Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hacılar animeyi takip etmedim hiç mangayı da bir yerden başladım ama şunu diyim şu saatten sonra animeyi bekliyorsanız yazık yani ahaha manga koptu gidior öyle böyle değil bleach te aynı şekilde nasıl dayanıyorsunuz hll olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Hadi bakalım bende başladım mangaya 570 den devam etmeye , video olarak da izlemek fena olmuyomuş mangayı hani 570 http://www.youtube.com/watch?v=FDWY0nOaClA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 638 VÖEEEHHH first instant yeti. Madara vs obito mu olacak, sonra madara vs herkes mi olacak. Bence orochimaru 10 kuyrukluyu yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Jiraiya bir kaç bölüme gelir diyorum bu kadar güçlüyse bu abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 geldiği gibi gider şu durumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Tek başına alayına isyan demedim zaten 3 lü sanninler toplaşır biraz gaz olur sonra dayak yerler bizim veletlere kalır işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 638 enrage açtı wipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Naruto bi kucaklar geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 639 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sasuke niye saçmaladı öyle anlamadım. Dünya elden gidiyo hala bıdı bıdı salakmıdır nedir aq. Millet yardırıyor, 3. kage shuriken atıyo ya jnasdnjzxcnzxcasdasdzxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 639 ikincinin tekniği de konan-styla yardırdı, çok iyi olacak anime'de bunlar of of aslında o da edo tensei ile getirse birilerini iyi olacak ama yapabiliyor mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 oraora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ad3m said: Jiraiya bir kaç bölüme gelir diyorum bu kadar güçlüyse bu abi :Dgelse de goz yaslarım sel olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 gelmesin hiç, madara olur. pun intended. kelebek aizen formatına geçti olay çünkü lewl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 staffı götünden mi çıkardı ? Obitoyu yenecek tek teknik şuanda, Saske narutoya sokar, uchi senju çakralarını birleştirirler, 11 kuyrukluyu çıkartırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 http://static.flickr.com/100/297389430_8727bf5b48.jpg adamın imza tekniği zaten boyutlar arasında yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sam said: kelebek aizen formatına geçti olay çünkü lewl Narutonunda sonu o bölüm gibi olursa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sage olup gelcek, cunku jiraiya jesus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi bu obito son forma ulaştıysa bu savaşı kazanamamaları gerekir artık, tek kaybetme yolu obito kaybedecek ten tailsin kontrolunu unexpected event filan diyecekler öyle yoksa bleachteki aizene bağlarlarsa hiç olmaz bu iş. narutonun filan power up olayına girip yenememesi lazım. isterse tüm hokageler + sannninler + sasuke naruto filan güç birleştirsin zaten ciddi anlamda obitonun kazanmasını istiyorum bağlasın genjutsuya kursun kendi haremini bitsin bu iş kim iyi kim kötü hiç belli değil şu noktada, diğer mangalarda animelerde hep mutlak bir kötü olurdu o bakımdan çok iyi şuanda naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 yannis annamissin abi sen. obito madara falan kotu, naruto falan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 mutlak kotu orochimaru, alttan alttan gene biseyler ceviriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 madara + hashirama alacak büyük ihtimal obitoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ya Sasuke kendisini feda edecek Naruto'ya gözlerini verecek, ya da Naruto ölecek güçleri Sasuke'ye geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar