Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Statik elektrik


Marty

Öne çıkan mesajlar

isyan etmek uzereyim. nereye dokunsam carpiliyorum. isin kotusu azcik da degil. bildigin canim yaniyo. kapi kolu falan artik cok siradanlasti, kopege dokununca bile carpiliyorum. en kotusu de laptop. hem canim yaniyo, hem mouse bozuluyo. cikarip tekrar takmam gerekiyo kablosunu.
artik laptopa dokunmadan once gidip askiligin demirine dokunuyorum orda bi carpiliyorum anaavrat sovup oyle laptopa geciyorum.

bana bi care bulun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mouse köpek laptop gibi şeyler çarpmıyor beni ama metal yüzeylerle aram hiç iyi olmadı. yürüyen merdivenin metal kısımları, arabanın kapısı, metal (veya benzeri) maddeyle kaplı sütunlar felan en ufak dokunuşumda çarpıyor.
kazak da giyemiyorum, her giyişimde elektriklenme başlıyor çıkartana kadar sürüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kışın yünlülerden dolayı çok oluyor bu bende. Benim de mouse çarpıldığında bilgisayar kilitleniyor. Bilgisayar başına oturmadan önce kasanın metal yerine elimi sürüyorum. Tik oldu artık başka birinin bilgisayarına da oturunca aynısını yapıyorum komik duruyor.

Odanızı, evinizi nemlendirin. Halıları aşırı yünlü tercih etmeyin. Kıyafetlerinize dikkat edin. Tüylü terliklerden uzak durun. Ayaklarınızı sürüyerek yürümeyin. Kıyafet değiştirdiğinizde ve normal zamanlarda ellerinizi yıkayın. Bir de kablosuz mouse alın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazı kazaklara,çamaşırlara falan acaip acaip elyaflar katıyorlar. denk gelince adamın anasını ağlatıyor gerçekten.

muhtemelen tek bir dükkandan yüklüce aldığın kıyafetler sıkıntı yaratıyordur. en olmadı bazı manyetik adamlar var otu boku üstüne yapıştırıyor, öyle birisi olabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
crocs gibi terlik falan giyiyorsaniz saglam yukluyor vucudu.

topraga ciplak ayak basmak yemiyorsa ellerini koy bir dakika kadar dur tamamdir. bu kadar sorun yaratiyorsa elini 1 dk topraga koymak zor olmamali. yani ben olsam ciplak ayakla da basardim yer -20 derece olsada. madem rahatsizlik veriyor 1 dk soguk zeminde durman insani oldurmez yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...