Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ahah thread fail ama kospüre (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=-AqhGhhQ5oo geçen oturdum şunu izledim mesela yine, ne zirve bir andı ya Bu tip şeyler yok resmen Balıkadam Adası'yla birlikte şu animede ... Özlüyor insan eski bölümleri ameka arkadaki müzik bile efsanevi, 4:00'ten sonrası kılıcı teslim etmeden kesmişler... ben tam bu civarlarda izlemeyi bırakmıştım bayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 119 . bölümden geldim zoro artık milli oldu galiba asdasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yeter ya içimiz kan ağladı. Bitsin artık bu arc abi.. Bari finali güzel olsun da gönlümüzü alsınlar bir şekilde. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bence söylediklerinizi geri alacaksanız bu bölümü izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Tam 'of yirmi bolum daha uzuyo şimdi' dicektim ters köşe yaptı. Law reyizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 the very very very strongest calmasini bekliyordum. olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 law biraz abartı olmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 İmbaydi zaten. Olması gerektiği kadar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 law aşırı abartı olmuş ya Luffy'nin bir nanesini görmedik gerçi daha ama herif; 600 bilmem kaç ADAYI KESTİ LAN Haki falan durduramadı. Haki bazında Luffy'den çok daha üstün adamı tek hamlede indirdi. Tamam güzel dedi kastırdık, yardırıyoruz falan konuşması iyiydi de debuff gerek. Onun dışında ciddi ciddi son 20 boktan bölümün üstüne harika geldi. Cidden çok iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 la bu arada ben doğru mu duydum yoksa salladılar mı bilmiyorum da ODA 14 yıl sonra One Piece bitecek vs. demiş. Planlarına göre öyleymiş yani, doğru mu? 14 yıl nedir lan? 30 yıla tamamlamayı mı düşünüyor. 14 NEDİR LAN SÖYLEYİN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bu siralar (3-4 ay oluyor) Oda "artik hikayenin yarisina geldik, bundan sonra daha vurucu gercekler gorecegiz" gibisinden biseyler demisti. Literally yarisindan bahsediyor herif. Bi bu kadar daha var yani evet adfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 çoluk çocukla izleriz finali artık erken yaşta polis kurşununa kurban gitmezsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 cok garip deil aslında. oda bariz cok yaratıcı bır adam. bi 14 yıl daha malzemem var dese süphe duymam kendisinden. ki belli baslı 10-15 cizgiroman ustasının arasına koyacağım isimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kamili sezon anca bitti , sdkgsldkg o dğlde yılanın gülüşünü hala unutmadım aksflaskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 DarKRideR said: law aşırı abartı olmuş ya Luffy'nin bir nanesini görmedik gerçi daha ama herif; 600 bilmem kaç ADAYI KESTİ LAN Haki falan durduramadı. Haki bazında Luffy'den çok daha üstün adamı tek hamlede indirdi. Tamam güzel dedi kastırdık, yardırıyoruz falan konuşması iyiydi de debuff gerek. Onun dışında ciddi ciddi son 20 boktan bölümün üstüne harika geldi. Cidden çok iyi bölümdü. haki bazında luffyden daha üstün olduğunu bilmiyoruz. Sadece Armament hakisi çok güçlü. Observation hakisi yok gibi görünüyor. Haoshoku hakisi zaten yoktur. luffynin gerçek gücünü daha göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 abi adam ada büyüklüğünde gemiyi yok ediyodu parca pincik ediyodu. lawın gücü bişileri bölmek zaten. luffy cok net öttürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bunlar 2sene hayvan gibi kasmadılar mı new world için hala new worldun eziklerinde zorlanıyorlar ne iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Adam tüm vüdunu hakiyle kaplayıp amokachiye döndü neresi ezik bunun? Öbürü de oksijeni ayrıştırıyo falan. Bi de Luffy'nin ciddi dövüşmesi için duygusala bağlaması, birileri için dövüşmesi lazım. Yoksa kednin fareyle oynadığı gibi oynuyo hep. Yeni bişey değil yani hep böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 şu an luffynin yarı kuş kızdan dayak yiyişindeyim daha ilersini izlemedim daha baştan bu kadar zorlanıyorlarsa bilmiyorum ilerde neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 aboov bilmeden spoiler verdim sana o zaman. neyse hangi karakter olduğunu söylemedim allahtan :D ya neyse dediğim gibi luffy ciddi dövüşmedi monetle dövüşürken. ciddileşmesi için birilerini koruma yada intikam alma duygusu içinde olması lazım. öyle kumayla karşılaştıkları gibi bi daha çaresiz duruma düşmezler, zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sıkıntı yapma spoiler için zaten 3-5bölüm eksik onda da tahmin edebiliyor insan neler olabileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Borlach a katılıyorum. Daha ciddi dövüşmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Valla bence esas zoro uyuyan dev. Hatta gazdan kaçıp içeriye girdiklerinde Luffy'e kızıyordu, zayıflığa yer yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 o zaman http://www.youtube.com/watch?v=X_JEprXKwIw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar