Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan atılıcam ühhüü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya geçen gün arafat öldü işte arakdaşlarla şakalışıyoz hoca girmeden ben arafat için herkez ayağa dedim hoca aldı müdür yardımcısına ordan disipline bide özel okul biraz gevçek falan olur dedim ama tek değildim 19 kişiydik umarım atılmam içim içimi yiyo diğerleri de gitmişler dinciye hocam arafat öldü verin mubarek elinizi öpelim demişler :-) of benimkide iş olsa ya..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
of inşallah öle olur abi varya atmasınlar derste süt biri olup çıkcam[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
İşte bide 19 kişi allahtan tek olsaydım ayvayı yerdimde 19 kişi olsun yine ne yapacakları belli olmaz ama işallah yapcakları atmak olmaz[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
said:
LoMBaK, 14 Kasım 2004 10:29 tarihinde demiş ki:
özel okulda atamazlar para veriyorsun kolaymı öyle:D
o kadar emin olma , ben özel lise mezunuyum . Lise 1 de lise 1 öğrenci sayısı 40 iken , lise 3 te öğrenvi sayısı 13 kalmıştı . Kafasını kızdıranı atarlar , okul kendisinde iyi öğrenci kalmasını istiyor , çünkü öss de adını duyurup reklam yapacak ve böylece daha çok para kazanacak ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kınama uyarı vs. bişiler alırsın merak etme sen, büyük olaylar yapmazsan atmazlar, benim bi arkı bıçak getirdiği için atmışlardı yani bu derece bişi olmazsa merak etme sen[signature][hline]
Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik
Mesaj tarihi:
bişey olmaz ya.
hocayı dövmediğiniz sürece özel okuldan atmazlar.

p.s: ejderkesen iyi bayramlar lan[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
said:
redge, 14 Kasım 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
Ya geçen gün arafat öldü işte arakdaşlarla şakalışıyoz hoca...

baya komikmiş :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
ya o ozel okuldan ozel okula deişir eger okul oss yuzdesini yuksek tutalım derse(mesela bnm okulum) hiç acımaz ama yeni dunya gibi sınıfta kalanları+okuldan atılanları toplayan bi okulsa hiç bişi olmaz yani okula baglı[signature][hline]i've been here
i've been there
i've been every fuckin where
Mesaj tarihi:
bi halt olmaz,en kötü ihtimal savunmana söyle yaz;
bütün ülkede bayraklarımız yarıya çekildi arafat için,biz ayağa kalksak çokmu?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
bizide 15 yasındayken derse geç kaldık diye dsiplin kuruluna verdiler kagıtlar falan yazıldı..Eh o zamanın verdigi cocuklukla aglayanlar,özür dileyenler falan.Kısaca bu okulun showsal gösterileri yani.Böle millet arasında konussun olayları.Vay be dslipline bak.. gibi konusulması işte.
Hiçbişey olmaz.yaz kagıda

Beni buraya getiren hocayla ben okul sınırları dışında görüşmeyi bilirim..

Bunu yaz indirin sonra hocayı[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore

[Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pembe tavşan şehir gerillası eğitme yuvası?

okul için ne güzel bir tanım o öyle :)..

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 14 Kasım 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lol pembe tavsan gerilla egitim yuvası ha sandalyeden yuvarlanıyodum sabah sabah :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
  • Yeni Oluştur...