Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi sizde filtre yok bulun bi yerden beyne monte edin ilkokul bebelerinin tamamen bir ruh hastasının can sıkıntısına ölmesini utanmadan gelip başka şeylerle örneklendiriyorsunuz ya afrikada cocuklar açlıktan ölüyor.amerikalı hamburger cocukları ölsün problem değil demekten ne farkı var köylü müsünüzx.gerçi bu köylü olayı yakışmadı.onlar modern görünümlü insanlardan daha bilinçli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yazdıklarından alınmıyorum, bana demediğini umarım. çünkü ben hem bu yazımda, hem de öncekilerde ölen bebeler için üzüntümü ifade ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 KuddusiMavra said: bizim abdullah gül obama'yı arayıp baş sağlığı dilemiş. eyvallah. ölüm ve hele de çocukların ölümü korkunç. ancak biz de 2 günde 1, 19-20 yaşında gencecik yürekler sönüyor pekaka ile çatışmalarda. hiç obama veya ondan önceki amerikan başkanları telefon açıp da bizim abudllah gül'e veya daha önceki cumhurbaşkanlarına baş sağlığı dilediler mi? ülkenin başbakanı kendi şehidine saygı duymuyor elin zencisi ne yapsın allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 neden yaptigini kendini oldurmeden once aciklamamis mi ultimatom notu falan yok mu bunun yoksa random cinnet mi bana cinnet gibi gelmedi, planlamis onceden belli ama neden neden starbucks degil de ilkokul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bi de neden hep okul ya neden park, alis veris merkezi degil de okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Akito said: KuddusiMavra said: bizim abdullah gül obama'yı arayıp baş sağlığı dilemiş. eyvallah. ölüm ve hele de çocukların ölümü korkunç. ancak biz de 2 günde 1, 19-20 yaşında gencecik yürekler sönüyor pekaka ile çatışmalarda. hiç obama veya ondan önceki amerikan başkanları telefon açıp da bizim abudllah gül'e veya daha önceki cumhurbaşkanlarına baş sağlığı dilediler mi? ülkenin başbakanı kendi şehidine saygı duymuyor elin zencisi ne yapsın allasen sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Red said: abi sizde filtre yok bulun bi yerden beyne monte edin ilkokul bebelerinin tamamen bir ruh hastasının can sıkıntısına ölmesini utanmadan gelip başka şeylerle örneklendiriyorsunuz ya afrikada cocuklar açlıktan ölüyor.amerikalı hamburger cocukları ölsün problem değil demekten ne farkı var köylü müsünüzx.gerçi bu köylü olayı yakışmadı.onlar modern görünümlü insanlardan daha bilinçli ABO SOZDO FOLTRO YOK yazımı bir daha oku lütfen kaçırdığın bir yerler var eminim çocukların ölmelerine sevinmedim.benim yazıda anlatmak istediğim o çocukların hayatlarının sadece amerikada doğdukları için daha değerli olduğuydu.günde zibilyon tane çocuk ölüyor ve önlemler,şu şuna nota verdi ve ya "çokgzel bir kampanya başlıyor 3131 e mesaj atın"dan ileri gitmiyor.ama amerikada 2 çocuk ölünce fiyyuuu amanın.ben bunu eleştirdim.ha çok güzel duygusal bir insanım,samimiyim diyorsan gel beraber hergün ağlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Adamlar çağımızın Roma imparatorluğu, elbet canları daha kıymetli medyada/gundemde napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Red said: abi sizde filtre yok bulun bi yerden beyne monte edin ilkokul bebelerinin tamamen bir ruh hastasının can sıkıntısına ölmesini utanmadan gelip başka şeylerle örneklendiriyorsunuz ya afrikada cocuklar açlıktan ölüyor.amerikalı hamburger cocukları ölsün problem değil demekten ne farkı var köylü müsünüzx.gerçi bu köylü olayı yakışmadı.onlar modern görünümlü insanlardan daha bilinçli köylümü tam terbiyesizsin.notunu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Redeagle said: PastorOfMuppets said: Redeagle said: "İnternet'e nasıl resim koyarlar" mı deniyor ._.? 4chan gibi çöp bir yer için hem de. Dedi paticikten. Herhangi bir coherent tartışmanın döndüğü yer yerine newfag yuvası HURR /b/ diye bakarsanız siteye böyle bahtsız beyanatlarda bulunmanız normal tabi. Stay pleb. Sitenin sahibi gelmiş, 4chan imajını kendi eliyle kurtaracakmış. Böyle solid argümanlarla gelmeyin, bütün mantık sütunlarımı yıkıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 beyler sahibi geldi http://img.chan4chan.com/img/2009-04-03/1238755111067.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Red said: abi sizde filtre yok bulun bi yerden beyne monte edin çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 tomkat said: bi de neden hep okul ya neden park, alis veris merkezi degil de okul annesi o okulda eğitim veriyor. belki annesine sinirlenip patlamıştır. içine kapanık ya o yüzden. Amerika'da var gerçekten o filmlerde gördüğünüz asosyal sivilceli tipler. feels http://i.imgur.com/kStnX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 moriarty said: hayır adamın facebook profilini, adresini falan yayınladılar KATİL BU diye en başta saatlerce tüm medya. donlarına kadar alır, buradaki gibi birini suçlamak kolay değil öyle boş yere. hukuk var, adalet var. ne güzel lan adam milyoner olcak kafasını kullanırsa iyi bir avukat tutup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 liberal said: tomkat said: bi de neden hep okul ya neden park, alis veris merkezi degil de okul annesi o okulda eğitim veriyor. belki annesine sinirlenip patlamıştır. içine kapanık ya o yüzden. Amerika'da var gerçekten o filmlerde gördüğünüz asosyal sivilceli tipler. feels http://i.imgur.com/kStnX.jpg spoilerdaki çocuk gay olduğunu kabul etse baya bir rahatlayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 liberal said: tomkat said: bi de neden hep okul ya neden park, alis veris merkezi degil de okul annesi o okulda eğitim veriyor. belki annesine sinirlenip patlamıştır. içine kapanık ya o yüzden. Amerika'da var gerçekten o filmlerde gördüğünüz asosyal sivilceli tipler. feels http://i.imgur.com/kStnX.jpg çocugun agzını yüzünü kırasım geldi nedense alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 PastorOfMuppets said: Böyle solid argümanlarla gelmeyin, bütün mantık sütunlarımı yıkıyorsunuz. Kendini doğru düzgün ifade bile edemeyen adamın mantık zincirinden bana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi xunn a laf sokma çabaları böyle orgrimmarın önünde shadowmourne la duran merciless gladiator orc warriora yeni 80 olmus bi adamın belki yenerim diye duel atması gibi ahaha no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 *offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 merciless gladiator wowun en kötü arena zamanı lan flatter değil hakaret adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 çivi çiviyi söker. öğretmenlere otomatik silahlar verilmeli devlet tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 2 madalyalı adamın bile xunn'a saygısızlık yapmaya kalkıştığı bir yere mi dönüştü pati ? vay arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 mesaj sayısı mı gösteriyor hangi fikrin doğru olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu arada amerika dediğimiz yer bireysel silahlanma ve eşkiyalık ile kurulan bir ülke, bu yüzden vazgeçemiyorlar silahlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Zaten en aklı başında olması gereken saygın dergilerin yazarları bile silah yasalarıyla ilgili "biz silahların yasaklanmasına karşıyız, alımında kontrol uygulansın" tarzında yazıyorlar. Silahlarının alınmasını falan istemiyor insanlar. Oranın kafası öyle malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar