Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Virus

Öne çıkan mesajlar

bakışı yetti adamın :D

Bu arada manganın ilk başında bukadar abartsalardı hashiramayı, 1-2 vs 3. savaşında köy falan kalmazdı 3. instant giderdi zaten :D

O diil de sevimli olacak bir orochimaru geliyor inceden. Sevgiye açtım ondan böyle ldum tribine bağlayacak sonra 3. ye sarılıp ağlayacak diye korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

620

"oroçi tekniği güçlendirdi de bizim de gücümüz arttı şimdi" diye açıklama getirdi neyse ki, yoksa saçma olacaktı bayağı. kabul edebilirim bunu heh.

güzel bölümdü de tobirama gibi jutsuyu yaratan kişinin illa bir backdoor bilmesi lazım, haşirama aştı da tobirama aşamadı olayı saçma oldu. the smiths of muirthemne hesabı:
said:
Murgen believes that we are close to finding a backdoor. A secret exit from the Tain added by its creators so they could escape the thing if it were ever used against them. It will be hidden, of course, and almost certainly protected by traps, but it is our only chance of escape.

Sosyal ağlarda paylaş

yahu hashirama gitsin bunları narutoya anlatsın ya,
sasuke: "lööf köyönö pörçölömömö östömöyörsönöz bönö hörşöyö önlötön!"
ya bi git sasuke bi git ya
naruto madara+tobi+on kuyrukluyla kapışıyor, sen kıçı kırık sharinganınla köyü mü yokedeceğini sanıyorsun...

halen kishimoto sasukeyi önplana koymuyor mu, deli oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunlardan öncesini merak ediyorum. Çocukluklarında mesela kim vardı senju ve uchihadan.

Ve anlamadığım nokta bu iki clan ridokunun soyuysa diğer clanlar nereden geliyor ?

Leafin kuruluş hikayesinde savaşta yenişememişler birleşmişler sonra falan diye anlatıyor da, sanki ozamana kadar birbirlerinden haberleri yokmuş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar osuruklarıyla dağları taşları deldi.

benim anlamadığım bu 2 adam bu kadar güçlüyken onlardan sonra gelenler nasıl bu kadar güçsüz olmuş :P diğer kage lerde güçlüde dağı taşı oynatmak nedir lan.bunların yanında baya güçsüz kalıyorlar ki madara aldı alayının aklını

Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

ben bunlardan öncesini merak ediyorum. Çocukluklarında mesela kim vardı senju ve uchihadan.

Ve anlamadığım nokta bu iki clan ridokunun soyuysa diğer clanlar nereden geliyor ?

emin değilim, hani öyle olsa bile zaten kishimoto zart diye çalkalayabiliyor her şeyi.

ama tahminin şöyle bişi yönünde:

bi dane devasa yaratık var (on kuyruklu), herkes onun kölesi konumunda. yaratık tiran edalarıyla dünyaya hakim. bi dene adam çıkıyor, "ninjalığı kurdum" diyor, bu yaratığın karşısına çıkıyor. yaratık inim inim inliyor, adam da sage of the six paths diye anılıyor. sonra bu adam iki klana ayırıyor kendisini, senju ve uchiha diye.

bu sırada ülkeler kuruluyor, insanlar ninja tekniklerini öğreniyor, ve her biri bir ülkede kendi köyünü kuruyor.
uchiha ve senjular kavga edip dururken, hashirama çıkıp "biz de köy kuralım lan, barış kardeşlik dostluk, fair play" diyor. madara bunu yediremiyor sonra da "HAYIR LAN BEN KAVGA ETMEYE DEVAM ETÇEM! BAĞA NE BAĞA NE!" diyor, hashiramayla küsüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...