Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

http://www.youtube.com/watch?v=-AqhGhhQ5oo

geçen oturdum şunu izledim mesela yine, ne zirve bir andı ya

Bu tip şeyler yok resmen Balıkadam Adası'yla birlikte şu animede ...

Özlüyor insan eski bölümleri ameka

arkadaki müzik bile efsanevi, 4:00'ten sonrası

kılıcı teslim etmeden kesmişler... ben tam bu civarlarda izlemeyi bırakmıştım bayıp
Mesaj tarihi:
law aşırı abartı olmuş ya

Luffy'nin bir nanesini görmedik gerçi daha ama herif;

600 bilmem kaç

ADAYI KESTİ LAN

Haki falan durduramadı. Haki bazında Luffy'den çok daha üstün adamı tek hamlede indirdi. Tamam güzel dedi kastırdık, yardırıyoruz falan konuşması iyiydi de debuff gerek.

Onun dışında ciddi ciddi son 20 boktan bölümün üstüne harika geldi. Cidden çok iyi bölümdü.
Mesaj tarihi:
la bu arada ben doğru mu duydum yoksa salladılar mı bilmiyorum da ODA 14 yıl sonra One Piece bitecek vs. demiş. Planlarına göre öyleymiş yani, doğru mu?

14 yıl nedir lan?

30 yıla tamamlamayı mı düşünüyor. 14 NEDİR LAN SÖYLEYİN ?
Mesaj tarihi:
Bu siralar (3-4 ay oluyor) Oda "artik hikayenin yarisina geldik, bundan sonra daha vurucu gercekler gorecegiz" gibisinden biseyler demisti. Literally yarisindan bahsediyor herif. Bi bu kadar daha var yani evet adfasd
Mesaj tarihi:
cok garip deil aslında. oda bariz cok yaratıcı bır adam. bi 14 yıl daha malzemem var dese süphe duymam kendisinden. ki belli baslı 10-15 cizgiroman ustasının arasına koyacağım isimdir.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

law aşırı abartı olmuş ya

Luffy'nin bir nanesini görmedik gerçi daha ama herif;

600 bilmem kaç

ADAYI KESTİ LAN

Haki falan durduramadı. Haki bazında Luffy'den çok daha üstün adamı tek hamlede indirdi. Tamam güzel dedi kastırdık, yardırıyoruz falan konuşması iyiydi de debuff gerek.

Onun dışında ciddi ciddi son 20 boktan bölümün üstüne harika geldi. Cidden çok iyi bölümdü.

haki bazında luffyden daha üstün olduğunu bilmiyoruz. Sadece Armament hakisi çok güçlü. Observation hakisi yok gibi görünüyor. Haoshoku hakisi zaten yoktur. luffynin gerçek gücünü daha göremedik.

Mesaj tarihi:

Adam tüm vüdunu hakiyle kaplayıp amokachiye döndü neresi ezik bunun? Öbürü de oksijeni ayrıştırıyo falan. Bi de Luffy'nin ciddi dövüşmesi için duygusala bağlaması, birileri için dövüşmesi lazım. Yoksa kednin fareyle oynadığı gibi oynuyo hep. Yeni bişey değil yani hep böyleydi.

Mesaj tarihi:

aboov bilmeden spoiler verdim sana o zaman. neyse hangi karakter olduğunu söylemedim allahtan :D ya neyse dediğim gibi luffy ciddi dövüşmedi monetle dövüşürken. ciddileşmesi için birilerini koruma yada intikam alma duygusu içinde olması lazım. öyle kumayla karşılaştıkları gibi bi daha çaresiz duruma düşmezler, zannetmiyorum.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...