Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

http://www.youtube.com/watch?v=-AqhGhhQ5oo

geçen oturdum şunu izledim mesela yine, ne zirve bir andı ya

Bu tip şeyler yok resmen Balıkadam Adası'yla birlikte şu animede ...

Özlüyor insan eski bölümleri ameka

arkadaki müzik bile efsanevi, 4:00'ten sonrası

kılıcı teslim etmeden kesmişler... ben tam bu civarlarda izlemeyi bırakmıştım bayıp
Sosyal ağlarda paylaş

law aşırı abartı olmuş ya

Luffy'nin bir nanesini görmedik gerçi daha ama herif;

600 bilmem kaç

ADAYI KESTİ LAN

Haki falan durduramadı. Haki bazında Luffy'den çok daha üstün adamı tek hamlede indirdi. Tamam güzel dedi kastırdık, yardırıyoruz falan konuşması iyiydi de debuff gerek.

Onun dışında ciddi ciddi son 20 boktan bölümün üstüne harika geldi. Cidden çok iyi bölümdü.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

law aşırı abartı olmuş ya

Luffy'nin bir nanesini görmedik gerçi daha ama herif;

600 bilmem kaç

ADAYI KESTİ LAN

Haki falan durduramadı. Haki bazında Luffy'den çok daha üstün adamı tek hamlede indirdi. Tamam güzel dedi kastırdık, yardırıyoruz falan konuşması iyiydi de debuff gerek.

Onun dışında ciddi ciddi son 20 boktan bölümün üstüne harika geldi. Cidden çok iyi bölümdü.

haki bazında luffyden daha üstün olduğunu bilmiyoruz. Sadece Armament hakisi çok güçlü. Observation hakisi yok gibi görünüyor. Haoshoku hakisi zaten yoktur. luffynin gerçek gücünü daha göremedik.

Sosyal ağlarda paylaş

Adam tüm vüdunu hakiyle kaplayıp amokachiye döndü neresi ezik bunun? Öbürü de oksijeni ayrıştırıyo falan. Bi de Luffy'nin ciddi dövüşmesi için duygusala bağlaması, birileri için dövüşmesi lazım. Yoksa kednin fareyle oynadığı gibi oynuyo hep. Yeni bişey değil yani hep böyleydi.

Sosyal ağlarda paylaş

aboov bilmeden spoiler verdim sana o zaman. neyse hangi karakter olduğunu söylemedim allahtan :D ya neyse dediğim gibi luffy ciddi dövüşmedi monetle dövüşürken. ciddileşmesi için birilerini koruma yada intikam alma duygusu içinde olması lazım. öyle kumayla karşılaştıkları gibi bi daha çaresiz duruma düşmezler, zannetmiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...