antiban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gerard depardieu ülkesinden kaçmış bu yüzden. http://www.cnnturk.com/2012/yasam/diger/12/16/gerard.depardieu.pasaportunu.iade.ediyor/688818.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gerard departieur hehe.. heh h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hani en yüksek vergi türkiye de idi ?? hııı cevap verin laik kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 15% kürt var ben de kaçmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 deparı basmış yani aradan çıkaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Evet var. Medeniyetin besigi fransa ne olacakti pis zenginlerin paraciklarinin cebinde kalmasina musade mi edecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 su medeniyetin besiginin neresi olduguna bi karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 adam fransız en iyi bildiği şeyi yapmış zaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 medeniyetin başkenti bayburt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 lüks vergisi var. adamlar bizdeki gibi alabildiklerinden değil, herkesden vergi alıyorlar. lüks harcamalardan ve yatırımlardan daha fazla alıyorlar. bizdeki gibi pırlanta %0 değil yani. antiban gibi antilaikçiler biraz daha düşünürlerse faydalı olabilir ilerisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 biz de fakir vergisi var fakir olanlardan vergi alıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 helal olsun celal'e, iyi yapıştırmış lafı, kapak olmuş. http://i.colnect.net/images/f/568/410/Obelix.jpg Obelix in Belgium pulu bassın belçika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 %85 vergi mi olur lan, merak ettim doğrusunu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 %85'e kadar diyolar. adam aktör, belki yurtdışındaki çekimlerinden gelen paraya uygulanan o kadardır vs. arabalar için uygulanan ötv gibi bi şey herhal. yurtdışı para giriş, çıkışı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 zengin diye %85 alınması normal yani. o zaman benzüüün pahaluuu diye niye ağlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Gel de kombo yapma simdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hayır, gerard depardieu yalan söylüyor zaten. ama 2013 ocağından itibaren fransadaki lüks vergisi (1m euro üzeri kazancı olanlardan alınacak gelir vergisi sadece) %75'e çıkacak. türkiyede de oran bu civarda zaten merak etme. benim maaşımın %40'ını vergi diye kesiyor. 100 liramın geriye 60 lirası kalıyor. aldığım her üründen 18 lira kesiyor, 60 liramın geriye 49.2 lira kalıyor. ötv gibi bir çok ürünlerde özel vergiler koyarak, vergiye de vergi koyarak bunu da kuşa çeviriyor benim devletim. ama pırlantadan vergi almıyor. sigortalı çalışandan alabiliyor fakat firma sahibinden alamıyor. fransada alabiliyor. bunu anlayamayana da antiban deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ayrıca benzinin aşırı vergilendirilmesi olayının temel besin gıdaları dahil olmak üzere nakliyenin kullanıldığı her şeyi etkilediğini anlatmışlardı bi konuda. düşünmen için temel oluşturuyorum antiban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yalannn konuşuyorsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 malolmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 fizban said: lüks vergisi var. adamlar bizdeki gibi alabildiklerinden değil, herkesden vergi alıyorlar. lüks harcamalardan ve yatırımlardan daha fazla alıyorlar. bizdeki gibi pırlanta %0 değil yani. antiban gibi antilaikçiler biraz daha düşünürlerse faydalı olabilir ilerisi için. bunun karşılığında hizmet veriyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 gerard depardieu dediniz jabba the hut çıktı. nolmuş adama lan? o değil de adam sonuna kadar haklı. bizde tam tersine zenginsen bir şey olmuyo. her sene medya kuruluşlarının onlarca milyon dolarlık vergi borcu siliniyor mesela. Bi de Bone'un dediği gibi hizmet veriyorlar karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi oransal olarak baktığında zenginin ödediği vergi kesinlikle fakir ve orta kesimden daha az.Açıklamış zaten arkadaşlar. Geçen adamın biri çıktı,işte son 10 senede üretilen para olarak(özel bi adı vardı da) yanılmıyosam yıllık 600 mio $ den 1 milyar dolara mı ne çıkmışız.Fakat işin garibi aradaki bu 400 lük fark orta ve fakir kesime hiç yansımamış,.Yani snn benim param dövizle baktığında hemen hemen aynı 5 sene öncekinden... Zengingin daha da zengin oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Flassh said: %85 vergi mi olur lan, merak ettim doğrusunu :o yüzde 130 vergi de var burda ötv adı altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar