redge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ya geçen gün arafat öldü işte arakdaşlarla şakalışıyoz hoca girmeden ben arafat için herkez ayağa dedim hoca aldı müdür yardımcısına ordan disipline bide özel okul biraz gevçek falan olur dedim ama tek değildim 19 kişiydik umarım atılmam içim içimi yiyo diğerleri de gitmişler dinciye hocam arafat öldü verin mubarek elinizi öpelim demişler :-) of benimkide iş olsa ya..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 atmazlar korkmayın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
redge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 of inşallah öle olur abi varya atmasınlar derste süt biri olup çıkcam[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 özel okulda atamazlar para veriyorsun kolaymı öyle:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
redge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 İşte bide 19 kişi allahtan tek olsaydım ayvayı yerdimde 19 kişi olsun yine ne yapacakları belli olmaz ama işallah yapcakları atmak olmaz[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Özel okulda atılmak mı? :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: LoMBaK, 14 Kasım 2004 10:29 tarihinde demiş ki: özel okulda atamazlar para veriyorsun kolaymı öyle:D o kadar emin olma , ben özel lise mezunuyum . Lise 1 de lise 1 öğrenci sayısı 40 iken , lise 3 te öğrenvi sayısı 13 kalmıştı . Kafasını kızdıranı atarlar , okul kendisinde iyi öğrenci kalmasını istiyor , çünkü öss de adını duyurup reklam yapacak ve böylece daha çok para kazanacak ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 şaka gibi.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kınama uyarı vs. bişiler alırsın merak etme sen, büyük olaylar yapmazsan atmazlar, benim bi arkı bıçak getirdiği için atmışlardı yani bu derece bişi olmazsa merak etme sen[signature][hline] Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ozel okul+atilmak=Gulunc.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bişey olmaz ya. hocayı dövmediğiniz sürece özel okuldan atmazlar. p.s: ejderkesen iyi bayramlar lan[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ehuhueuhe atmazlar ama bi uyarı fln alırsın belki
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: redge, 14 Kasım 2004 10:21 tarihinde demiş ki: Ya geçen gün arafat öldü işte arakdaşlarla şakalışıyoz hoca... baya komikmiş :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya o ozel okuldan ozel okula deişir eger okul oss yuzdesini yuksek tutalım derse(mesela bnm okulum) hiç acımaz ama yeni dunya gibi sınıfta kalanları+okuldan atılanları toplayan bi okulsa hiç bişi olmaz yani okula baglı[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
Logan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 daha önceden bir disiplin cezan yoksa birşey olmaz. sintysizer'ın dediği gibi uyarıyla geçiştirirler. uzaklaştırma bile almazsın merak etme..
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yaş kaç ?[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bi halt olmaz,en kötü ihtimal savunmana söyle yaz; bütün ülkede bayraklarımız yarıya çekildi arafat için,biz ayağa kalksak çokmu?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Atmazlar canım kolaymı öyle hemen atsınlar da...bu Arafat kimdir yaf...:) valla gülceniz ama bilmiyom valla. :)
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 filistin kurtuluş örgütü lideri.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ehe, atmıyolar. Bana atılcan diye tarih verdileri, aradılar atılacak hede hödö diye. Düzelmedin atıyoruz 22 ekimde dediler. Aynı takıldım öyle. Yemedi atmak.[signature][hline]I'm lunatic.
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bizide 15 yasındayken derse geç kaldık diye dsiplin kuruluna verdiler kagıtlar falan yazıldı..Eh o zamanın verdigi cocuklukla aglayanlar,özür dileyenler falan.Kısaca bu okulun showsal gösterileri yani.Böle millet arasında konussun olayları.Vay be dslipline bak.. gibi konusulması işte. Hiçbişey olmaz.yaz kagıda Beni buraya getiren hocayla ben okul sınırları dışında görüşmeyi bilirim.. Bunu yaz indirin sonra hocayı[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Hahahaha. Bizde öyle şeylere gerek kalmıyo. Biliyolar bizim sınıftan birisine birşey olursa arabalarına bomba takılacağını =P. Pembe tavşan şehir gerillası eğitme yuvası, rulz.[signature][hline]I'm lunatic.
Logan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 pembe tavşan şehir gerillası eğitme yuvası? okul için ne güzel bir tanım o öyle :).. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 14 Kasım 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Lol pembe tavsan gerilla egitim yuvası ha sandalyeden yuvarlanıyodum sabah sabah :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Öne çıkan mesajlar