PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Tarihin en kötü mangası artık çok net. Daha net olamaz yani. Ha otistik gibi okumuyor muyum okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 lan ben bi ara hic bakmiyodum, sonra gene nerden bulastim ya abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 PastorOfMuppets said: Tarihin en kötü mangası artık çok net. Daha net olamaz yani. bunu demenin nedeni nedir? hayır ben de bişiye kıl oldum da aynı neden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aquila said: lan ben bi ara hic bakmiyodum, sonra gene nerden bulastim ya abv. Ilk defa sanirim bu adamin bi postuna +1 dicem, cidden nerden bulastim lan gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sen benim postuma kurban ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bone said: PastorOfMuppets said: Tarihin en kötü mangası artık çok net. Daha net olamaz yani. bunu demenin nedeni nedir? hayır ben de bişiye kıl oldum da aynı neden mi Mass res ve sasgay gibi berbat bi karakter yetio, naruto bole awesome olmasa hayatta okunmazda oste inti 1 onunda, sinir edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Hayır soruyu sormuş, alıntının içinde sebebi yazıyor. Kötü çünkü. Bildigin dünyanın en kötü mangası. Moeshit daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 "artık" demişsin, bundan önce tarihin en kötü mangası olarak görmüyormuşsun, şimdi ise tarihin en kötü mangası olarak görüyorsun, bir sebebi var ben de onu soruyorum. "kötü olduğu için kötü" diyerek recursion yapma bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bone said: değil. yani uchihanın ve senjuların sagenin çocukları olduğu ve birinin gözü birinin bedeni aldığı söyleniyordu, uzumakilerin senjulardan geldiği ifade edildi. yani bu yüzden rinnegan çıkartması mümkün değil. tamam iste geri gideceksin uzumaki senju sage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 nesi tamam yahu, diyorum ki sage gözünü bir çocuğuna veriyor (DNA'sı ona aktarılıyor gibi düşün), bedenini diğer çocuğuna veriyor. nasıl Madara sadece sage'nin soyundan geldiği için vücuda sahip olamadı, vücuda sahip olması için hashirama'nın genlerini kopyalaması gerektiyse, Naruto da sadece sage'nin soyundan geldiği için gözlere sahip olamaz, başka bir kaynaktan alması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 saske ölsün onun gözleri alsın piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sosuckyle birlesip voltrani olusturucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Viktor said: aquila said: lan ben bi ara hic bakmiyodum, sonra gene nerden bulastim ya abv. Ilk defa sanirim bu adamin bi postuna +1 dicem, cidden nerden bulastim lan gene ben mangayı itaci seali kirip painle kankalık yaparken biraktim simdi nasıl gidiyo lan diye bi girdimde allah razı olsun arkadaslar direk çikiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 tatil mi yine bu çekik gözlülere bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 615 hinata helal & <3 (tu) hinata'yı da öldürecek ama sanki. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Burnunun teline zarar gelirse yikarim ortaligi 600 bolum bekledim o sahneyi gorebilmek icin, gerci, gerci hinata paine kafa goz girdi bu naruto hiyari icin, bu salak o sirada saklanan sakurayi sayiklamaya devam etti, gene bu sahne olmamis sayilirsa sasirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 6-7 yıldır bu anı bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 reytingler dustu diye fan service, iki bolum sonra hatirlanmaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Hinata'nın gücü işte. Sakura adamı yıllardır dövüyor, Hinata bir tokatla bitirdi işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hinatanin vurdugu yerde gul biter fanlarin istedigi son http://weareawesomeness.files.wordpress.com/2010/07/3335556787_d8c6f0ebcd.jpg kishimotonun vericegi son http://images5.fanpop.com/image/photos/25900000/Sasuke-and-Naruto-yaoi-25902488-900-720.jpg said: “Masashi Kishimoto-sensei, creator of Naruto, who openly declared that he liked Shounen-ai, his favourite pairing was SasuNaru and that he was going to give the manga an end of that nature. Though it’s going to be an open-ending, it will be perceptible that Sasuke and Naruto end up together” Mini Conference – ExpoAnime (USA): “A group of fans asked Kishimoto what he thought about the doujinshi and fanfics of this pairing. He simply responded that it was his favourite pairing and that he always collected stuff of it. In addition, he stated that he wanted to give the manga a Shounen-ai ending” (Confirming it twice) After the Interview, Kishimoto revealed that Sasuke was based on his best friend from High School, whom he admired and loved very much, and that Naruto was a reflection of himself and the adventures he would have liked to experience when he was young. He also emphasized that in the series there is not a love triangle, but rather a circle, like a fish biting its own tail. Naruto likes Sakura, Sakura loves Sasuke and Sasuke has special feelings for Naruto. However, he ended the note saying that Shippuden was going to be mainly about the fights and character development. NEVAH FORGET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://i.imgur.com/ORQid.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 İlk resim ne güzelmiş ya of HİNATAAAAAAA KADINIM OLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bugün yeni bölüm çıkmadı dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yok tatildeymiş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar