Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Ankarada henuz yok bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 termalmacun said: bakırköy florya tarafında tipi başladı 20 dk önce heryer bembeyaz suanda abi herif direkt,ufa görmüş uzaylı olmuştur ha:D hava güneşli diye pikniğe git çığ düşsün mangalın üstüne adshashdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 florya da oturuyorum hiçbirşey yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 istanbul bu gece kar yagar diye tahmin ediyorum cok sogudu ama belli olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ee nedir durumlar yok mu hic bir yerde kar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 kar kokusu var havada...eli kulağında...durun bakalım. pazartesi ve salı sağlam yağış var diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 abi şimdide ntv de ki devrimci tipli herife döndün ya,1 saniye de 50 rol model,gel irc ye demokrasi ve siyaset kavramını tartışıyoruz ne işin var burda:S kızıl meydana kar yağmış üşümüş devrimciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 olm yok, o niyazi = popeye iyi bir insan değil bence. kötü niyetli. böyle kişilerin olduğu ortamda muhabbet hoş olmuyor. kendi adıma istemediğim şeyler söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 abi sende çok devrimcisin ya,irşad yapacaksan daha yumuşak olacaksın,böyle damardan şırınga değil,toplu iğne ucuyla sızar gibi sızacaksın bekliyoruz stop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ozel mesajindan sonra ciddi soyluyorum ne diyecegimi bilemedim kufur falan beklerdim ispiklemezdim bile ama o laf cok garip geldi be. soz bir daha trollemeyecegim. gel yap muhabbetini cok rahatsizsan eger ben cikarim kanaldan. zaten kim var diye bakmistim surekli takilan birisi degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 arkadaşlar rüzgar hızı saatte 40 km max edirneye daha kar yağmadı balkanlardan geliyor yani istanbula gelmeden önce edirneden geçicek edirnede kar oldugu andan itibaren edirne istanbul arası 200km desek 5 saat geçmesi gerekiyor. yani 5 saat daha kar yok istanbulda ne zamanki edirneye kar yağar ondan sonra min 5 saat max 10 saat arası beklerim götünden atan anon bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Tüm Türkiye'de pazartesi ile çarşamba arasında kar bekleniyomuş muş. Yarın İzmir Bornova'ya yağmassa meteorolojiyi basacam. (Hava çook soğuk. Dışardan çok feci bir rüzgar sesi geliyor ama o kadar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Hiç bişi olmicak gibi geliyor. Bunu son bi kaç yıldır bi kaç kere yapıyorlar. Etrafa araçları yerleştirip tatbikat gibi bekliyorlar, tuzlar kimyasallar falan tonlarca her yerde bekliyor ama kullanmaya gerek kalmıyor çoğu zaman. Yılın en problemli yağışlarında da hazır hiç bir şey olmuyor ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 maslakta yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kadıköy ve Üsküdar'da da yağıyodu da durdu şimdi. Karaköy'e geçince ordaki durumu da yazarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 35 dkda ne yağdı arkadaş üsküdarda şimdi iyi pırıl pırıl bir hava var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 maslak da durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 goremesem bile simdi annemle konustum ankara cankaya'da lapa lapa yagiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Karaköy de tertemiz ya hiçbi şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Çağlayandan aşşası yaz, yukarsı kış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kabataş fındıklı civarı temiz.. yağmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 An itibari ile Ankara Oranda kar yok. Burda yağmıyorsa ankarada yağmıyor diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ayazaga gozgozu gormuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 maslak civarı tamamen karardı. Muhtemelen tipi bastıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar