Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 3-5 derece artsın artık havalar öldük be öldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ankarada tipi var, kardan adama döndüm dolmuşa binene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 1 Kasım itibariyle Ankara ilk karına kavuşmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 istanbul'a da gelsin ya çok tatlış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 İzmire de gelsin diyeceğim ama :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 DareJedi said: 1 Kasım itibariyle Ankara ilk karına kavuşmuş oldu. Neresi kavuştu yahu, Esat'ta hiç yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Oran ve Turan Güneş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Tuzla'da sulu kar vardı bugün sulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Ankara güne kar ile başladı halen de yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 yok buna kar diyorsak ohoo dsfds. ama harbi evden çıkarken karla karışık yağmur gibi bişi yağıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Siz baya alçakta kalıyorsunuz sanırım Oran'da gayet kar var ha yollar açık o ayrı ama neredeyse baş parmağın üst boğumu kadar boyutu var düşen karların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 oran da ne spekulatif yerlesim yeri adidir belli degil.. orana geliyorum..orana yerlestik..orandan tuttuk ..cok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 hala yagiyor la yagmurla karisik emme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 oha ben ayrancıdan çıktım yola tabi, sizin oralar fenadır ya. hatırlıyorum bizim tarafta hava açıkken, o taraftan arabalar üstünde karla geliyorlardı sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 şimdi baktım da uğraşmışım oran yazmamak için fsdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Geleneği devam ettirelim :D Akşam Davutpaşa'da aralıklı yağıyordu, Kadıköy ise şimdilik sulu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 üsküdarda ara ara "kuzudişi" olrak yağıyor Kocaeli umuttepe'de ise şu aralar 5-10 cm aralığında kar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Ankara'da yine kar diyeceğim millet hani diyecek diye foto ekleyim dedim. http://i.hizliresim.com/6rPgD7.jpg http://i.hizliresim.com/NlAaL5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 sabah bi uyandım belime kadar geliyor lan allahsızleak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Biri ışıkları açmaya mı unuttu olm saat 8 10 niye zifiri karanlıktayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Aydınlık ve karanlık da birer varlıktır bıngıldakçığım, nursuz bi insan olduğun için sana görünmemeyi tercih ediyorlar. İman edersen biraz aydınlanır hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 evet kış geldiğine göre chione'ye iman edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 saat uygulaması baya iyi olmuş ya gün 9 da aydınlanıyor amk asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 o degil de gecenlerde ay dunyaya yaklasıyor diye kandırmıslar bizi, bu sabah gordugum ay o gecekinin iki katı falandı. kar yagan yerlerde buluttan goremeyebilirsiniz tabi, izmir'dekiler gormustur belki. bugun goremeyenler yarın sabah 7.30 gibi baksınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar