goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sdfsdf yetemiyorum. 3 kere anca aldım div1 title normal sezonsta 4ten öteye de çıkamadım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BAVoyeTCQAAZ3NU.jpg bu ne yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dün bende bu tarz bi adamla oynadım.5 tane falan siyah topçusu vardı iniesta ramos pepe falcao falan sdfs köpek gibi para harcamışlar muhtemelen hayır adamı 6-2 yendim.üzüldüm sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Siyah tamam da mavi kart ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 team of the year muhabbeti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Sy8Z3IO2_5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 kart açarken bakmama olayını bi tek ben yapıyorum sanıyodum sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi adam 2.18 de exorsism gecriyo dsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 oha bu nası zenginlik lan. hiç acımadan quik sel yaptı hepsini. ben tek tek kontratları falan satıyorum sdfs o 100klık paketi gün bitmeden biriktirene kadar kıçımı çatlattım coinlerle. bi açtım en iyi adam 80lik kaleci. kahroldum. fakir her yerde fakir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ben de 7500lük paket açıp iyi oyuncu çıksın diye bekliorum pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yalnız video off tekrar tekrar izliorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi bi yerden sora o gelen adamların kazandırdığı paralar önemsiz oluyo. adam orda mavi kart çıksın diye kasıyo. o quick sell yaptığı adamlardan gelicek 10k 20k herif için önemsiz. bide bi yerden sora ztn yetmiyo trade pile. onla uğraşılmaz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yav bende Fifa point alayım diorum aslında da hesap UK. O yüzden kredi kartı ile filan alamıyorum. Napsam ki var mıdır hesabı TRye çevirmenin bir yolu yordamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 video efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi kaç bin tl harcamak lazım ya bunlar gelsin. bu adamlar nasıl abanıyor yani. hayır harcıyosun ve oyuncu geliyor, değişen bişey de yok ki, atıyorum diabloda hiç değilse tekrar (en azından bir kısmını) paraya çevirebilirsin. fifada bu da yok? anca forumlarda falan illegal trade etcen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 satardin parayla sen yeter ki cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 takım bu: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#ev5TxyX7nIM4j:ps3 kart açmıyorum, karttan en iyi gelen Neuer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bu maintenance ne kadar sürüyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 FUT'a girebilen var mı arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Yav yine girilmior bu Sony'nin maintenance böyle mi oluyordu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 FUT13 hiç denemedim , para vermeden olmuyor mu bu işler yavaş yavaş gitsek ? Normal sezon oynuyordum ben hep topic i okuyunca merak saldım , gerçi Sony Network yok içimde kaldı heves :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ultimate team oynadim ben network gidikken. Para vermedim hic ama gayet de oynaniyo fut rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Tamam girilebiliyor da store'lar açık degil point falan alamıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 çavi satıyorum 75k bid var şu an 80i görmeyi planlıyoruz daha 2 saatten fazlası var 100k para olucak ne almamı önerirsiniz? http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#c7NaNAl7nIPDO:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yanlıslıkla sildim o linki link bu bi de up çaktım sayılır hadi http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#brwjwj2anIPHg:ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar