Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?45,7312685,page=2#msg-7313167

imamizer said:

diaboliq said:

imamizer said:

3 level oldum. level kolay atlanıyor.
mesut diye bi çocukla parti yapiyoruz. aksaraylıymış.

hahahah gece gece yarıldım

ya oyun bambaşka bir dünya.

nasıl diyim sana... böyle teknolojik gelişmelerden, oyun sektöründeki yeniliklerden tamamen izole kendine has bi habitat hala var.

resmen buram buram, ılgıt ılgıt anadolu kokuyor oyun. çorum alacadan, niğde bordan internet kafeden giren insanlar var. oynarken çökelek tadı geliyor ağzına.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Abi şu perinçeğin teröristbaşı ile foto kombinasyonlarının sürekli konması da dövüş oyununda adamı köşeye sıkıştırıp sadece tekme ile öldürmek gibi bişi.
Her topicte aynı konu benim bile sinirimi bozuyor artık çetin abi yi düşünemiyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
paparnoz said:

Şuanda uluslararası index diye bir şey tanımıyoruz. Uluslararası index'e giren Akademisyenler üniversitelerimizi terör alanına çeviriyor. Bundan sonra buna müsade etmeyeceğiz. Belli bir yılda doktorasını bitiren bitirecek, bitirmeyen kusura bakmasın. Artık diyor ki ben nasıl olsa doktora tezini istediğim 5 - 6 yıla kadar bitirebilirim, kardeşim doktora tezini 5 yıla kadar bitirebiliyorsan bitir, 7 yıl 8 yıl 10 yıl doktora tezi yazıyor, böyle bir şey olabilir mi ? Bizler şunu iyi bilmemiz lazım akademisyenlik bir hedefe kilitlenmektir. Akademisyenlik uluslararası index'e girmek için uğraşan demek değildir. Akademisyen Akademisyenliğini bilecek. Artık herkes intihal sayesinde Yüksek Lisans Tezini bir ayda Doktora tezini 1 yılda intihalin serbest olması sayesinde bitirebilecek.Bunun yasal zemini için çalışıyoruz, inşallah ocak ayında meclise getireceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir İzmirlinin gözyaşları.
chrome said:

bu izmire laf atan dingiller acaba bizim yasadigimiz huzurun komforun ve guvenin yuzde kacina sahipler cok merak ediyorum.
arabamin kapisini kac defa acik biraktim icinde de monttur evrak vs dururken sabah tertemiz bundim gittim alsancaktan...
gece 3 te 4 te sokata gezerken kafam hep cok rahat
polislerin insanlara yol verdigi. kontrol yaparken ozur dileriz vaktinizi aldik dedigi kac sehir var..
evimin bahce kapisi hep aciktir komsulardan baska giren olmaz yillardir
yere bir sey dusursem 10 kisi gelir yardimci olmak ister..
ise gec gelen elemana gosterilen tolerans baska hic bir sehirde yoktur.
bir garsonu calisani azarlamaya kalkissa biri herkes onu yerin dibine sokar burada..
trafik desen sadece pazar aksamlari hafta sonu diye yazliga kacanlar yuzunden olur. sabah trafigibir de eser miktarda..
bu kadar zamanin yavas aktigi insanlarin kalender oldugu baska bir buyuksehir yok lan ulkede.
basbakan bile geldi izmirde konusma yaptiginda biz kimsenin yasam tarzina karismayiz dedi izmir icin. sfsddsff oyle bir yasayis ozerkligi var burada cunku..

hee cigdem diyoruz. hee domat hee gevrek.
izmir bok gibi sehir abi gelmeyin buraya...
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ulen 3.dünya ülkesi hötösü!!
sana ne elin gariban savaş mağdurundan. görmek istemiyormuş. ben de senin o pis bokunun aktığı kanalizasyon kanallarını her yere döşemek istemiyorum ama tavşan gibi çoğalmışsınız her yerde ev yapmışsınız çatır çatır sıçıyorsunuz. kokmasın diye de bokunuz yer altına milyonlarca liralık masraf edip kanal döşüyoruz. zerre çevre duyarlılığı olmadan zerre bolluğa karşı mukavemet geliştirmeden yaşıyorsunuz anadoluda. medeniyetlerin bu beşiğinin içerisine sıçıyorsunuz yıllardır. eser bırakmadınız. sizden önce benim atalarım burada yaşıyordu. geldiniz öküz gibi kılıçtan geçirdiniz milleti röaaa diye anamızı danamızı kestiniz. sırf kalabalıksınız diye. biri çıkışsa sana ne diyeceksin çok merak ediyorum.

ya da hiç kuzey avrupaya ya da kıbrısa falan gittin mi yaşadın mı oralarda bilmiyorum ama.. ne baktın diye cinayet işlendiğinde oradaki insanlar şoka giriyor. bir adliye binasına gidip bakarsan göreceksin ülkemizde her gün çatır çatır birbirini öldürüyor millet. hırsızlıklar tecavüzler dolandırıcılıklar diz boyu.

bu konjüktürde biz afedersin kim köpek oluyoruz da, ne bokum oluyoruz da sığınmak isteyenleri hor görüyoruz arkadaş. 40 yılın başında iyi bir şey yapmışız. bırakın tadını kaçırmayın bari. üzerinde yaşadığın yer vatan olabilir evet unutmayın altınızdaki kara magma denen bir sıcak denizin üzerinde yüzüyor esasen. bugün burada biz yaşıyor isek yarın bir başka milletin evi de olabilir burası. geçmişe bakmak yeterli bunun için. hepimiz misafirsek şu dünyada hem yaşadığımız yere hem de misafirlerimize insan gibi davranmamız gerek ki böylece biz de yurtdışından gelip de bize hayvansınız siz. geldiğimizden beri gördüklerimiz yetti diye isyan eden birine tekme atıp sonra polise ifade vermek zorunda kalmayalalım. dertsiz başımıza dert almayalım.

sana ne elin garibanından ya! hayret bir şey.

chrome coştu bu aralar
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
JestersTear said:

%99 u nerd erkeklerden oluşan foruma dekolteli foto koymanın ne kadar akıl karı olduğunu düşünülmeli tabi ama giderinizin olduğu bir gerçek dilan hanım.

moriarty said:

dylanN said:

Yeni yılınız kutlu olsun cicislerrr ♥

Soyun

HAHHAHAAHHAHAHHAHA

Theridone said:

dylanN said:

Beni cok özlediğinizi biliyordummm ^^

http://imageshack.com/a/img842/8485/8004.png

http://i.imgur.com/E8CtPlt.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

dostum bu forumda zaten kimse sorunu doğrudan cevap vermez. işler şöyle yürür bak örnekleyeyim.

soru: sıgara ucuzlamış mı?

cevaplar:

1- bakkal mıyım ben?
2- en iyi sıgara winston
3- evet
4- hayır
5- sıgarayı bırakıcam ben ya
6- **sıgarayla ilgili bir gif**
7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken..
8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile
9- ** popcorn.gif**

böyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
HAHAHHA
Vizyondan bir yorum gelsin:

axedice said:

neutrino said:

Dogville'in, Antichrist'ın Melancholy'nin adını duymamış tipler üşüşür şimdi buna.

HOHOHOHOHOHO patlayın lan enteller. Dam var dediler geldik nameleriyle dolduracağız beyoğlunda, kadıköyde pasajların alt katlarında kalan o izbe sinemalarınızı. Hayatın anlamsızlığına dair her vurguda arka sıradan "vur vur vur vur" diye tezahürat yapıyor olacağız. Her sevişme sahnesinde 15 yaşında oğlan çocukları gibi ehiehiehiehieheihi diye güleceğiz..
Sosyal ağlarda paylaş

canım sıkılınca şunu açıp gülmeye başlıyorum ya
diaboliq said:

http://forum.paticik.com/read.php?32,7308760,page=1

sayfanın başından başlayıp atılan postları okumadan sadece son posta gelin ve zipzip in postu okuyun.

ahahahaha adam direk içimizden biri. net türk hahaah
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...