Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ouvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ben kendi majörüm hakkında bu kadar emin konuşamıyorum inanılmaz bişey bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 adam özgüven elemental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 GROUND. BROKEN. baska paragraf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Gün geçmiyor ki one bizi kahkahalara boğmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 harrykewell said: İddia ediyorum; Real rövanş maçı sonuna kadar terim ve ekibini uzaklaştırsınlar tur şansımız % 70 Takımı bana versinler %90 Cons said: aquila said: Theridone said: sana verecekleri takım galatasaray olmayabilir harry ahsahdfhgvasdfasfd AHAHHAAHAHAHAAHHAAH tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu gerçekten efsaneydi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ekmek said: 30-60-90 üçgeni soru: Joker said: dik üçgende iki dik kenarın uzunluklarını biliyorum, açısı lazım. formülü nedir :) http://www.bilgicik.com/wp-content/dik_ucgen.png resimdeki beta açısını soruyorum Cevap: 0ne said: kendisi 30-60-90 üçgeni olur link başka soru? abi.. HAHAHAHAHAHAHAH adam beyini aldırıp yerine ıslak ekmek koymuş, gelen paket veride başka dik üçgen yok ama DLC bekliyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahaha üçgen çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 BabacumMostors said: Ekmek said: 30-60-90 üçgeni soru: Joker said: dik üçgende iki dik kenarın uzunluklarını biliyorum, açısı lazım. formülü nedir :) http://www.bilgicik.com/wp-content/dik_ucgen.png resimdeki beta açısını soruyorum Cevap: 0ne said: kendisi 30-60-90 üçgeni olur link başka soru? abi.. HAHAHAHAHAHAHAH adam beyini aldırıp yerine ıslak ekmek koymuş, gelen paket veride başka dik üçgen yok ama DLC bekliyor arkadaş 5 yildir taunt atiyorum. istisnasiz hepsine baliklama atliyo ekmek ve tayfasi. hergun yaptigi islerden biri kesinlikle son mesajlarima bakip "hmm acaba hangi mesajina laf soksam da patide daha cok saygi gorsem". ona da hak veriyorum tabi zengin ve elit rp'si yapmakta bi yerde sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Adam gözle arctanjant almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ortada ne taunt var ne ekmek ve tayfası.Tüm forum ayıptır söylemesi götüyle gülüyor artık sana dur gari yaman oğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 taunt yok da abartacak bir şey de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 0ne sozlugune gore taunt atmak, aptallik yapmak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SeaGle said: Adam gözle arctanjant almış.öss'de böyle soru çözüyodum ben birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Öss'de çizimler orantılı olduğu için buşduğun açı çizime uygun değilse yanlış olduğunu anlayabiliyodun ama çözüm yapmak ayrı sanatmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 şekildeki üçgeni göz kararı ölçtüm 45 45 90 üçgeni gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 eskiden 0ne'a çok yüklenildiğini düşünürdüm de adam beni yanıltmak için elinden geleni yapıyor, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 0ne said: BabacumMostors said: Ekmek said: 30-60-90 üçgeni soru: Joker said: dik üçgende iki dik kenarın uzunluklarını biliyorum, açısı lazım. formülü nedir :) http://www.bilgicik.com/wp-content/dik_ucgen.png resimdeki beta açısını soruyorum Cevap: 0ne said: kendisi 30-60-90 üçgeni olur link başka soru? abi.. HAHAHAHAHAHAHAH adam beyini aldırıp yerine ıslak ekmek koymuş, gelen paket veride başka dik üçgen yok ama DLC bekliyor arkadaş 5 yildir taunt atiyorum. istisnasiz hepsine baliklama atliyo ekmek ve tayfasi. hergun yaptigi islerden biri kesinlikle son mesajlarima bakip "hmm acaba hangi mesajina laf soksam da patide daha cok saygi gorsem". ona da hak veriyorum tabi zengin ve elit rp'si yapmakta bi yerde sıkıyor. YA YETER ARTIK SUS BE ADAM HER POSTUNDA SALAKLIĞIN SINIRLARINI ZORLAYIP SONRA AY TAUNT ATTIM AY TROLLEDIM AYAĞINA YATIYORSUN YETER Bİ SUS ARTIK YA SUS Bİ ARTIK BE YETER. Bİ OKU LAN ŞU YAZDIĞINI KLAVYENİN BAŞINA MAYMUN KOYSAN DAHA MANTIKLI YAZAR Bİ SUS BE ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Taunt atıyormuş assafafasssfsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahaha abi ben utanıyorum herifin yazdıklarını okudukça inanılır gibi değil. şu özgüvenin yarısını patiye homojen dağıtsak gelir ortalaması aylık 40k dolara çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Özgüveni destekleyecek götü de dağıtmak lazım yoksa bütün forum one gibi aptal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 cehaletten gelen özgüvenin ne faydası olacak ki? obez kız özgüveni mi daha kötü yoksa cehalet özgüveni mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar