Remus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 moncici said: ya bırakın şunu son "orta sınıf" günlerini yaşasın, şurada 4-5 seneye başbakanlığın önüne dikiş makinesi fırlatır bu arkadaş. irkcilik ve hakaret olmasa bukadar uzerine gidilmezdi. Adam ayari kaldiramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Adamın fotografiyla falan testis gecmek cok ayıp olmus. Karşı taraf aptallik yapıyorsa illa o seviyeye inmeye ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 valla ben en son obamaya oy verdim, demokrat partiyle de bi baglantim yok, partin dedigin ne partisi bilmiyorum, haliyle ne caldiklari konusunda da benim reddedebilecegim bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Obama yüzünden bu hallerdeyiz zaten. Tamam beyler suçluyu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 tahmin ediyorum ki kendini oy verdiği partinin mensubu olarak gördüğü için veya direkt mensubu olduğu için herkesin oy verdiği partiyle arasında gönül bağı veya amaç birliği olduğunu varsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Tuor_annare said: balon said: Yo, bilip bilmeden şerefsiz diyorsan, kendi partinin yolsuzluklarina yolsuzluk yapmadi ya bunlar temiz diyorsan, yaalgin az, ya da beynin bu alanda yetersiz. Ben bizim hirsizlara hirsiz diyorum, sen maalesef :) sen sizin hırsızlara hırsız diyip yalamaya devam ediyorsan zaten şerefin hakkında baya bir bilgi sahibi oluyoruz. bilip bilmeden olmuyo yani. Sen sizin hirsizlara hirsiz demip yalamaya devam ederek, gercekleri orterek, ardından sağdan soldan fotograflarimi toplayip turlu pisliklere müracaat ederek, kimde haysiyet izzet şeref onur olduğunu ortaya koyuyosun zaten haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ulan senin hirsiz benim hirsiz mi var, calinan hepimizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ne kadar aptalca tartışmalar döndürülüyor burda ya.Koca koca adamlar olacaksınız bide.Fotoğraf falan koymalar,sosyal statü çarpmalar...vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 before. konu: yalakalık balon said: Ben Yüksek Lisansını yapmış mühendisim, başarılarım belli. Gelmişim belli, okuduğum lise belli. Devletim beni sorup sormadan Yedek Subay olarak almış. İstediğim yerde kalacak birikimim var, hükümetlerle işim olmaz. after. aquila said: diplomalarimizi yaristiralim mi? balon said: Öyle gerizekali bi şey diyorsun ki bu forumda de, disarda deme . Bir doktor, mühendisin işinden ne anlar, bir tarihçi bir teologtan ne anlar. Hepsinin zeka seviyeleri birbirine gore değişir. Algilari değişir. Hakikaten beynin yetmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 aquila said: ulan senin hirsiz benim hirsiz mi var, calinan hepimizin. E tamam ? Caliyo, siyaset dünyada menfaatler ve halkin servetinden kirpmak üzerine değil mi zaten. Ben siyasete bulasmiyorum. Oy atmam gerekirse de ehl-i küfrün eline koz geçip böyle serefsizlikleri bana en az yapicak partiye oy atiyorum. Bu kadar. Siyasetten bir hayir da beklemiyorum, futbol gibi bir şey Türkiye de siyaset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 BALON http://www.makingitupasigo.com/wp-content/uploads/2012/07/rome_thumbs_down.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 downwhereiam said: ne kadar aptalca tartışmalar döndürülüyor burda ya.Koca koca adamlar olacaksınız bide.Fotoğraf falan koymalar,sosyal statü çarpmalar...vs Adam? Yok ne olduklarini söyledim onlari yapanlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Tişikkirler Başbikom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfp1/891444_477423779059473_375578115_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 16,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 o resmi facebooktan çıkarıp ilk afişe eden kimse banlanması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: Caliyo, siyaset dünyada menfaatler ve halkin servetinden kirpmak üzerine değil mi zaten. Degil. Dünya dedigin yer kafanın sıkışıp kaldığı ortadogudan ibaret de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 islama, şahsıma küfür ediyorlar diyen günlerdir ağlayan birini hala inatla foruma geri dönmesi hoşuna mı gidiyor? kırbaçta ister misin lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: Oy atmam gerekirse de ehl-i küfrün eline koz geçip böyle serefsizlikleri bana en az yapicak partiye oy atiyorum. Bu kadar. Lan ehli kufur dedigin kim acik konussana. Senin dinine inanmayanlar mi? Öyleyse cok acinasi durumdasın, en basitinden kullandığın internet ehlikufur isi. Dünyadaki teknolojiyi geliştiren, insanca yasama katkısı olan, insan gibi yaşanabilir ülkelerdeki sistemi kuranlar hep ehli küfürden. Cok sevdiğiniz Arap toplumlarının ne halde oldugu belli. Size kalsa her ramazanda orucu neyin bozup bozmadigini konuşur haldeydi tum dünya. Zavallılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 kullandığı internetin dnslerini on üç tane enstitü dağıtıyor girdiği sitelerin başında www yazıyor, 666 demektir kullandığı bilgisayarın işlemcisi 6 sayısını tekrar eder kullandığı cihaz bite/bytelar üzerinden işlem yapar daha da yazarım da neyse... yeter bu kadar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 aptalla aptal olunmaz. lütfen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Adam hergun aynaya bakiyor. Gayet yeterli bi eziyet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 mal adama 50 tane mal toplanıp girişmiş vay arkadaş bok götürmüş buraları http://www.adilmedya.com/_images/Ca3e196f9fdc50d269ab9a515225cb778.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 neutrino said: balon said: Oy atmam gerekirse de ehl-i küfrün eline koz geçip böyle serefsizlikleri bana en az yapicak partiye oy atiyorum. Bu kadar. Lan ehli kufur dedigin kim acik konussana. Senin dinine inanmayanlar mi? Öyleyse cok acinasi durumdasın, en basitinden kullandığın internet ehlikufur isi. Dünyadaki teknolojiyi geliştiren, insanca yasama katkısı olan, insan gibi yaşanabilir ülkelerdeki sistemi kuranlar hep ehli küfürden. Cok sevdiğiniz Arap toplumlarının ne halde oldugu belli. Size kalsa her ramazanda orucu neyin bozup bozmadigini konuşur haldeydi tum dünya. Zavallılar. Ne farkeder, tarihte güncel olan bilimlerin ve pozitif bilimlerin temeli İslam ve şark toplumlariydi. Biz millet olarak az tetkik eden, az okuyan, bol keseden fazla sallayan bir milletiz. Azicik okuyan, bilim tarihi bilen biri olsan, zaten iskembe-i kubradan İslam toplumlarina sallamazsin. Arastirmaci ve okuyucu kimligimizi kaybetmekten baska bi sey degil o. Bak iste solcumuz bile o kadar biliyor, trajik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 neutrino said: balon said: Caliyo, siyaset dünyada menfaatler ve halkin servetinden kirpmak üzerine değil mi zaten. Degil. Dünya dedigin yer kafanın sıkışıp kaldığı ortadogudan ibaret de degil. O topraklar karistigi surece, oralarda baris olmadigi surece seni rahat unutmazlar. Ayrıca filistin bizim meselemizdir. Niye diye merak edersen anlatim tatlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar