Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Lan? Law fixlicek bence luffy'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Crocodile ve Blackbeard en iyi gülüşe sahip yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Haftaya bir dünya info ile boğulacaz sanırım. En sevdiğim tip bölümler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 617 cikmadi mi bugun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 animefreak 617 diyip geçen haftaki bölümü koymuş löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 aehaehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 çok şükür bitti bu arc. kan kusturdular bize resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Gomu gomu no grizzly me, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 luffy lvl up oldu sonunda yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=-AqhGhhQ5oo geçen oturdum şunu izledim mesela yine, ne zirve bir andı ya Bu tip şeyler yok resmen Balıkadam Adası'yla birlikte şu animede ... Özlüyor insan eski bölümleri ameka arkadaki müzik bile efsanevi, 4:00'ten sonrası bunu izlemek bu güne nasip oldu anca geldim bu bölümlere , dediğin gibi baya iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ohooo sen daha dur ya :) orgazmik arclara yeni başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi bu sezon o fighta kadar filler gibi geldi zaten , ruhum falan cıkıyodu zorla izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Skypiea'daki aptal şişko gibi bi' karakter daha geldi. Nasil uyuz oldum ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bebi faibu ile sanji karsilasmasini merak ediyorum simdiden ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 otp olurlar gibi sanji ile ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Franky'nin bu hale daha önce gösterildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 hatırlıyorum sanki ben. ya da kafası mı öyleydi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 franky i o yoksa general franky imi ? https://www.google.com.tr/search?q=one+piece+general+franky&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=AFZtUu3ZLsqqhQeCooDICg&sqi=2&ved=0CDYQsAQ&biw=1680&bih=888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Masakari said: Franky'nin bu hale daha önce gösterildi mi ? evet gösterildi. kullandı daha önce de. süper silahlarını kullanırken pencereden çıkıp kendisi ateş ediyordu... sanki bu arc bitmeye yakın güzelleşmeye başladı one piece gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 one tip ya, ben frankyi hala normal haliyle izliom 391. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 en güzel tipi de o zaten ya. keşke yine öyle olsa, right reft diye dans etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Borlach said: Adam tüm vüdunu hakiyle kaplayıp amokachiye döndü neresi ezik bunun? abi ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 çıktı mı la yeni bölüm asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 çıkmış evet arka arkaya 6 bölüm geldim onu da izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 eh işte idare eder bölümdü, yine sıkıcıydı ama Joker vs. görmek hoş oldu. Yeni tipler vs. vs. Gelecek bölümde bir bok olmayacak gibi duruyor. Gerçi Franky bölümleri hep bir şekilde eğlenceli oluyor asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar