Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD ilkokulda katliam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Killer said:

4chande dalga geçiyolar katliamla ya nasıl bi ruh hastalığı. herifin biri meme yaptı postluyo paso

ilk kez 4chan'e girmiyosundur muhtemelen ama ilk kez mi 4chan'e giriyorsun?
Mesaj tarihi:
yalnız insanda hakkaten böyle bir silah gücü oldu mu da cinnet sırasında sıka sıka gidebilir yani

bizde silah kültürü babamızın hiç kullanmadıgı evin en derininde çok çok acil durumlar için saklanan zamanla bakımsızlıktan falan çürüyen pistol ötesine geçemez sdfs

bi level üstü meraklı adam poligona gidiyor işte o kadar
Mesaj tarihi:
Red said:

yalnız insanda hakkaten böyle bir silah gücü oldu mu da cinnet sırasında sıka sıka gidebilir yani

Şu çok doğru, silah en sikko adama bile yersiz özgüven verebiliyor, olmadık yerde kullanıp sonrasında yıllarca ağlayacağı işler yaptırabiliyor, cinnet anını falan hiç söylemiyorum bile.
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Killer said:

4chande dalga geçiyolar katliamla ya nasıl bi ruh hastalığı. herifin biri meme yaptı postluyo paso

You must be new.

Killer said:

evet niye duygusal bi mesaj yazdım ki. paticik formatında olsun diye

ssh!
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

"İnternet'e nasıl resim koyarlar" mı deniyor ._.? 4chan gibi çöp bir yer için hem de.

Dedi paticikten.

Herhangi bir coherent tartışmanın döndüğü yer yerine newfag yuvası HURR /b/ diye bakarsanız siteye böyle bahtsız beyanatlarda bulunmanız normal tabi.

Stay pleb.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

hayır adamın facebook profilini, adresini falan yayınladılar KATİL BU diye en başta saatlerce tüm medya.

donlarına kadar alır, buradaki gibi birini suçlamak kolay değil öyle boş yere. hukuk var, adalet var.

Dediğin gibiyse, sadece isim benzerliği değil direkt olarak adamı söylemişlerse adamın yerinde olmayı çok isterdim. ABD yasaları o konuda çok açık. adam milyoner oldu. Medyayı dava ederek inanılmaz tazminat alacak eğer aptal değilse.
  • Yeni Oluştur...