Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audiophile'lığa giriş ve gerekli ekipmanın temini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok cızırdıyodu ya kullanamadım onu resmen. Amerika'dan bi sipariş verirken yanında Zalman ZM-1 istedim, 10$ olmasına rağmen o baya iyi çıktı mesela. 3m mi ne bi kablosu var bi de, tam istediğim tarzdı.

Türkiye'de var mı bilmiyorum sdf

Edit: Kendi postumu okumamışım ya, o bahsettiğim mikrofonu aldım yani ve çok da memnun kaldım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Zalman mikrofon leş ötesi bir şey ya nasıl bu kadar tavsiye edilen bir ürün olmuş insan inanamıyor. Rezil kepaze bir ses çıkartıyor uzak durun.

Müzik için ayrı oyun için ayrı kulaklık almak en iyi çözüm valla. Öyle harici mikrofon çözümleri ve gereksiz kablolarla modlar yapıp boş yere uğraştıktan sonra iki farklı headset alıp rahatladım, dünya varmış.
Mesaj tarihi:
O mesajını görmedim açıkçası şimdi gördüm yukarıda yazmışsın Esh'e. Aynı fiyata alternatifler de var. Zalman mikrofonun kablosu çatlıyor ve çok çabuk hasar görüyor haberin olsun.

Sinirlenip kaldırdım diye hatırlıyorum hala sağlamsa ve sana da lazımsa kargolayabilirim.
  • 11 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Esh said:

Sky pal da yeter.

Ama ben nefret ediyorum artik su salak cuk boy mikrofonlardan. Basip parayi yayin mikrofonu alicam

tiLi said:

yayın yapmıycam abi param da yok

aldın mı mic? biraz param oldu da
Mesaj tarihi:
abi evde stream yaparken wind muff niye lazım olsun

bunu yazdım ve hemen sonra açtığım videoda herif evde wind muff kullanıyodu. ben faillamış olabilirim
Mesaj tarihi:
Esh said:

Blue mic snowball mu ne aldim amazondan.

Biraz kocaman ama iyiydi sanirim, dinleyenlere sormak lazim

peki masayla temas halinde mi mikrofon? mekanik klavyenle sıkıntı çıkarmıyo mu
Mesaj tarihi:
Klavye mikrofonun arkasinda, kullandigin app le voice activation ayarliyosun, mekanigin sesini almiyor

Ama hedefimde masa askisi ile yukaridan agiz hizasina getirmek var. sirf geyik olsun, moda gireyim diye.
Mesaj tarihi:
Logitech'in, philipsin ve noname çin markaların muhtelif bluetooth audio adaptörlerinden herhangi birini denemiş olanınız var mı mediamarkttan alıp beğenmezsem beğenmedim diyip iade edebiliyor muyum yoksa? Onu yapabiliyosam direkt aliyim teknoloji mağazasının birinden
Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-audioengine-d1-full-kutulu-az-kullanilmis-222112375/detay
http://i.imgur.com/KQDhO6i.png
audioengine d1 dac
Mesaj tarihi:
tiLi said:

abi evde stream yaparken wind muff niye lazım olsun

bunu yazdım ve hemen sonra açtığım videoda herif evde wind muff kullanıyodu. ben faillamış olabilirim

haci ya muff ya da pop filter (oyun icin gerekmez tabii.) ama kayit vs icin shotgun mike'a neredeyse sart.
Mesaj tarihi:
ilk posttaki alet hala valid mi?

kulaklik arayisi amacim:
muzik produksiyon + amfi veya audio interface'e baglayip live enstruman dinlemek

bunlar haricinde rock & metal agirlikli dinledigim muzik, hepsini tek pakette cozcek bir kulaklik var mi yoksa dedicated mi almak lazim bunlari?

enlighten me le pati
Mesaj tarihi:
sayın guru, maksimum 250$'a kadar bir DAC veya ses kartı arıyorum. anakartımın boktan VIA VT1828S ses kartından memnun değilim.
audioengine a2 speakerlarım var. yine audioengine'in d1'ini almayı düşünüyodum ama önce bir danışayım dedim. türkiye'de bulabilsem schiit veya ODAC bakabilirdim

edit: kulaklığım da v-moda m80 kargoda. besleme gerektircek bi kulaklık değil ama ilerde tekrar amp almak istemiyorum. almışken iyisini alayım
Mesaj tarihi:
A2 ile daca gerek olmayabilir ya. alcak frekanslar olu onda.

Yani studio hoparlorleri falan lazim. Krk olur audioengine a5 olur.

Istersen sana benchmark dac1 ile audioengine a5 satayim. Yurtdisina cikacagim, mecburen satmam gerekecek bunlari.
  • Yeni Oluştur...