balrog32 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Selamlar mimmatar amar char arıyorum 50 mil sp ve üzeri düzgün kasılmış ...lütfen özel mesaj atınız tl karşılığı tüm accountu isterim...tekliflerinizi sunarsanız memnun olurum.. iyi uçuşlar Erol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Dediğin olay biraz zor görünüyor, matar ve amar birbirleriyle düşman ırklar olduğundan skill tree leride oldukça farklı. İyi araştırmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balrog32 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Selamlar ben matar veyahut amar demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ne alakası var yahu ırkların birbirine düşman olmasıyla skillerin. ne train edersen ona biner karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ikisizde gunnery. amarın armor tankinigyle bnaya bi matar gemiside kullanabilirsin. shield tanking skilleride o kadar cok değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bana göre bir çok skill farkediyor, tabi ne yaptığına bağlı. Ben pvp oyuncusuyum bu yüzden böyle yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 PvP için oynayan adamda hangi ırkın gemilerini severse onu kasar, düşman ırk dost ırk çok önemli değil. Ben önce matarı sonra amarrı kastım mesela. Pişmanda değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Caldari > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 amar ve minmatarın birbirine düşman olmasıyla senin karakterine train ettiğin skillerin alakası nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ne alakası var amar matar düşmanın skille. ben quad tüm ırkların gemilerine biniyorum mesela (capital hariç capital sadece 1 ırk) kastım oldu. ne kasarsan ona binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Tears said: Bana göre bir çok skill farkediyor, tabi ne yaptığına bağlı. Ben pvp oyuncusuyum bu yüzden böyle yazdım. hmm ne değişiyoki? vagabonda'a takıcağın 2 hml skilli değişir bitek. pvp demişin eyvallah. minmatarla amarr arasında pvp acısından değişen ne var düşünüyorum... valla yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 rp/pvp? ırkına bağlı belliki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yoo gayet düşmanlar felsefeleri farklı aga bi kere, gayet zıtlar. nublar sizi tabi skil bakımından sadece energy management flaan farkedio. gerisi ırk speşıl gunneryler dışında aynı sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi gene aynı muhabber, lan ben caldariyim mesela ama laser + projectile kullanabiliyorum sırf, missile ve hybrid sıfır mesela. olduğun ırkla train ettiğin skillin alakası nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ruhta (yada kalpte?) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Suark said: yoo gayet düşmanlar felsefeleri farklı aga bi kere, gayet zıtlar. nublar sizi tabi skil bakımından sadece energy management flaan farkedio. gerisi ırk speşıl gunneryler dışında aynı sdsfs elbetteki zıtlar. mesela minmatar delikanlı, bunun zıttı amarlar tırto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tabiki ruhta hacı, o ilk karakter yaratım ekranı psikolojik test aslında, senin kafaya göre gemi veriyor sonra sdsfs. sonra çıkıp yhaaa bu gemiler çok tırt dionuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yoo ewar skilleri droneları gemileri gunnery bonusları oldukça farklı, ek olarak matar gemilerinin birçoğu shield, amarr ise armor buna dayanarak yazmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ewar skilli aynı. zaten t2 web, t2 nos/neut takıcaksankji takıyosun pvp yapyırosan, ewart skillerini amardada matardada kasıyosun. matar gemilerinin bir kısmı shield, evet o konuda haklısın onuda yazdık zaten hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Tears said: yoo ewar skilleri droneları gemileri gunnery bonusları oldukça farklı, ek olarak matar gemilerinin birçoğu shield, amarr ise armor buna dayanarak yazmıştım ben amarr ve minmatar birbirine düşman olmasının senin train ettiğin skillerle alakası nerde peki? droneların, ewarın, armor/ shield tank olmanın da alakası yok aynı şekilde çünkü ne train edersen onu kullanıyorsun. amarr karakter açıp missile ve shield train edebilirsin istersen illa laser ve armor tank kullanmak zorunda değilsin amarrsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Aluriel said: Tears said: yoo ewar skilleri droneları gemileri gunnery bonusları oldukça farklı, ek olarak matar gemilerinin birçoğu shield, amarr ise armor buna dayanarak yazmıştım ben amarr ve minmatar birbirine düşman olmasının senin train ettiğin skillerle alakası nerde peki? droneların, ewarın, armor/ shield tank olmanın da alakası yok aynı şekilde çünkü ne train edersen onu kullanıyorsun. amarr karakter açıp missile ve shield train edebilirsin istersen illa laser ve armor tank kullanmak zorunda değilsin amarrsın diye Hocam sen bu oyunu bildiğine eminmisin ? Ne anlamı kaldı lazer gemisine farklı silahla donatmanın? yada çok opsiyonel değişik anlamsız işler peşindeysen onu bilemiyecem. Tabiki ne skill kasarsa ona binecek o yüzden adamı uyardım 2 ırk birbirinden farklıdır diye, adam anladı sen anlayamamışsın. Birbirine düşman olayıda; ona göre oyunun mekaniklerini oluşturmuşlar. Biraz incele istersen, oyun sandbox anladıkta okadarda uçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 rahatsızmıyım niye laser gemisini farklı silahla donatayım. bence senin okuduğunu anlama ve düşündüğünü karşıya aktarma sorunun var. karakterin hangi ırk olduğunun ne önemi var şu oyunda onu bi söyle sen bana. ben caldari başladım mesela oyuna ama hiç missile skillim yok. projectile ve laser train ettim sadece. yoksa maelstrom binerken tachyon kullandığım falan yok yani. ırkların birbirlerine düşman olmaları da rp dışında sadece faction görevi falan yaparken standing gider en fazla başka bi olayı yok. amarr başladın oyuna diye sadece onu kullanmaya mecbur değilsin. bi de 50m spli karakterin birden fazla ırkın subcapitallerini ortalamanın baya bi üstü skillerle kullanabiliyor olması gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yaw adam bir acc alıcam yazmıs konuyu trollemekden mevzusu dışına cıkmış..Amarr / Matar tartışması icin açın bir topic orda tartışın bırakın da adam charını alsın rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konu başlığı duruyor satmak isteyenler ulaşır adama, arty abadonlarin hakkını yemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bir ara derlerdi : Ne kasarsan kas , ama geminin neye bonusu varsa onu fitleyeceğin. Hala oyledir umarım yoksa değişti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar