Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Bir de x daha iyi, daha oturmus ses veriyor. Ama benim yeni hedefim fidelio 2 , acayip underrated oldugunu dusunuyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Kulaklık arıyorum abi, ya da music player mı almalıyım ne yapmalıyım? Ayfonla giden üst düzey bir kulakiçi tavsiye edebilirsin mesela. Yerimde olsan portable çözüm için ne yapardın kısacası, bütçe ayırabilirim bu işe biraz. Esh said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Iphone 5 in dac i berbat. Tavsiye etmiyorum onunla muzik dinlemeni mesela. Onun disinda shure se 3-4-500 olur westone um3x 4 falan olur. Boyle cok asiriya kacmiyim diyosan jays falan olur meelec olur Olur da olur yani. Ama cidden iyi bir headphonedan sonra earbud baya dar soundstageli kaliyor. O yuzden cok yorum yapamayacagim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 ip 6 var. Headphone yürür mü ayfonla? Headphone da öner bu iş huzur içinde çözülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Esh'i böyle ucuz şeylerle oyalamayın abi. Adam bizim gibi otobüste müzik dinliyim derdinde değil, müzik dinlemek için oturup açıp önünde bi müzik defterine çeşitli müzikal notlar alarak müzik dinliyo bence Dur biraz da şu trilyonluk kulaklığımı bu dac'a takayım falan diyo, siz hala ayfon beş ayfon altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 bas seven audiotechnica m50x i alıp geçicek abi. amp lenmesi gerekmiyo. amazonda indirimde 89 dolar mıydı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Esh said: bas seven audiotechnica m50x i alıp geçicek abi. amp lenmesi gerekmiyo. amazonda indirimde 89 dolar mıydı neydi. şunlara bir bakcen mi, fiyatlar nasıl? Beyerdynamics bakıyorum buradan da, 770 pro - 230 USD 1350 - 311 USD http://jaben.com.my/shopping2/Beyerdynamic-DT1350/ Almanya fiyatlarıyla aynı gibi? http://www.beyerdynamic.de/shop/dt-1350.html 1350 - 313 USD burada amazonda saçma sapan fiyatlar var da emin olamadım. Ofiste insanları rahatsız etmeden dinleyebileceğim en uygun bu ikisini buldum. NE DERSİN? Bir sürü Audio Technica, Beyerdynamics ve Sennhiser var bu mağazda, başka düzgün mağaza bulamadım. Bana şu mağazdan seçsene 2-3 tane model? Öncelik izolasyon ve uzun saatler kullanımda konfor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 770 le dışarıdan ses duyamazsın yalnız. tamamen closed headset ama iyi. kapalı olduğu için de biraz bas ağırlıklı. bende 250 ohm luk modeli vardı, sesi baya da parlaktı. boyle metal rock oyun falan iyi gider ama sokakta takamazsın çünkü büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Sennheiser Momentum'un on-ear modeli tam portable, sokakta gezerken rahat giyersin, yanlış bilmiyosam üzerinde mikrofonu, volume tuşları falan var, tip olarak da baya iyi. Ama sesi falan nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 abi sokakta gezmek istemiyorum nereden çıktı o :D uçakta ve ofiste kullanacağım, etrafı rahatsız etmemek öncelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 dt770 baya iyi o zaman. kapalı kulaklık sevmiyorum ben ama rahatsız etmeden iyi ses kalitesi almak istiyosan o mantıklı fiyat konusunu bilemicem ama trde de aynı para gibi sanki. düşük ohm lu modelini al ki amfisiz sürebil. 32 ohm ya da 80 ohm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 ama dediğim gibi kimsenin seni duyamayacağı gibi sen de kimseyi duyamazsın. ses kapalı olsa bile baya yalıtıyor kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 tamam tişikkürler. dt1350 de aynı ayarda isolating gibi geldi bana? reviewlerden okuduğum kadarıyla. Kısaca iksini karşılaştırır mısın? Başka soru sormayacağım :) duymayayım kimseyi tam olarak istediğim şey zaten hoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 1350 yi bilmiyorum ama on ear sanırım o. uzun zaman sonra kulak kıkırdaklarını ağrıtabilir. dt770 in içine giriyor kulağın. rahatlık konusunda da 10 numara. ama dt1350 ile sokağa da çıkabilirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 anladım benim amaca 770 daha uygun, teşekkürer eş başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Tamam karar verdim, Shure 315 veya BD 770 PRO alacağım. In ear mı over ear mı yürüyeyim diye düşünüp o opsiyona yöneleceğim. Ofiste eşşek kadar stüdyo kulaklığı takmak istediğime emin değilim, komik olabilir biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 selam jvc ha s500 vardı bende. hala var da artık öldü. bayadır seve seve kullanıyordum şimdi sağ taraftan ses gelmiyo ve dikiş tutmuyo. en az bu ayarda önereceğiniz sağlam bi kulaklık ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Esh said: 1350 yi bilmiyorum ama on ear sanırım o. uzun zaman sonra kulak kıkırdaklarını ağrıtabilir. dt770 in içine giriyor kulağın. rahatlık konusunda da 10 numara. ama dt1350 ile sokağa da çıkabilirsin işte. head-fi org da uzun tartışmalar sonucu buna karar verdim; http://i.hizliresim.com/gVgRpL.jpg http://www.sony.com/electronics/headband-headphones/mdr-100aap Mavisini alıcam :) fiyat da iyi burada, 477 tl ye geliyor. Dt770 pro 683 tl. Ne diyorsun? İran gibi övüyorlar bu kulaklığı. Bir yorum; Great soundstage and clarity, you don't need an app or DAC. Lightweight, comfortable, closed, awesome for genres you mentioned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 olabilir abi dinlemedim yorum yapamıycam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ama bi tane legend mdr var 7850 mi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Git al dinle abi işin ne allala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 işim yok cidden ama sony ne bilim meh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Öf gidip alıcam yeter. Hem headfi dan iyi mi bileceksin, pis cahıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 headfida paraya göre ses olayı pek yok ama. 800 liralık aleti 8000 liralık aletle de karşılaştırabiliyolar bazen ki ses tamamen subjektif aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar