Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçma sapan adamlar 7218347283489 round/episode dövüştü. son boss u böyle 2 sahnede harcarlarsa yuh derim de harcatmaz. Öteki kaptanları harbi unuttu bu mal. 71283678127391283 tane karakter olunca böyle oluyor işte.
Mesaj tarihi:
Black_Hand said:

aizen

öldü mü şimdi? anlamadım orayı

Bi bok olmaz o hibinaya ilk soul societyi bastıklarında aizeni çağırmıştı yanına bach kabul etmeyince tepesine indirmişti sağlam bişi öldü sanılıyordu bi bok olmadan çıkmış gelmiş yine bişi olmaz buna.

Mesaj tarihi:
valla pek birşey anlamadım bu haftadan ne yalan söyleyeyim. haftaya bitiyorsa cidden böyle, hayalkırıklığı oldu. en son kurotsuçi tayço bölümleri tatmin etmişti neyse ki.
Mesaj tarihi:
Sam said:

valla pek birşey anlamadım bu haftadan ne yalan söyleyeyim. haftaya bitiyorsa cidden böyle, hayalkırıklığı oldu. en son kurotsuçi tayço bölümleri tatmin etmişti neyse ki.

Krotsuchi Mayuri'den tek başına manga çıkar en az 500 bölüm.
Mesaj tarihi:

685: hey gidi

şak diye öyle bitirip bir de üstüne time skip basıverdi tek kelime etmeden, haftaya yeni seri başlangıcına mı bağlayacak bakalım. naruto gibi devam mı ettirecek acaba.

hey gidi, eski fukutayçoları yeni tayço görmek hoş oldu. yamaji'yi diriltmeden seriyi bitirmesi üzdü ama. komamura tayço'yu da ciddi ciddi öldürmüş herif ya. :( mayuri dışında favorilerimi öldürdü herif, onu da giderayak harcarsa gelecek bölümde kido 99 gücünde beddua ederim.

Mesaj tarihi:
10 sene hmm ichigonun inoueden çocuğu olmuştur kesin.
Umarım yeni birşeyler çıkarmaz bu adam kazandığı parayla gitsin uzun bi tatile çıksın kafa dağıtsın belki sonra bişiler karalasın ama şimdi değil plx.
  • Yeni Oluştur...