Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Animede 230. bölümde vardıkları yerin adı water 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 230 bölüm atlasakta olmaz demi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Wolf Guy okuyan var mı? Çok farklı bir tarzı var ya acaip sevdim 25 chapterda. Hep aynı kafa mi devam ediyor ? Ozellikle su ciddi suratli komedi sahnelerinde ore no sides - good evening + good evening Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 wolf guy güzel oku. baya bir siddet ve sex dönüyor mangada :) aksiyon iyi. werewolf kafası güzel. hikaye falan güzel diyor ama çat diye bitiyor manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Buddha said: 230 bölüm atlasakta olmaz demi :D filler atla sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Valla o kevase punk hatuna hem şiddet hem sex uygulayasim yok desem yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 GONDARCENGIZ said: Buddha said: 230 bölüm atlasakta olmaz demi :D filler atla sadece 15 bolum falan filler var sadece. 1.5x izleyebilirsin ilk 130 bolumu falan. sonra skypiea ve water7 var onlar cooook iyi. sonra bi filler arc var o da inanilmaz iyi. 450'ye kadar falan surekli yukseliyor ondan sonra. su an 600'lerde, bayagi durgun gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 o kami ilerde ne olcak merak ediyorum skypieadaki akskasdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Kaede said: mm inanılmaz ya Onani master kurosawa oku şimdi. Sin&redemption hikayesi. Sin kısmı hafif başlayıp tırmanıyor ve 17de efsane bir panelle patlıyor. Sonrası zaten akıyor. 17ye kadar sabret kaşlarımı hayatta başka bir şeye bu kadar çattığımı hatırlamıyorum favori mangam oldu fap note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 molester mani yeniden okudum super ya... 23 chapter mi ne herkes okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ultimate planı bozulmuş kotu adam gibi bağırmıştım 17deki malum sahnede. Kafamı yeteri kadar sert vurursam OMK ve MMi unutabilirmiyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Buddha said: 230 bölüm atlasakta olmaz demi :D sen düzgün efendi gibi izle. Karakterlere ısın. Bittiğinde "vakit kaybıydı şuralar" demezsin. Ha dersenki "vaktim çok az, kaliteli bile olsa zaman ayırmak isteme. O zaman grand line hedesine kadar özet okuyup, oralardan başlarsın. Fakat dediğim gibi pişman olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Fortuna said: Abnormal-kei Joshi Şimdi çevrilmiş bölümleri okudum da plotsuz SoL acaip tatlı olurmuş. Neyse böyle de fena değil. Esas önemli olan stalker>vampir>imouto roleplayci denpa tekidekinden sonra çok sevimsiz Mazo çok sıradan Seri katil çok zorlama Uykucunun yeteri kadar air timei yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kangoku gakuen 94 inanılmaz ahahaha ANDRENOMICS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Koptum ben de bu chapter lol, bomba gidiyor. Umarım ova mova birşeyler çekerler ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 andre en iyi gene 112. chapterda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 anotherı izledim şimdi çok başarılıymış.kaos ortamını güzel vermişler 11/10 wud watch again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 another baya malcaydı bence. sonuna doğru akıl tutulmamaları yaşanıyor. yarısına kadar gizem havası iyiydi. ama ben episode 0'ı önce izleme gafletinde bulundum iyice yalan oldu o da. eğlenceliydi ama işte malum hollywood serisinin anime versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Çok bölüm var veya çizimlerinde kocaman közlü kızlar yok diye ONE PIECE izlememezlik etmeyin. İlk bölümleri eski diye atlama hatasına düşerseniz, ilerde geri dönüp onları bile izlettiriyor. Bence herkezin Arabasta sonuna kadar izleyip bir şans vermesi gerekn anime (120 inci bölümlere denk geliyor). İlk başlarda sarmayacak izlenimine kapılıyor insan fakat sonradan işler değişiyor. Bir animenin olması gerektiği gibi olmuş. O kadar anime izledim birisi tavsiye et dese one piece ve fmab den başka birşey ağzımdan çıkmaz. Aksiyon, macera, dövüş.. Bu 3 ünden 2 si seviliyorsa kesinlikle izlenmeli derim. (aslında one piece tavsiyesi yapmazdım ama milletin anime listelerini görünce içlerinde gözüm one piece aradı. Göremeyince yazmak istedim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 one piecei zaten bütün ergenler ve manchildlar izliyor. tavsiye etmene gerek yok biz burada daha çok obscure şeyleri bulup birbirimize tavsiye ediyoruz. one piecei gidip random bir internet kafeye bile girsen görürsün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 piki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 KANGOKU GAKUEN SON 3 BÖLÜM NEYDİ ÖYLE UAHSSDHNAKLSDHAKJDNSKLBSKJASASKLDASD MANGAKA KESİNLİKLE DAHİ YA AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 oyaji okuyorum şu an. buram buram testosteron. güzel lan. 24 chapter zaten. çok da rahat okunuyor. ana karakter olan oyaji pek konuşkan değil. yapıyor. bir erkeğin olması gerektiği gibi kafası. okuyun, bişi kaybetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yamada ve 7 cadı fena değilmiş de ahah kadın resmen bütün karakterleri çalmış. bir tane bile orjinal dizayn yok lan bütün mangada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar