tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 yayın yapmıycam abi param da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Çok cızırdıyodu ya kullanamadım onu resmen. Amerika'dan bi sipariş verirken yanında Zalman ZM-1 istedim, 10$ olmasına rağmen o baya iyi çıktı mesela. 3m mi ne bi kablosu var bi de, tam istediğim tarzdı. Türkiye'de var mı bilmiyorum sdf Edit: Kendi postumu okumamışım ya, o bahsettiğim mikrofonu aldım yani ve çok da memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 off amazondan gelmesini de bekleyemiycem. türkiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Zalman mikrofon leş ötesi bir şey ya nasıl bu kadar tavsiye edilen bir ürün olmuş insan inanamıyor. Rezil kepaze bir ses çıkartıyor uzak durun. Müzik için ayrı oyun için ayrı kulaklık almak en iyi çözüm valla. Öyle harici mikrofon çözümleri ve gereksiz kablolarla modlar yapıp boş yere uğraştıktan sonra iki farklı headset alıp rahatladım, dünya varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 vercek param olsa zalman almam ben de heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 O mesajını görmedim açıkçası şimdi gördüm yukarıda yazmışsın Esh'e. Aynı fiyata alternatifler de var. Zalman mikrofonun kablosu çatlıyor ve çok çabuk hasar görüyor haberin olsun. Sinirlenip kaldırdım diye hatırlıyorum hala sağlamsa ve sana da lazımsa kargolayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 abi kargo dahil 14 liraya trust mikrofon sipariş verdim ahah. bi gelsin de nefret edersem konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Sky pal da yeter. Ama ben nefret ediyorum artik su salak cuk boy mikrofonlardan. Basip parayi yayin mikrofonu alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Esh said: Sky pal da yeter. Ama ben nefret ediyorum artik su salak cuk boy mikrofonlardan. Basip parayi yayin mikrofonu alicam tiLi said: yayın yapmıycam abi param da yok aldın mı mic? biraz param oldu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Blue mic snowball mu ne aldim amazondan. Biraz kocaman ama iyiydi sanirim, dinleyenlere sormak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 rode videomic pro + deadcat wind muff elbette ben oyun icin alacaginizi dusunmedim. ama yine de rode iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 abi evde stream yaparken wind muff niye lazım olsun bunu yazdım ve hemen sonra açtığım videoda herif evde wind muff kullanıyodu. ben faillamış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Esh said: Blue mic snowball mu ne aldim amazondan. Biraz kocaman ama iyiydi sanirim, dinleyenlere sormak lazim peki masayla temas halinde mi mikrofon? mekanik klavyenle sıkıntı çıkarmıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Klavye mikrofonun arkasinda, kullandigin app le voice activation ayarliyosun, mekanigin sesini almiyor Ama hedefimde masa askisi ile yukaridan agiz hizasina getirmek var. sirf geyik olsun, moda gireyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Logitech'in, philipsin ve noname çin markaların muhtelif bluetooth audio adaptörlerinden herhangi birini denemiş olanınız var mı mediamarkttan alıp beğenmezsem beğenmedim diyip iade edebiliyor muyum yoksa? Onu yapabiliyosam direkt aliyim teknoloji mağazasının birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-audioengine-d1-full-kutulu-az-kullanilmis-222112375/detay http://i.imgur.com/KQDhO6i.png audioengine d1 dac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 tiLi said: abi evde stream yaparken wind muff niye lazım olsun bunu yazdım ve hemen sonra açtığım videoda herif evde wind muff kullanıyodu. ben faillamış olabilirim haci ya muff ya da pop filter (oyun icin gerekmez tabii.) ama kayit vs icin shotgun mike'a neredeyse sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ilk posttaki alet hala valid mi? kulaklik arayisi amacim: muzik produksiyon + amfi veya audio interface'e baglayip live enstruman dinlemek bunlar haricinde rock & metal agirlikli dinledigim muzik, hepsini tek pakette cozcek bir kulaklik var mi yoksa dedicated mi almak lazim bunlari? enlighten me le pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 2. el kullanıcısı nedir ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Ikinci el candir ya Ben genelde 2. El topluyorum ekipmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 sayın guru, maksimum 250$'a kadar bir DAC veya ses kartı arıyorum. anakartımın boktan VIA VT1828S ses kartından memnun değilim. audioengine a2 speakerlarım var. yine audioengine'in d1'ini almayı düşünüyodum ama önce bir danışayım dedim. türkiye'de bulabilsem schiit veya ODAC bakabilirdim edit: kulaklığım da v-moda m80 kargoda. besleme gerektircek bi kulaklık değil ama ilerde tekrar amp almak istemiyorum. almışken iyisini alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 A2 ile daca gerek olmayabilir ya. alcak frekanslar olu onda. Yani studio hoparlorleri falan lazim. Krk olur audioengine a5 olur. Istersen sana benchmark dac1 ile audioengine a5 satayim. Yurtdisina cikacagim, mecburen satmam gerekecek bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Ama tabi satmaya kiyamayip bodruma goturebilirim de bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 250$'a kadar dac sordum 1k$'lık dacını satmaya zorladın :(( 2. el istemiyorum ya bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar