Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mimmatar ammar tarzı char arıyorum sp 50 civarı

balrog32

Öne çıkan mesajlar

Tears said:

Bana göre bir çok skill farkediyor, tabi ne yaptığına bağlı. Ben pvp oyuncusuyum bu yüzden böyle yazdım.

hmm ne değişiyoki? vagabonda'a takıcağın 2 hml skilli değişir bitek.

pvp demişin eyvallah. minmatarla amarr arasında pvp acısından değişen ne var düşünüyorum... valla yok abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

yoo gayet düşmanlar
felsefeleri farklı aga bi kere, gayet zıtlar.

nublar sizi

tabi skil bakımından sadece energy management flaan farkedio.
gerisi ırk speşıl gunneryler dışında aynı sdsfs

elbetteki zıtlar.

mesela minmatar delikanlı, bunun zıttı amarlar tırto
Sosyal ağlarda paylaş

Tears said:

yoo ewar skilleri droneları gemileri gunnery bonusları oldukça farklı, ek olarak matar gemilerinin birçoğu shield, amarr ise armor buna dayanarak yazmıştım ben

amarr ve minmatar birbirine düşman olmasının senin train ettiğin skillerle alakası nerde peki?

droneların, ewarın, armor/ shield tank olmanın da alakası yok aynı şekilde çünkü ne train edersen onu kullanıyorsun. amarr karakter açıp missile ve shield train edebilirsin istersen illa laser ve armor tank kullanmak zorunda değilsin amarrsın diye
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Tears said:

yoo ewar skilleri droneları gemileri gunnery bonusları oldukça farklı, ek olarak matar gemilerinin birçoğu shield, amarr ise armor buna dayanarak yazmıştım ben

amarr ve minmatar birbirine düşman olmasının senin train ettiğin skillerle alakası nerde peki?

droneların, ewarın, armor/ shield tank olmanın da alakası yok aynı şekilde çünkü ne train edersen onu kullanıyorsun. amarr karakter açıp missile ve shield train edebilirsin istersen illa laser ve armor tank kullanmak zorunda değilsin amarrsın diye

Hocam sen bu oyunu bildiğine eminmisin ?

Ne anlamı kaldı lazer gemisine farklı silahla donatmanın? yada çok opsiyonel değişik anlamsız işler peşindeysen onu bilemiyecem. Tabiki ne skill kasarsa ona binecek o yüzden adamı uyardım 2 ırk birbirinden farklıdır diye, adam anladı sen anlayamamışsın.

Birbirine düşman olayıda; ona göre oyunun mekaniklerini oluşturmuşlar. Biraz incele istersen, oyun sandbox anladıkta okadarda uçma.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsızmıyım niye laser gemisini farklı silahla donatayım. bence senin okuduğunu anlama ve düşündüğünü karşıya aktarma sorunun var. karakterin hangi ırk olduğunun ne önemi var şu oyunda onu bi söyle sen bana. ben caldari başladım mesela oyuna ama hiç missile skillim yok. projectile ve laser train ettim sadece. yoksa maelstrom binerken tachyon kullandığım falan yok yani. ırkların birbirlerine düşman olmaları da rp dışında sadece faction görevi falan yaparken standing gider en fazla başka bi olayı yok. amarr başladın oyuna diye sadece onu kullanmaya mecbur değilsin.

bi de 50m spli karakterin birden fazla ırkın subcapitallerini ortalamanın baya bi üstü skillerle kullanabiliyor olması gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...