Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Of bartolomeo zdswsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bartolomeo ve BEEEEEEEWWWWWWWBZZZZZZ oh$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bartolomeo mükemmel ya ahahahahah http://i.imgur.com/x7fth8V.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ahaha barthalemeo, nasıl 129038102391023 derece yaptı herkez karakter ıcın. öldüm gülmekten, heleki o konusmaya calısıp dili sivri dişlerine takılıpğ hebele mesi. rebeccada ilikmiş haaaa luffynın teknikleri gelişiyo, abisiyle yemek yerden uyuyabiliyolardı sonra luffy uyurken yemek yemeyı ogredı şimdide dovusurken yemek yemeyı becerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 barto fanboi çıktı dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bu hafta yokmu one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ya yemek yerken rebacca'yı indirmesi, o çizimler ve müzik falan bilmiyorum kaç yüz bölümdür one piece de bir sekanstan bu kadar haz almamıştım. En son işte Zoro ile ryuuma dövüşü mü ne vardı orada böyle olmuştu. Ha bir de Shanks'ın meyhaneye dalışı ve dağılın ibneler demesi, arada unuttuk onu bak asdfasd KOYMUŞLAR; http://www.youtube.com/watch?v=92PNXZaqzn4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 olm geçen hafta izlememiştim bu gün pazar sanıyodum 2 bölüm üst üste izlicem diye açtım bakıom sabah afyon patlamamış,sonra bi baktım cumartesi gg he bide Bartolomeo nun ibne çıkması beni yerlere yatırdı gülmekten asfmasfasf hala gülüyorum mk aklıma gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 off ne kadar güzel bölümdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 bu sene film gelirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 One Piece'teki öksüz yetim kalan çocuklara üzülüyorum yav. Nico Robin, Rebecca, Nami vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zcLBSt4WT-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 asker-san tam kürt çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 daha yeni izledim,acaba kaç bölüm daha beklicez hardcore fightlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 cavendish-sama adamın dibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 30 Ağustos'da special geliyor. 3D2Y de olay sonrası, tayfanın geri kalanının durumu anlatıyormuş. Yazıda ikinci paragraftan sonra manga spoiler var dikkat edin. http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-07-07/one-piece-gets-2-hour-3d2y-anime-special-in-august/.76419 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BrH00D4CUAAcdC-.jpg Asker-san dan biraz çektim. Nedense çok sevdiğim için kavası şimdiden siparişi verdim asdfsd 200TL falan olur. 14 cm uzunluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aasfaskf of abi Bartolomeo ağlarken bende gülmekten ağlıyorum,şu herifin nerden aklına geldiyse şu karakteri yaratmak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 en güçlü sunny go çıktı ekipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 off ınsede en guzel anımede ızlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 cok iyi bolumdu bu hafta. gereksiz hicbir sey olmadi neredeyse. yokatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Sunny tek attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 mangada brook tek atıyor. sunny kısmını animatörler çizmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 çok sıkıldım skip ede ede izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 manga da da hosuma gitmemisti, anime de daha çok canımı sıktı. tayfadan 3 kişinin bu kadar boş bir karakterde bu kadar zorlanması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar