Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Tuor_annare said:

balon said:

Yo, bilip bilmeden şerefsiz diyorsan, kendi partinin yolsuzluklarina yolsuzluk yapmadi ya bunlar temiz diyorsan, yaalgin az, ya da beynin bu alanda yetersiz. Ben bizim hirsizlara hirsiz diyorum, sen maalesef :)

sen sizin hırsızlara hırsız diyip yalamaya devam ediyorsan zaten şerefin hakkında baya bir bilgi sahibi oluyoruz. bilip bilmeden olmuyo yani.

Sen sizin hirsizlara hirsiz demip yalamaya devam ederek, gercekleri orterek, ardından sağdan soldan fotograflarimi toplayip turlu pisliklere müracaat ederek, kimde haysiyet izzet şeref onur olduğunu ortaya koyuyosun zaten haklisin
Sosyal ağlarda paylaş

before.

konu: yalakalık

balon said:

Ben Yüksek Lisansını yapmış mühendisim, başarılarım belli. Gelmişim belli, okuduğum lise belli.

Devletim beni sorup sormadan Yedek Subay olarak almış. İstediğim yerde kalacak birikimim var, hükümetlerle işim olmaz.

after.

aquila said:

diplomalarimizi yaristiralim mi?

balon said:

Öyle gerizekali bi şey diyorsun ki bu forumda de, disarda deme . Bir doktor, mühendisin işinden ne anlar, bir tarihçi bir teologtan ne anlar. Hepsinin zeka seviyeleri birbirine gore değişir. Algilari değişir. Hakikaten beynin yetmezmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ulan senin hirsiz benim hirsiz mi var, calinan hepimizin.

E tamam ? Caliyo, siyaset dünyada menfaatler ve halkin servetinden kirpmak üzerine değil mi zaten.

Ben siyasete bulasmiyorum. Oy atmam gerekirse de ehl-i küfrün eline koz geçip böyle serefsizlikleri bana en az yapicak partiye oy atiyorum. Bu kadar. Siyasetten bir hayir da beklemiyorum, futbol gibi bir şey Türkiye de siyaset.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Oy atmam gerekirse de ehl-i küfrün eline koz geçip böyle serefsizlikleri bana en az yapicak partiye oy atiyorum. Bu kadar.

Lan ehli kufur dedigin kim acik konussana. Senin dinine inanmayanlar mi? Öyleyse cok acinasi durumdasın, en basitinden kullandığın internet ehlikufur isi. Dünyadaki teknolojiyi geliştiren, insanca yasama katkısı olan, insan gibi yaşanabilir ülkelerdeki sistemi kuranlar hep ehli küfürden. Cok sevdiğiniz Arap toplumlarının ne halde oldugu belli. Size kalsa her ramazanda orucu neyin bozup bozmadigini konuşur haldeydi tum dünya. Zavallılar.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

balon said:

Oy atmam gerekirse de ehl-i küfrün eline koz geçip böyle serefsizlikleri bana en az yapicak partiye oy atiyorum. Bu kadar.

Lan ehli kufur dedigin kim acik konussana. Senin dinine inanmayanlar mi? Öyleyse cok acinasi durumdasın, en basitinden kullandığın internet ehlikufur isi. Dünyadaki teknolojiyi geliştiren, insanca yasama katkısı olan, insan gibi yaşanabilir ülkelerdeki sistemi kuranlar hep ehli küfürden. Cok sevdiğiniz Arap toplumlarının ne halde oldugu belli. Size kalsa her ramazanda orucu neyin bozup bozmadigini konuşur haldeydi tum dünya. Zavallılar.

Ne farkeder, tarihte güncel olan bilimlerin ve pozitif bilimlerin temeli İslam ve şark toplumlariydi.

Biz millet olarak az tetkik eden, az okuyan, bol keseden fazla sallayan bir milletiz. Azicik okuyan, bilim tarihi bilen biri olsan, zaten iskembe-i kubradan İslam toplumlarina sallamazsin. Arastirmaci ve okuyucu kimligimizi kaybetmekten baska bi sey degil o.

Bak iste solcumuz bile o kadar biliyor, trajik
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

balon said:

Caliyo, siyaset dünyada menfaatler ve halkin servetinden kirpmak üzerine değil mi zaten.

Degil. Dünya dedigin yer kafanın sıkışıp kaldığı ortadogudan ibaret de degil.

O topraklar karistigi surece, oralarda baris olmadigi surece seni rahat unutmazlar. Ayrıca filistin bizim meselemizdir. Niye diye merak edersen anlatim tatlim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...