Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 1 haftamız kaldı :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şirince olayını okudum

Şu dünyada yaşayan insanlar her geçen gün daha da aptallaşıyor

Umarım sadece orası patlar ve dünyanın iq'su 0.0001 de olsa yükselir

http://mylifeisaromanticcomedydotcom.files.wordpress.com/2012/08/20120802-080622.jpg?w=580
Mesaj tarihi:
nasıl değil abi hepimiz polatız. zombi apokaliptiği geldiğinde evlerde loot partileri verip iki parmak headshot atacağımızı düşünüyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=Yb76AobIgcU
Mesaj tarihi:
Bu arada Şirince muhabbeti geçmişken NTV Şirince resimleri paylaşmış. Ahanda burada.

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/sirince-kiyamet-gunu-icin-hazir.html?position=0
Mesaj tarihi:
Aceace said:

pontipati said:

izmir de olup şirince ye gidecek var mı? (ciddi soru)

İzmir'deyim. Geçen haftasonu Şirince'deydim. Eğlencesine 21'inde de gelelim mi lan diye muhabbet ediyoduk...

Şirince'de şu anda 21i gecesi kalacak yer bulmak imkansız. Bütün pansiyonlar ağzına kadar dolmuş durumda. Pek çok köylü evinin odalarını da çoktan kiralamış. Konuştuğumuz bir şarap evi işletmecisi Şirince'nin normal kapasitesinin 2 katını aştıklarını söylemişti.

Çadırla gitcek varsa gidebilir. Ama Şirince'nin soğunda çadırda donarak ölmektense yanarak ölmeyi tercih ederim :D

çadırda kalınmaz orda bu soğukta, hem aşırı rüzgar oluyor. bakalım nolcak 21inde orada
Mesaj tarihi:
pontipati said:

Aceace said:

pontipati said:

İzmir'deyim. Geçen haftasonu Şirince'deydim. Eğlencesine 21'inde de gelelim mi lan diye muhabbet ediyoduk...

Şirince'de şu anda 21i gecesi kalacak yer bulmak imkansız. Bütün pansiyonlar ağzına kadar dolmuş durumda. Pek çok köylü evinin odalarını da çoktan kiralamış. Konuştuğumuz bir şarap evi işletmecisi Şirince'nin normal kapasitesinin 2 katını aştıklarını söylemişti.

Çadırla gitcek varsa gidebilir. Ama Şirince'nin soğunda çadırda donarak ölmektense yanarak ölmeyi tercih ederim :D

çadırda kalınmaz orda bu soğukta, hem aşırı rüzgar oluyor. bakalım nolcak 21inde orada

abi ne olacak hic bir bok olmucak.
Mesaj tarihi:
Seele said:

pontipati said:

Aceace said:

pontipati said:

abi ne olacak hic bir bok olmucak.

yokj ya bişey olacağından değil, cidden çadır olmaz çünkü hem soğuk olacak hem rüzgarlı.. yazın bile şirince de çadır rüzgar yüzünden sıkıntı yaratıyor. aklınızda olsun patiler
  • Yeni Oluştur...