Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Virus

Öne çıkan mesajlar

wikide amaterasuya bakiyim dedim. Kishi uchihaları godmode yapmış direk ya.

İzanagi ile İzanami (Japonca :いざなぎ 及び いざなみ), inanışa göre, gökyüzü ile yeryüzünün kaostan ayrışmasından sonra ortaya çıkan kardeş tanrıların 8. çiftidirler. Gökyüzünün yüzen köprüsünden, tanrısal mücevherlerle süslü bir mızrakla okyanusu karıştırarak ilk kara parçalarını yarattıklarına inanılır.

İzanagi'nin ölülerle kurduğu ilişkiden arınabilmek için denize girerek yıkandığı sırada birçok tanrı ortaya çıkar.

Güneş tanrısı Amaterasu (ぁまてらす) onun sol gözünden,
Ay tanrısı Tsukiyomi (つきよみ) sağ gözünden,
Fırtına tanrısı Susanoo (すさのお) da burnundan doğar.

Alın size Uchiha clanı :D
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Görünüşe göre baya zorlanmış hashirama. Ama anlayamadığım şimdi nefretleri çok oluncamı sharinganlarının gücü artıyodu noluyodu ? :D Sasukenin içini temizlerse armut gibi gözle gitmesin :D

bu tobirama'nın görüşü, onun gibi önyargılı bir adamın her söylediği gerçek olacak diye bir şey yok. zaten uçiha'lar için söyledikleriyle, kendi nefretini kusuyordu.

sasuke'nin şaringan'ı nefret veya acıyla değil, naruto'yu korurken uyandırmıştı. karin'î kurtarmak istediğinde ise, ameterasu'yu kontrol edebilmeyi başardı. tüm bunlara bakarsak, acı veya nefret olacak diye bir kural yok.
Sosyal ağlarda paylaş

627: NANDATOOOOOOOOOO

ehueh 32876342876342 çeptırdır beklenen an, sasucke aklını başına topladı nihayet?!!!

DÖRT HOKAGE 'ONOHA FUCK YEA

karin de uzumaki'ymiş, kendini öldüren çocuğa hemen geri döndü lol.

da üçüncü'nün dediği gibi oroçi neden böyle değişti orada gösterdiği neden pek mantıklı gelmedi şu şekilde.

of manyak bölüm oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

süper bölümdü. Sasukenin cevaba geldiğinde manga bitti zannettim meğersem 10. sayfadaymış daha :D

Oh be abi diyaloglu fapfaplı vihuuu . Daha fapfap bölümler geliyo şimdi savaş alanına varınca kakashi naruto fail olacak .

Bu arada bunun 5 kage tarafıda var daha birleşemedi tsunade sanırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sam said:

ya ne bileyim bir şonen de "GERÇEK GÜÇ ÇOK ÇALIŞMAKTA, GERÇEK GÜÇ KENDİNİ ADAMAKTA VS SAKLI" mesajı vermez mi, japonlar nasıl bir nesil yetiştiriyor böyle. :/

13-14 yasimdan beri bunlari okuyorum, izliyorum. Siradan bir Japon kadar tuketiyoruz bazilarimiz. Ise yarasa bizde de yarardi =) Ikinci universiteyi bir donem uzattim ben =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...