Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 cehalet değil ki bu bambaşka bişey, solucana bile 2 kere elektrik verince öğreniyor o yoldan gitmemeyi, bu anlamadı hala yok anlamıyor adam yok yani susmuyor hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi ama itiraf edin bu adam olmasa neye gülecez lan şu forumda. Çok yüklenmeyelim kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben yeteri kadar abzürd gelmiyor muyum artık :/ sıkıldın mı benden? AYRILMAK MI İSTİYORSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ilgi gösterin lan bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 cesaret elemental a çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ekmekcim,yavrucum,canımcım internet ortamındasın ne özgüveninden bahsediyosun sen hala, hele ki yazıları sırf prim yapmak için başkalarına laf sokmak olan bi forumda, ne saçmalıyon olm? sanki atom parçalayan bilimadamları forumu mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 0ne said: BabacumMostors said: Ekmek said: 30-60-90 üçgeni soru: Joker said: dik üçgende iki dik kenarın uzunluklarını biliyorum, açısı lazım. formülü nedir :) http://www.bilgicik.com/wp-content/dik_ucgen.png resimdeki beta açısını soruyorum Cevap: 0ne said: kendisi 30-60-90 üçgeni olur link başka soru? abi.. HAHAHAHAHAHAHAH adam beyini aldırıp yerine ıslak ekmek koymuş, gelen paket veride başka dik üçgen yok ama DLC bekliyor arkadaş 5 yildir taunt atiyorum. istisnasiz hepsine baliklama atliyo ekmek ve tayfasi. hergun yaptigi islerden biri kesinlikle son mesajlarima bakip "hmm acaba hangi mesajina laf soksam da patide daha cok saygi gorsem". ona da hak veriyorum tabi zengin ve elit rp'si yapmakta bi yerde sıkıyor. http://i.imgur.com/6sv5hzP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 boşa bana sarma xunn, benden sana işlemci,anakart falan çıkmaz. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ahmet iyi ayar yedin lan. Hem de 0ne dan. Senin için her şeyin hayırlısını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 adjustment detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 0ne said: ekmekcim,yavrucum,canımcım kim ne yapmış pek umrumda değil yalnız şu çok antipatik bi tutum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 adam ercikten hallice çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ya ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi hayrına banlayın şu çocuğu ya.Bizim için değil kendi hayrı için.Yönetim lütfen.Lütfen dedim bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben gayet eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 adam göstermenize rağmen nerde ne yaptığı algılayamıyor, idrak yolları tıkanıklığı bu bence elleşmeyin kendi haline bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 0ne said: boşa bana sarma xunn, benden sana işlemci,anakart falan çıkmaz. sdfsdf That well just never dries out, does it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi şimdi ingilizce falan cevap vermeye çalışıcak off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ya dur, gore video izlemek gibi işt hem karnın acıyor hem de bakmayı bırakamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ekmek said: Abi şimdi ingilizce falan cevap vermeye çalışıcak off.adasdasacds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 one sen kıvırmaya çalışınca gerçekten belli oluyor yahu bu konuda çok başarısızsın malesef. o yüzden ukalaca hareketler yaparken yaptığın şeyin doğru olduğundan %100 emin ol bence önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Benim ingilizcem azalıyor okudukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Dengeleyin alooooo tek kale maça döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 neyini dengeleyelim? adam o kadar haksız ki sırf troll olsun diye bile kimse adamın tarafını tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Yalnız adam tek başına başarılı başarısız tanklamaya uğraşıyor bayadır. Hani haksız da olsa, kolay değil lan. Patinin taiçoları vs One gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar