tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 senko said: Verilmez 300 euro kulaklığa vermiş biri olarak söyleyim. ne almıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Bowers and Wilkins P7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 B&W çok güzel marka ama o kulaklık sanki çirkin be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 tipi çirkin de tipi dikkat ettiğimen son şeydi alırken :) günlük hayatta da sennheiser momentum kullanyorum, oda bayağı çirkin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 bence çirkin değil ya. ben de pek bilmiyoken ufak bi araştırmayla kuzene wireless p7 aldırdım. wireless ısrarı vardı. o da beğenmedi. bose qc35'i sevmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ej-DfbyfvRE tizli kulaklıklarda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 http://www.hepsiburada.com/sennheiser-hd-650-kulak-cevreleyen-kulaklik-p-HBV000007EO4C şu fiyat iyi mi ? değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 değil abi hd650 almanın en iyi yolu massdrop hd6xx gibi duruyor 200$+gümrük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 2milyara kulaklık almayın abi yazık günah herşeyden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 turk lirasi monopoli parasi olduysa odyofillerin sucu ne abi =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 senko said: 2milyara kulaklık almayın abi yazık günah herşeyden önce chi-fi'ye sardım aliexpress araştırması yapıcam biraz. en azından amfiyi ordan alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ne zamandır yazamıyodum, bi süre önce HE-4XX de K7XX de geldi, ikisini de deneme fırsatım oldu ve sonuç beklediğimden çok da farklı olmadı. Tamamen şahsi fikirlerimi yazıyorum, ikisi de fiyatlarını gayet hakeden aletler, ama HD650'nin eline su dökemezler. Soundstage, clarity, rahatlık falan hepsinde tokatlıyo alet. Üç alet de her zaman her türlü şarkıda kullanılır, ama üçü de varsa sırf arada bi değişiklik olsun diye farklı durumlarda farklı tercihler yapılabilir. K7XX: Metal türevleri, shoegaze/dreampop gibi high/low'ların karışık olduğu kaotik şarkılarla güzel gidiyo. Eksileri kafa bandının uzun kullanımlarda sıkıp baş ağrısı yapması, kulak kısımlarının biraz fazla hassas olup optimum pozisyonu bulana kadar biraz uğraştırması. HE-4XX: Jazz, classic rock gibi daha mid/high ve yumuşak şeylerle güzel gidiyo. Eksileri sürmesi zor, E10k ile %60'larda anca ses alıyorum, bi de baslar biraz daha belirgin olabilirmiş. Edit: Yeni hedefim bi audio-gd NFB-11 patlatmak (parasını SWIFT'le falan göndermem gerekicek galiba sdf), sonra da artık piyango falan vurursa Audeze LCD-2 ve/veya HD800S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 nfb-11 alma sürecinde arada update yap ben takip ediyorum. para olsa r2r almak isterdim audio gd'den. heriflerin ödeme sayfası bile yok mail atacan bilmemne. paypalımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ya başlıktaki hiçbir şeye param yetmiyor şu anda ama okuması o kadar keyifli ki, PX100-II ile yancılık yapmak bile güzel şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bi de kojiroh çok sidegrade yapmışsın. 2 tane sidegrade yapacağına elindeki çok iyi kulaklığın bas açığını karşılıycak bi fostex thx-00 veya e-mu teak giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Ya evet gereksiz bi sidegrade olmuş, en azından planar bi alternatif olması için HE-4XX'i alabilirmişim sadece. Bass açığını da kapatsın diye bundan sonraki kombom HD800S ve TH900 olur artık heralde Bu arada R2R 11'i yeni gördüm baya iyiymiş, ben de ibreyi ona kaydırdım. Bi de audio-gd ile görüştüm, adamlar "aga biz de garibanız bankadan paramızı alamıyoz PayPal yoksa biz de olmuyoz, ama belki burdan alabilirsin" diyip Magna hi-fi diye Hollandalı bi siteye yönlendirdi. 350$'lık aleti 370€'a satıyolar, no thanks https://www.magnahifi.com/en/webshop/product/agd-r2r11 Muhtemelen PayPal'ın bi yolunu yordamını bulmak lazım şu aşamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 hd800 çok iyi eq oluyo diyolar. hd800s 6khz'deki peak sorununu çözüyo ve bass arttırmışlar ama bass'ta distortion da artmış diyolar. 500 dolar fiyat farkını göz önüne alarak hd800'e bak. ikinci el arzı da iyi diyolar https://www.youtube.com/watch?v=s7H7HeaDYk4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Burada hd650 nin ustundaki headphone u besleyecek amfi ve daca para yatirabilecek biri yok. Olsa da anlamazsiniz aradaki farki. 6xx alip gecin massdroptan, ustune de max 1k dolarlik dac ikinci el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Ağır konuşmuşsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ben artik wireless razer headphone kullaniyorum. biraktim bu isleri. legodan daha kotu bir hobi. kanini emiyo adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Aslında orta seviyenin üstlerinde kalınabiliyor iem kullanan varsa. Westone um pro 50 ideal mesela, bi de yanına shanling m3s falan aldın mı yeter ölene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 in ear olarak shure 535SE kullaniyorum. bi de oyaide kablom var kalite bakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Yeter ya işte mis gibi. Ben noble, sem9 falan oralara çıktım bu sefer de kulaklıkları kutudan çıkarıp sokakta kullanmaya korktum yeterince zengin değilim sanırım :( Linum kabloları tavsiye ederim ama maşallahları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Esh said: Burada hd650 nin ustundaki headphone u besleyecek amfi ve daca para yatirabilecek biri yok. Olsa da anlamazsiniz aradaki farki. 6xx alip gecin massdroptan, ustune de max 1k dolarlik dac ikinci el subbass??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Bu arada bikaç ay önce LG V20 almıştım DAC'ının iyi olduğunu ve bataryasının çıkarılıp takılabilir olduğunu duyunca, anca dün deneme fırsatı buldum ve HD650'yi benim e10k'dan daha iyi sürdü diyebilirim. Ses çok daha clear ve lezzetli geldi. İyi DAC'lı telefon arayan varsa gözü kapalı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar