df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Orochimaru dünyayı madara'ya bırakmaz. Serbest bırakıp yardım ettirir bence. Madara yalan olunca bunları gönderip kendi planlarına döner :) hayalim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ozaman işte çok efsane fight'lar çıkar, öle olsun diye umalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Hashirama vs Madara istiyoruz Gerçi öyle olursa yanında Naruto vs Sasuke görürüz Savaşın ortasında Love you diyip sarılıp öpüşmeye başlarlar birden fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/484/537/f46.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.mangareader.net/naruto/620 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hashirama elini indir demis yasdyasdyasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ulan ne yapsa adam heycanlandirmiyo artik o kadar baydi ki su manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bakışı yetti adamın :D Bu arada manganın ilk başında bukadar abartsalardı hashiramayı, 1-2 vs 3. savaşında köy falan kalmazdı 3. instant giderdi zaten :D O diil de sevimli olacak bir orochimaru geliyor inceden. Sevgiye açtım ondan böyle ldum tribine bağlayacak sonra 3. ye sarılıp ağlayacak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 620 "oroçi tekniği güçlendirdi de bizim de gücümüz arttı şimdi" diye açıklama getirdi neyse ki, yoksa saçma olacaktı bayağı. kabul edebilirim bunu heh. güzel bölümdü de tobirama gibi jutsuyu yaratan kişinin illa bir backdoor bilmesi lazım, haşirama aştı da tobirama aşamadı olayı saçma oldu. the smiths of muirthemne hesabı: said: Murgen believes that we are close to finding a backdoor. A secret exit from the Tain added by its creators so they could escape the thing if it were ever used against them. It will be hidden, of course, and almost certainly protected by traps, but it is our only chance of escape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yahu hashirama gitsin bunları narutoya anlatsın ya, sasuke: "lööf köyönö pörçölömömö östömöyörsönöz bönö hörşöyö önlötön!" ya bi git sasuke bi git ya naruto madara+tobi+on kuyrukluyla kapışıyor, sen kıçı kırık sharinganınla köyü mü yokedeceğini sanıyorsun... halen kishimoto sasukeyi önplana koymuyor mu, deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hashirama tam patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 manga nın gidişatı hiç hayra alamet değil ya :(.saf kötü dediğimiz orochimaru bile iyi çıkabilir.saske ile naruto nun öpüşmesi yakın gözüküyor ayriyetten dünya elden gidiyor adam hala intikam peşinde afasdg.lan köy möy kalmayacak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 oroçi'nin saf kötü olmadığı yüzlerce çeptır önce gösterildi. ailesi öldü diye öyle kafasını jutsu toplamayla, regenle, ölümsüzlükle bozmuş çocukken. saf kötü hidan filan çok az sayıda kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Üşüyoruz hidan reis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 621 Çakal orochimaru kapıları aşırmış hashiramadan :D Shinsuusenjuu aşmış tokatçı jutsu sanırım. Susano ve kyubi boyutunun bir kaç katı olduğunu düşünürsek bayaaaa öküz gibi bişi. Bu arada kyubiyi susanoo içine sokmakta iyi yetenek :D Demekki naruto sasukeye girecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu kadarda hayvan olduklarını tahmin etmemiştim bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 621 hakikaten epicliğin sınırları bir kere daha aşıldı, ikisine de ayrı helal. ama yargıç buda cidden acayip. (tu) yalnız madara da iyi, söylemedi demeyin heh. hoş gerçi daha eskiden belli olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 eskiden kagelerin gücü belliydi, ama zamanla madarayı abarttıkları için hashiramayı da abartmak zorunda kalmışlar heh. long swordla etraftaki dağlara aoe çekmek, devasa heykel çıkartmak felan nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben bunlardan öncesini merak ediyorum. Çocukluklarında mesela kim vardı senju ve uchihadan. Ve anlamadığım nokta bu iki clan ridokunun soyuysa diğer clanlar nereden geliyor ? Leafin kuruluş hikayesinde savaşta yenişememişler birleşmişler sonra falan diye anlatıyor da, sanki ozamana kadar birbirlerinden haberleri yokmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adamlar osuruklarıyla dağları taşları deldi. benim anlamadığım bu 2 adam bu kadar güçlüyken onlardan sonra gelenler nasıl bu kadar güçsüz olmuş :P diğer kage lerde güçlüde dağı taşı oynatmak nedir lan.bunların yanında baya güçsüz kalıyorlar ki madara aldı alayının aklını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 edo tensei regen sayesinde dayandı, yoksa ölmüştü birkaç kere aslında. o regen varken güçsüz adam bile sorun teşkil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 onuda dede kage yaptı zaten oda eski kage sayılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ne varsa dedelerde var. dedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 samaella said: ben bunlardan öncesini merak ediyorum. Çocukluklarında mesela kim vardı senju ve uchihadan. Ve anlamadığım nokta bu iki clan ridokunun soyuysa diğer clanlar nereden geliyor ? emin değilim, hani öyle olsa bile zaten kishimoto zart diye çalkalayabiliyor her şeyi. ama tahminin şöyle bişi yönünde: bi dane devasa yaratık var (on kuyruklu), herkes onun kölesi konumunda. yaratık tiran edalarıyla dünyaya hakim. bi dene adam çıkıyor, "ninjalığı kurdum" diyor, bu yaratığın karşısına çıkıyor. yaratık inim inim inliyor, adam da sage of the six paths diye anılıyor. sonra bu adam iki klana ayırıyor kendisini, senju ve uchiha diye. bu sırada ülkeler kuruluyor, insanlar ninja tekniklerini öğreniyor, ve her biri bir ülkede kendi köyünü kuruyor. uchiha ve senjular kavga edip dururken, hashirama çıkıp "biz de köy kuralım lan, barış kardeşlik dostluk, fair play" diyor. madara bunu yediremiyor sonra da "HAYIR LAN BEN KAVGA ETMEYE DEVAM ETÇEM! BAĞA NE BAĞA NE!" diyor, hashiramayla küsüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 adam flashbacke flashback koydu ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar