Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audiophile'lığa giriş ve gerekli ekipmanın temini

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Nazar değdi resmen SE215'ime, sol taraftan ses vermiyo :(
Kablodandır diyip Amazon'dan kablo istedim, geçen cuma geldi, taktım, yine çalışmadı. Meğer sorun kulaklığın kendisindeymiş.

Temassızlık gibi bi sorun söz konusu, kabloyu çok spesifik bi pozisyona çevirince ses geliyo ama o pozisyonu bulmak, bulsan bile kabloyu sabit tutmak falan işkence. Vakti zamanında 250 liraya aldığım aletin yenisini 500 liraya almak istemiyorum şimdi.

Tamir edilebilir bi şey mi acaba bu sorun? Var mı böyle tamir işleriyle uğraşan bi yer falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Nazar değdi resmen SE215'ime, sol taraftan ses vermiyo :(
Kablodandır diyip Amazon'dan kablo istedim, geçen cuma geldi, taktım, yine çalışmadı. Meğer sorun kulaklığın kendisindeymiş.

Temassızlık gibi bi sorun söz konusu, kabloyu çok spesifik bi pozisyona çevirince ses geliyo ama o pozisyonu bulmak, bulsan bile kabloyu sabit tutmak falan işkence. Vakti zamanında 250 liraya aldığım aletin yenisini 500 liraya almak istemiyorum şimdi.

Tamir edilebilir bi şey mi acaba bu sorun? Var mı böyle tamir işleriyle uğraşan bi yer falan?

Buradan mı almıştın?
Benimkinde de böyle bir durum vardı, gönderdim baktılar düzelttiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, Ebay'den İsrailli birinden almıştım. Sen nereye götürdün peki, aldığın yere mi?

Edit: techno-fi'da biri aynı sorunu yaşamış, kulaklığın temas ettiği yuva genişlemiş olabilir gibi bi şeyler demiş, bana mantıklı geldi, eve gidince cımbızla falan sıkıştırmayı deniycem, sonucunu yazarım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çok beğendim!!!

http://i.hizliresim.com/B6njrV.jpg

Biraz dinleyeyim yorum yazacağım, ama şuan dinlerken müthiş bir haz içindeyim. Cx 5.00i den sonra ilaç gibi geldi, müthiş dengeli ses. Bass da süper. İndirim de yaptırdım allahın malayına esnaf pazarlığıyla, 10% düştü 400 tl ye çözmüş oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
konu açmıyım dedim, burası doğru konu da değil sanırım ama olsun

işte malesef ofis genel ev gibi giren çıkan çok dikkatim dağılıyor, benim kulaklık da dışarı çok ses verdiği için fazla açamıyorum sesini, baydım artık. dış dünya ile ilişkimi kesecek ve dışarıya rahatsızlık vermeyecek kulaklık önersenize pls.

yukarda esh beyerdynamic dt 770 pro demiş olur mu bu?
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

konu açmıyım dedim, burası doğru konu da değil sanırım ama olsun

işte malesef ofis genel ev gibi giren çıkan çok dikkatim dağılıyor, benim kulaklık da dışarı çok ses verdiği için fazla açamıyorum sesini, baydım artık. dış dünya ile ilişkimi kesecek ve dışarıya rahatsızlık vermeyecek kulaklık önersenize pls.

yukarda esh beyerdynamic dt 770 pro demiş olur mu bu?

duyamazsın yalnız dışarıdan gelen sesleri de.

cidden sen ve yalnızca sen olursun.

mikrofona konuştuğunu bile duymuyosun o sorun olabiliyo
Sosyal ağlarda paylaş

32ohm amp lenmez diye bi şart yok zaten.

sadece herşeyle sürebilirsin 32 yi.

bende 250 ohm luğu vardı, stüdyo için. ama 80 ohm luğu 250den daha iyi diye yazmış bazı reviewerlar. kulaklık zaten subjektif bişi, ohm bu işin daha da boku çıkmış hali.

teoride yüksek ohm+amp = yüksek detay.

ama pratikte öyle olmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Abi çok beğendim!!!

http://i.hizliresim.com/B6njrV.jpg

Biraz dinleyeyim yorum yazacağım, ama şuan dinlerken müthiş bir haz içindeyim. Cx 5.00i den sonra ilaç gibi geldi, müthiş dengeli ses. Bass da süper. İndirim de yaptırdım allahın malayına esnaf pazarlığıyla, 10% düştü 400 tl ye çözmüş oldum.

Head-fi hype gelmiş, nasıl acaba cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...