Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 isyan etmek uzereyim. nereye dokunsam carpiliyorum. isin kotusu azcik da degil. bildigin canim yaniyo. kapi kolu falan artik cok siradanlasti, kopege dokununca bile carpiliyorum. en kotusu de laptop. hem canim yaniyo, hem mouse bozuluyo. cikarip tekrar takmam gerekiyo kablosunu. artik laptopa dokunmadan once gidip askiligin demirine dokunuyorum orda bi carpiliyorum anaavrat sovup oyle laptopa geciyorum. bana bi care bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 2-3 hafta boyunca bana da olmuştu bir ara. Kendi kendine geçti sonra. ama çok iyi anlıyorum. herhangi bir yere dokunmaya çekinir olmuştur. kapıları ayağımla açıyordum iterek filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Çıplak ayakla toprağa bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hava -8 derece. yerde de kar var. gel sen bas. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Electro! http://www.marveldirectory.com/individuals/e/electro.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yünlü kazağı kıs. bide ayakkabı önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi stressin agresifliğin etkisi olur diyorlarda ne biliyim gerçekten çok sinirli stressli olduğum zamanlarda çoğalıyor bende özelikle araba,kapı kulpları çok seviyor beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 mouse köpek laptop gibi şeyler çarpmıyor beni ama metal yüzeylerle aram hiç iyi olmadı. yürüyen merdivenin metal kısımları, arabanın kapısı, metal (veya benzeri) maddeyle kaplı sütunlar felan en ufak dokunuşumda çarpıyor. kazak da giyemiyorum, her giyişimde elektriklenme başlıyor çıkartana kadar sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 topraklı prizin kenardaki toprak hattına dokun azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bana da carrefour'un arabaları çarpıyo lan. resmen 23411 defa çarpılıyorum her alışverişte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Kışın yünlülerden dolayı çok oluyor bu bende. Benim de mouse çarpıldığında bilgisayar kilitleniyor. Bilgisayar başına oturmadan önce kasanın metal yerine elimi sürüyorum. Tik oldu artık başka birinin bilgisayarına da oturunca aynısını yapıyorum komik duruyor. Odanızı, evinizi nemlendirin. Halıları aşırı yünlü tercih etmeyin. Kıyafetlerinize dikkat edin. Tüylü terliklerden uzak durun. Ayaklarınızı sürüyerek yürümeyin. Kıyafet değiştirdiğinizde ve normal zamanlarda ellerinizi yıkayın. Bir de kablosuz mouse alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bir iki saattir carpilmadim. iyi gidiyorum. nvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kiyamet alametleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benim pejonun koltuklar kadiye böle kapüşonlu felan giyfdiğim an bildiğin tesla coile donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bazı kazaklara,çamaşırlara falan acaip acaip elyaflar katıyorlar. denk gelince adamın anasını ağlatıyor gerçekten. muhtemelen tek bir dükkandan yüklüce aldığın kıyafetler sıkıntı yaratıyordur. en olmadı bazı manyetik adamlar var otu boku üstüne yapıştırıyor, öyle birisi olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bana oluyor baya bu yaz kış farketmiyor alışveriş merkezlerinde falan çat çut kıvılcımlı çarpıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Seviş denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 crocs gibi terlik falan giyiyorsaniz saglam yukluyor vucudu. topraga ciplak ayak basmak yemiyorsa ellerini koy bir dakika kadar dur tamamdir. bu kadar sorun yaratiyorsa elini 1 dk topraga koymak zor olmamali. yani ben olsam ciplak ayakla da basardim yer -20 derece olsada. madem rahatsizlik veriyor 1 dk soguk zeminde durman insani oldurmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar