maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konu eskide kalmış olabilir ama hellfire ring yapma için yardım gerekiyor. Oynayan varsa yardım edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Başlasam mı la acaba ? Can sıkıntısı var zaten :S İnşallah gene uykum gelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 quatermain said: Başlasam mı la acaba ? Can sıkıntısı var zaten :S İnşallah gene uykum gelmez :D Yardımcı olabilir misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 maxrep said: quatermain said: Başlasam mı la acaba ? Can sıkıntısı var zaten :S İnşallah gene uykum gelmez :D Yardımcı olabilir misin? :) oyundayım su an :D uykum gelmek üzere euhasdua Olurum ekle quatermain#2412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sabah online olabilirsen ben yaparim 30 tane machine var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 la oynuyomusunuz gelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 hala bekliyorum Ulubatli#2624 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 maxrep said: hala bekliyorum Ulubatli#2624 ben yazdım sana geri dönmedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 DragonSlayer yardım etti sağolsun. Sana da çok teşekkür ederim. Oyunda iletişime geçtin. iyi oyunlar. Exp. da görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 3 kişini de yüzüğü yokmuş 3 makinamla açtım sıra sıra kestik son 2 lide rakanot ve gom da 3 arkadaşta yan yattı solo başladık bir ara ekran bu hale geldi akabinde yandaki küçük haritaya gore kılıç kalkan salladım ve rakanotu da kestim oldüğünde ekran bu hale geldi adamlar sağ yap sol yal aşşağa gel yukarı git demeye başladı skypeden konusuyoz .ama tutturamadım alt+ tab yaptım tekrar oyuna dönünce ekran düzeldi yani ne kapışmaydı beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 EHUEEHEU :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ilk ekranda SS alıp onu kartona bastırıp kes yapıştır yapacaktın. milliyet gazetesi karton diablo kasabası göndermiş kaçırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ahaha nice uv mapping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hellfire ring için yarddımcı ollabilecekk varmı zerdust#2884 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Az önce bir tur döneyim dedim, hiç bir şey değişmemiş. MP 8'de de düşmüyor o fang bana. Hepsinden 5'er 6'şar var, fang 0... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 3 ay olmuş da hala elinde ring olmayan patch öncesi isteyen varsa yapalım birkaç run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Ben! Şimdi giriyorum oyuna :P quixef#2330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bende de yok. valla yardımcı olacak olursa sevinirim baya 1 seneden sonra hersey garip geliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abi keyleri edinmek eziyat lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Abi t3'te oyun açın gidin kesin direk. İnanılmaz kolay şu an key toplamak. Sıkıntı moblardan düşen parçalar. T4'te 4x3 12 kere yaptık 2 parça mı ne düştü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 2 tane machine yaptım, var mı uber run isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Abi siegebreaker zoltun kull lu yerden hiç düşmüyor bana.Kaç defa döndüm bilmiyorum birinden 6 birinden 4 tane var ama zoltun piçi atmıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 beyler tekrar dondum experiencesızım ringsizim bi el atın profil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 eskiden 5 stack elite yapıp sonra düşürüyoduk belli bi yüzdeyle zorluga göre simdi elite stack diye bişi kalmamış sanırım? tormentor 1 seviyede iki kere denedim key düşürmeyi düşmedi o yüzdeler bellimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Torment I: 25% Torment II: 28% Torment III: 33% Torment IV: 38% Torment V: 43% Torment VI: 50% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar