Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Nazar değdi resmen SE215'ime, sol taraftan ses vermiyo :( Kablodandır diyip Amazon'dan kablo istedim, geçen cuma geldi, taktım, yine çalışmadı. Meğer sorun kulaklığın kendisindeymiş. Temassızlık gibi bi sorun söz konusu, kabloyu çok spesifik bi pozisyona çevirince ses geliyo ama o pozisyonu bulmak, bulsan bile kabloyu sabit tutmak falan işkence. Vakti zamanında 250 liraya aldığım aletin yenisini 500 liraya almak istemiyorum şimdi. Tamir edilebilir bi şey mi acaba bu sorun? Var mı böyle tamir işleriyle uğraşan bi yer falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Kojiroh said: Nazar değdi resmen SE215'ime, sol taraftan ses vermiyo :( Kablodandır diyip Amazon'dan kablo istedim, geçen cuma geldi, taktım, yine çalışmadı. Meğer sorun kulaklığın kendisindeymiş. Temassızlık gibi bi sorun söz konusu, kabloyu çok spesifik bi pozisyona çevirince ses geliyo ama o pozisyonu bulmak, bulsan bile kabloyu sabit tutmak falan işkence. Vakti zamanında 250 liraya aldığım aletin yenisini 500 liraya almak istemiyorum şimdi. Tamir edilebilir bi şey mi acaba bu sorun? Var mı böyle tamir işleriyle uğraşan bi yer falan? Buradan mı almıştın? Benimkinde de böyle bir durum vardı, gönderdim baktılar düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Yok, Ebay'den İsrailli birinden almıştım. Sen nereye götürdün peki, aldığın yere mi? Edit: techno-fi'da biri aynı sorunu yaşamış, kulaklığın temas ettiği yuva genişlemiş olabilir gibi bi şeyler demiş, bana mantıklı geldi, eve gidince cımbızla falan sıkıştırmayı deniycem, sonucunu yazarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ben 250 liraya se215i Türkiye garantisiyle satıyorum, al her yer yedek parça olsun :) Siyah ama benimki, sizinki nedir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Abi çok beğendim!!! http://i.hizliresim.com/B6njrV.jpg Biraz dinleyeyim yorum yazacağım, ama şuan dinlerken müthiş bir haz içindeyim. Cx 5.00i den sonra ilaç gibi geldi, müthiş dengeli ses. Bass da süper. İndirim de yaptırdım allahın malayına esnaf pazarlığıyla, 10% düştü 400 tl ye çözmüş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 konu açmıyım dedim, burası doğru konu da değil sanırım ama olsun işte malesef ofis genel ev gibi giren çıkan çok dikkatim dağılıyor, benim kulaklık da dışarı çok ses verdiği için fazla açamıyorum sesini, baydım artık. dış dünya ile ilişkimi kesecek ve dışarıya rahatsızlık vermeyecek kulaklık önersenize pls. yukarda esh beyerdynamic dt 770 pro demiş olur mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 overhead, inear yada ne bileyim saçma sapan wireless kullaklıkmı tercih edersin söyle ona göre esh hemen yapıştırır. Bütçe? birde oyun/müzik/video tercihin. ne için kullanacaksın? şu link faideli. kişisel tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 müzik ağırlıklı sonra video ve oyun geliyor meectronics m6 pro var onu kullanıyorum sokakta vs memnunum ama ofiste tak çıkar tak çıkar uyuz oluyor sanırım overhead mantıklı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 jacabo said: konu açmıyım dedim, burası doğru konu da değil sanırım ama olsun işte malesef ofis genel ev gibi giren çıkan çok dikkatim dağılıyor, benim kulaklık da dışarı çok ses verdiği için fazla açamıyorum sesini, baydım artık. dış dünya ile ilişkimi kesecek ve dışarıya rahatsızlık vermeyecek kulaklık önersenize pls. yukarda esh beyerdynamic dt 770 pro demiş olur mu bu? duyamazsın yalnız dışarıdan gelen sesleri de. cidden sen ve yalnızca sen olursun. mikrofona konuştuğunu bile duymuyosun o sorun olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 istedigim o sanirim benim =) ohm u neye gore seciyoruz? Hangisini almak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Onlara ses kartı gerekir bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 amfi yoksa 80 ohm altı. varsa daha yuksege cıkabilirsin. amfi olarak çok aşırıya kaçmana da gerek yok. fiio nun ucuza taşınabilir dac-amp leri var fena sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bu kadar para vermişken gekiyorsa alırım amp de 32, 80 250 var diyor 80 250 tercih edilir mi yoksa farkı anlamaz mıyım bile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 32ohm amp lenmez diye bi şart yok zaten. sadece herşeyle sürebilirsin 32 yi. bende 250 ohm luğu vardı, stüdyo için. ama 80 ohm luğu 250den daha iyi diye yazmış bazı reviewerlar. kulaklık zaten subjektif bişi, ohm bu işin daha da boku çıkmış hali. teoride yüksek ohm+amp = yüksek detay. ama pratikte öyle olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sevmiyorum ben subjektif koyayım subjektife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 çok sağol bu arada, kurcalıyım 1 - 2 gün alıyım birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 100dolardan fazla verme hepsi kandırmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 sipeyskeyk said: Abi çok beğendim!!! http://i.hizliresim.com/B6njrV.jpg Biraz dinleyeyim yorum yazacağım, ama şuan dinlerken müthiş bir haz içindeyim. Cx 5.00i den sonra ilaç gibi geldi, müthiş dengeli ses. Bass da süper. İndirim de yaptırdım allahın malayına esnaf pazarlığıyla, 10% düştü 400 tl ye çözmüş oldum. Head-fi hype gelmiş, nasıl acaba cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Valla memnunum hacı, parasını hakediyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 400 TL'ye nerede buldun yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Malezya'dan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Buradaki fiyatına baktım 500 tl n11'de falan, öyle çok fark yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Bi' dk. Malezya'ya inince ben seni arayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 İyi gel hadi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Hepsisony'e baktım da 550'den satıyor adamlar, hmm, N11 bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar