Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 levent maslak fln akşama mefta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 erken çıkma hakkında haber bekliyoruz ahah hoş bu saatten sonra çıkmayız herhalde.. mille 15:00-15:30 gibi paydoıs etmeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 procrastination'ın dibine vurmaktan yarınki vizeye çalışamamıştım kar yüzünden ertelenmiş ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Yarın aksam yola cıkıyoruz haftasonu Kartepe'deyiz. Açalım artık sezonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Çamurda kayarsınız gitmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://www.rent-a-play.com/rent/kamera.php?dukkan=kartepe&kameracik=pist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Yarın Ankaraya kar bekleniyormuş, dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ya kar olacak da pistin acılıp acılmayacagından emin degilim. zaten ev var kartepe'de otelde kalmıcaz yani. mangal falan yapar, icer sıcar doneriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Absolut said: Yarın Ankaraya kar bekleniyormuş, dikkatli olun. Amaaan kıyamet de bekleniyor zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 keşke izmire bir daha yağsa, geçen yıl 1 günlüğüne de olsa çok keyifli olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ciddi ciddi istanbul kar altında kaldı ahahhaha. bu sefer fena hazırlıksız yakalandık. dışarı çıkıcaktım, kameradan izlicem artık http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Pages/turistik_kameralar.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kıyamet sıcağı kar mar bırakmaz sakin olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Şirketler erken salma moduna girdi ya, Turkcell 1 saat erken dağıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 OH YES BİZİ DE 30 DAKİKA ERKEN SALIYORLAR ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaaa; cidden, bana sana gelmek için bir neden versene kuzum... Seele said: dasaaa said: Seele said: coco said: izmiri özlicemmm :( burada hava ne kadar kötüymüş gibi olsa da tr'nin en iyisiydi hep.. hava da mis gibi hala. stop. nereye gidiyorsun durrr. ben izmire gelecektim kumru yiyecektik. Bana gelsin! sənə niyə gəlsin pis kasıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 lan yemek söylicektim şimdi mecbur yakın yerlerdeki kötü yerlerden söylemek zorunda kalıcam = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sabah kalktım baktım kar yagiyor gitmedim işe yazık size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Seele'cim, elimi eteğimi tam çekmiyorum izmirden, sadece haftalık istanbul izmir pay dağılımımda bir değişim söz konusu var gübüü. sen gel. kumru yicez evet hatta Seele dramaları yaşıcaz daha izmir güzelleriyle.. kaçırır mıyım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Oha Yıldız - köprü bağlantısı açik lan bu bi mucize olmalı. Beşiktaş'taki bütün trafiğin nedeni Zincirlikuyu'nun tıkalı olmasıymış. Avrupa'dan Anadolu'ya geçecek olan varsa bu yolu tercih edebilir. Ama bağlantı yoluna kadar tıkalı ona göre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 coco said: dasaaa; cidden, bana sana gelmek için bir neden versene kuzum... Seele said: dasaaa said: Seele said: coco said: izmiri özlicemmm :( burada hava ne kadar kötüymüş gibi olsa da tr'nin en iyisiydi hep.. hava da mis gibi hala. stop. nereye gidiyorsun durrr. ben izmire gelecektim kumru yiyecektik. Bana gelsin! sənə niyə gəlsin pis kasıb adam inşaat mühendisi, sen de bir mimarsın bir nevi asker-hemşire, doktor-avukat dengesi gibi füzyondan kaçılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 3saattir e-5 te geberen arkadaşım var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 @BabacumMostors eheheheh. ama ben mimar değilim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 geç değil olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fistan said: sabah kalktım baktım kar yagiyor gitmedim işe yazık size (tu) şirket insanlarına çok üzülüyorum ya yarım saat erken çıktık falan bu ne lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok işimi pek seviyorum, ayrıca işim mimarları da kucaklıyor. bu ilişki olduğu haliyle iyi şimdilik. @Fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar