oversold, istek, beklenti durumlarına göre en mantıklı beklenti Barto işte. Adamın 100 euroluk figürü Avrupa da bile oversold oldu bulunmuyor. Japonya da zaten pre-order'a açıldığının 3. günü oversold oldu. Bandai'nın çıkardığı Figuarts'ını satıştan çektiler talep karşılayamayacağız diye asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...