Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dur Samsung, kirdin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
note'u daha özelliştiriyor adamlar bence. sanatçılar, çizimle uğraşanlar, gerçekten büyük ekran isteyenler için.

normal telefon isteyenler için yeterince büyük galaxy serisi var zaten.

bence böylesi daha iyi.
Mesaj tarihi:
10 yıl kadar önce, en küçüğünü biz ürettik, en ufağı bizde diye dolaşanlar şimdi büyüttükçe büyütüyor. Demekki önemli olan boyutuymuş.

Şu 3d hologramları icad etselerde rahatlasak ya
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
9 ayi filan var daha bunun ama redundant oldu bu isler bence artik biraz. 2010'da bir sunum gormustum zaten Moore's law'in islevini yitirdigini anlatan, cidden oyle. Single-core'dan dual-core'a gecmek 4 yil surdu iPhone uzerinde, Android telefonlar 2008 gibi cikti, dual-core yeni girdi highest-end olmayan telefonlara Xperia U ile. Transistor olarak bakarsak yasasi literal alip genel olarak 3 yilda bir olmus artik.

Firmalarda donanimsal gelisim cok yavas oldugundan boyle seyler yaparak yeni urunlerini satmaya calisiyorlar. 2011 Xperia benim kullandigim single-core ama hala yavas calistirdigi bir sey yok markette gordugum. Ucuncu yilina girmek uzere model ve hep 800mhz'ye underclocked kullandim, 1600mhz'ye kadar cikiyor normalde. 2 yil daha kullanirim sanirim sorun cikarmazsa.

Bu nedenle buyuk ekran filan diyorlar. PPI de pratik limitine ulasti, daha ne cikaracaklar merakla bekliyorum ben.
Mesaj tarihi:
ya aslında note 2de ki tek elle kullanım sistemi çok başarılı bence biraz alışma süreci var ama alışınca gayet rahat hangi elinde daha çok kullanıyorsan o baş parmağına yakınlaştırıyor gereken araçları. Tutmasıda pek zor değil ama bence limitlerinde note 2 hatta biraz büyük bile.
Mesaj tarihi:

aktiftablet said:

Asus şöyle nefis bi aleti var ya, insanların haberi yok

http://www.asus.com/websites/global/products/Dk8e9bfQfAVwlAC3/P_500.jpg

http://i.tmgrup.com.tr/tkn/2012/02/27/asus-padfone-473421674841.jpg

Isus?
  • Yeni Oluştur...